anoniem

Anoniem 10 jaar geleden 6 reacties

 
Ik weet niet goed hoe het komt, maar heb steeds meer last ervan. Dat vooral snachts veel harde buiken heb (ja dat komt door stress, is ook  niet verwondelijk met mijn situatie, maar die durf ik nog niet te vertellen), zo veel pijn krijg ik dan ook rond mijn navel! Alsof het uitelkaar scheurt, met echt stekende pijn, en zo snel als het op komt zetten gaat het ook weer weg.

Komt dit dan doordat ik een navelpiercing heb (draag hem nu niet hor!)? Hebben jullie daar ook last van? Of kan dit zijn dat het een bol/plop naveltje gaat worden? En trekt dat dan nog weg na de bevalling? Zit er behoorlijk mee, en weet ook niet of ik mijn Gyneacoloog hiervoor wil en kan bellen!

Alvast bedankt voor de reacties!

Pagina 1, reactie 1 t/m 6 van totaal 6 reacties.

anoniem

Anoniem 10 jaar geleden

Die pijn aan de navel had ik ook erg veel. Volgens mijn vk was het normaal, maar je kan het altijd even navragen. Domme vragen zijn de vragen die je niet stelt meid, beter voorkomen dan genezen!

anoniem

Anoniem 10 jaar geleden

hoi veertje, ja je kan hem er gewoon voor bellen. ik bel mijn verloskundige ook voor de gekste dingen vinden ze helemaal niet erg. hij kan je misschien wel vertellen hoe je er minder last van kunt hebbben en je geruststellen. ik heb soms ook een gevoelige navel maar echt pijn heb ik niet. dus als je het mij vraagt is dat niet echt de bedoeling. ik zou gewoon ff bellen.  succen 

anoniem

Anoniem 10 jaar geleden

Ik had geen last van me navel.. En dat je navel naar buiten komt is heel normaal en trekt na de bevalling weg Je kunt altijd je gyneacoloog bellen ze hebben liever dat je een keer te vaak dan te weinig belt.. Ik kreeg zelfs op me flikker omdat ik niet belde met me klachten benzelf ook geen type die snel belt

anoniem

Anoniem 10 jaar geleden

ik had ook rond jouw weken gigantisch last van de navel.... onze VK zei dat het heel normaal was en het gaat wel over alleen is onze navel het zwakste punt in de buik. wel werd mij aangeraden om de navelpiercing pas na de bevalling weer in te doen! ik heb er wel een paar weken last van gehad... niet constant maar soms een dag of 1.5dag en dan zakte het weer af en dan kwam het weer!

anoniem

Anoniem 10 jaar geleden

@danielleronald, ja ik heb mijn piercing al uit gedaan omdat het niet meer prettig zat. Ik heb er nu al een paar dagen last van continu, en soms echt van die steken die echt ZEER doen. @candy, ja misschien heb je wel gelijk, ik zal vandaag nog bellen en vragen wat ik er aan kan doen, want ik wordt er snachts wakker van, en daardoor kom ik al helemaal niet meer aan mijn rust toe!

anoniem

Anoniem 10 jaar geleden

ik hoop voor je dat hij een oplossing heeft. voldoende slaap is echt heel belangerijk. dat merk ik nu ook, als ik een half uurtje later naar bed ga kan ik de volgende dag wel de heledag slapen.  laat het ons weten heel veel succes

Dit is niet ok!

Als je iets tegenkomt waarvan je denkt dit hoort niet op het forum thuis. Laat het ons weten, dan kunnen we actie ondernemen. Klik op onderstaande knop als er iets mis is op de huidige pagina. Alsvast bedankt, zo houden we het forum schoon en gezellig!

 
Login of meld je aan!

Login

Login om te kunnen reageren of nieuwe onderwerp aan te maken.

Login

Aanmelden

Meld je aan om je reageren en ervaringen te delen met andere moeders.

Aanmelden