anoniem

Anoniem 10 jaar geleden 13 reacties

 
Hoi hoi Zeg, hoe houden jullie de klauwen,uuh bedoel nagels van jullie kleintjes bij? Wat zijn die dingen scherp! Remco krabte zijn gezicht zo open dat we wanten aandeden met voeden haha!

Pagina 1, reactie 1 t/m 10 van totaal 13 reacties.

anoniem

Anoniem 10 jaar geleden

Heb ze nu geknipt, ging goed... Dus oplossing gevonden!

anoniem

Anoniem 10 jaar geleden

falko eet snacht rond 11 uur en dan om 3 uur en dan weer rond 6 uur.... vind het zelf wel vermoeien... maar na de eerst paar nachten dat hij bijna om de uur kwam is dit echt een verlichting..... wij slapen meestal nog even na zijn 6 uurtje tot hij weer waker word....!!! vind een keer pernacht wel goed te doen!!! hoop dat het of nog minder word of zo blijft.... om 6 uur gaat de weker van vriendje lief en vroeg die van mij ook... dus ben dat wel gewend!!!

anoniem

Anoniem 10 jaar geleden

Wij knippen ze met een mini nagelknippertje, en indien dat niet lukt pakken we een vijltje

anoniem

Anoniem 10 jaar geleden

Ethan is oud genoeg dat ik het kan knippen en daarna kan bij vijlen..

anoniem

Anoniem 10 jaar geleden

Gaat super met Noëlle ze is inderdaad net zo oud als remco! Ze slaapt sinds een paar dagen door en gewoon ook echt 8uur in de nacht ik schrok me rot de 1e keer en mn borsten ook die knalden zowat uit elkaar haha! Ze is een heel tevreden meisje..

anoniem

Anoniem 10 jaar geleden

Dan heb je geluk! Remco wordt nog steeds om de 3 uur wakker voor eten! Ik merk dat meisjes met veel dingen sneller zijn dan jongens! Kan niet wachten tot onze Remco zo ver is. 6 weken zonder slaap hihi

anoniem

Anoniem 10 jaar geleden

Jaa prachtig, ik zag ze in je onderwerp maar kreeg mijn reactie niet gepost..verbinding viel weg! Schattig dat eerste traantje ook! En wat een moppie is ze... Mooie bos haren ook... Heb wat fotos van remco in het fotoalbum staan, kan hier geen toevoegen omdat ik vanaf een blackberry werk...

anoniem

Anoniem 10 jaar geleden

In het begin vijlen en nu kan ik ze knippen, Noëlle was ook echt geboren met lange scherpe nageltjes ik was bang dat ik een stuk vinger mee zou vijlen zo zacht t huidje is haha gelukkig gaat dat niet zo snel en zij vond t allemaal wel prima! 

anoniem

Anoniem 10 jaar geleden

Die van mij is een wiebelvot! Dus knippen is alleen te doen als hij slaapt, en vijlen is ie het totaal niet mee eens haha! Hoe gaat het met Steffi en Noelle? Zijn nu onderhand ook al wat ouder, Noelle net zo oud als Remco (grappig he?)

anoniem

Anoniem 10 jaar geleden

Haha, ik vijl Steffie haar nagels ook als ze slaapt hoor... en het is echt priegelwerk en ik was ook bang dat ik wat huid mee zou vijlen... Gelukkig niet gebeurd. Vanochtend heb ik ze met zo'n knippertje geknipt, dat ging ook heel goed. Hier wat foto's van Steffie

Dit is niet ok!

Als je iets tegenkomt waarvan je denkt dit hoort niet op het forum thuis. Laat het ons weten, dan kunnen we actie ondernemen. Klik op onderstaande knop als er iets mis is op de huidige pagina. Alsvast bedankt, zo houden we het forum schoon en gezellig!

 
Login of meld je aan!

Login

Login om te kunnen reageren of nieuwe onderwerp aan te maken.

Login

Aanmelden

Meld je aan om je reageren en ervaringen te delen met andere moeders.

Aanmelden