anoniem

Anoniem 9 jaar geleden 7 reacties

 
Hallo allemaal 

Ik ben morgen 5 weken zwanger van ons 2de wondertje, ik ben (nog) niet misselijk, maar ik heb soms al wel beetje last van mijn bekken. Bij de vorige zwangerschap kreeg ik dit pas van af een maand of 5 en heb toen fisio gehad, ik had toen nog geen echte bekkeninstabilieteit en heb toen oefeningen gekregen ik ben hier dus nu alweer aan begonnen. 

Maar nu heb ik dit al zo vroeg in de zwangerschap niet echt hele dag door maar als ik bijv een langere tijd heb gezeten of op mijn zij heb gelegen. Hebben meer vrouwen hier last van zo vroeg in de zwangerschap en kan het nu al wijzen op instabilieteit.

Groetjes marina

Pagina 1, reactie 1 t/m 7 van totaal 7 reacties.

anoniem

Anoniem 9 jaar geleden

hoi momenteel valt het wel weer mee bij mij ik doe oefeningen die ik bij mijn eerste zwangerschap heb geleerd maar hoe lang deze echt gaan helpen weet ik niet moet ik maar zien, ik ga me er nu niet druk om maken ook omdat dit (zeer waarschijnlijk) de laatste zwangerschap is wil ik gewoon dubbel genieten van deze tijd, want dat heb ik de vorige keer niet echt gedaan.  groetjes Marina

anoniem

Anoniem 9 jaar geleden

hoi ik heb ook last van me bekken de huisarts zegt dat het "bandenpijn " is maar als ik 3 januari naar de vk moet ga ik het daar even navragen. Want ook ik heb er last van als ik te lang heb gezeten of te lang heb gelopen

anoniem

Anoniem 9 jaar geleden

Wat vervelend. Ik weet ook alles van. Ik ben zelfstandig ondernemer, niet werken betekend geen inkomsten. Bij de eerste had ik na 15 wkn bekkeninstabiliteit. En dacht Dat hoort Bij de zwangerschap. 6 wkn na de bevalling lisp ik nog geen 50 mtr., en ik moest echt weer werken. na 5 mnd kon eindelijk wat. Wij wildenog een 2de, ik was gelijk zwanger, na 11 wkn. Na 5 wkn bekkeninstabiliteit, 2x fysio en 1x Chiropractie per week. Mijn man oefeningen geleerd van Chiropracto, uiteraard zonder kraken. Een maand na de 2de was ik er boven op.  Nu 5 wkn zwanger van nr.  3. En lig nu wakker, vanwege mijn bekken. Succes allen! 

anoniem

Anoniem 9 jaar geleden

Ik heb zelf in de eerste weken dat ik er last van had de oefeningen van de fisio weer toe gepast en nu ruim 7 weken zwanger van de 2de en heb eigenlijk geen last tot nu toe ik weet natuurlijk niet hoe de verdere zwangerschap gaat verlopen ook omdat ik best veel fiets voor mijn werk weet ik niet hoe lang ik dit ga volhouden ik heb gelukkig de bus wel als altenatief op de verste afstanden maar goed ik zie het allemaal wel ik werk in loon dienst dus dat is het probleem nog niet zo.  groetjes 

anoniem

Anoniem 9 jaar geleden

Hoi annabel,  dat ga ik dan ook wel doen hoor, als het erger wordt maar ik doe nu al die oefeningen die ik des tijds al geleerd heb, maar ik hoop wel dat het in de eerste 3 maanden nog niet te erg gaat worden en dat ik dan al moet stoppen met werken, ik wil het namelijk pas in Januari aan mijn Manager gaan vertellen dat ik zwanger ben. Ik werk in de thuiszorg en heb daar een 10 uren contract,maar ik werk al een aantal maanden bijna 14 uur dus heb 3 weken geleden contractverhoging aangevraagd en die ga ik natuurlijk niet krijgen als ik nu zeg dat ik zwanger ben.  groetjes marina

anoniem

Anoniem 9 jaar geleden

Hey Marina, Ook ik heb er te lang mee doorgelopen en dus uiteindelijk wel Bekkeninstabiliteit gehad. Ik ben veeeeel te hard voor mezelf. Dat is me echt goed duidelijk gemaakt. Denk aan jezelf en ga inderdaad eens langs de fysio. Slaap met een voedingskussen tussen je benen, als je benen niet op elkaar gedrukt worden, dan gaat de druk ook van je bekken af. Verder kun je de oefeningen doen die je toenertijds ook waarschijnlijk al hebt moeten doen. Heel veel succes!

anoniem

Anoniem 9 jaar geleden

Gefeliciteerd met je zwangerschap :) Bij de tweede had ik er wel veel eerder last van ben nu bijna 2,5 maand geleden bevallen en heb nog steeds erg last van mijn bekken. Ga na het weekend de fysio bellen want dit gaat natuurlijk niet vanzelf over. Als je er echt last van krijgt de fysio bellen en niet eigenwijs zijn (zoals ik) en er mee door blijven lopen.

Dit is niet ok!

Als je iets tegenkomt waarvan je denkt dit hoort niet op het forum thuis. Laat het ons weten, dan kunnen we actie ondernemen. Klik op onderstaande knop als er iets mis is op de huidige pagina. Alsvast bedankt, zo houden we het forum schoon en gezellig!

 
Login of meld je aan!

Login

Login om te kunnen reageren of nieuwe onderwerp aan te maken.

Login

Aanmelden

Meld je aan om je reageren en ervaringen te delen met andere moeders.

Aanmelden