anoniem

Anoniem 9 jaar geleden 11 reacties

 
hoi hoi , ja net weer ongi geworden maar vond het niet erg het was de laatste maand zonder actief te zijn op mijn ovulatie dagen ,we deden om de maand actief zwanger worden in het eerste half jaar om de stress en teleurstelling te verminderen, maar het half jaar is voorbij...jeej! goed dat terzijde ik heb nu ovulatie tests gehaald en die zegt dat je vanaf je eerste ongi dag daar 11 dagen bij op moet tellen om je eisprong uit te rekenen, maar nu heb ik het idee dat het bij mij toch wel iets langer duurt dan 11 dagen. Ik ben op de 7 ongi geworden (ik heb altijd 4 tot 5 dagen bloedvloeingen) en zou betekenen dat ik op de 18 kan gaan testen op de eisprong. Maar volgens mij is mijn eisprong rond de 20 ,21ste!
wanneer is het nu het beste om de ovulatie test te doen? want ik ben niet zo'n rekenwonder en beetje in de war nu....bijv..wat bedoelen ze met een cyclus van 28 dagen ? (ik voel me een beetje dom als ik het hier vraag maar ja liever hier dan aan me schoonmoeder hihihi)... o ja wat is jullie mening over ovulatie testen?

Pagina 1, reactie 1 t/m 10 van totaal 11 reacties.

anoniem

Anoniem 9 jaar geleden

Beste toekomstige moeders, Wij zijn zelf een hele tijd bezig geweest om zwanger te kunnen worden. Nu hebben we verschillende dingen uitgeprobeerd, maar nu wilde ik mijn nieuwe website eigenlijk gebruiken om de kennis vanuit jullie te bundelen zodat we eenvoudig kunnen zien wat nu meestal een goede oplossing is. Dus geef je mening... Je hoort nl. ook wel eens: - Vrijen met licht uit? - Bepaalde standjes? - Acupunctuur? - etc Staat jullie oplossing er niet bij in de onderwerpen? laat het a.u.b. weten Ik hoop dat we hier onze kennis kunnen delen. De link is: http://shar.es/f5koW

anoniem

Anoniem 9 jaar geleden

Ik zit zelf ook in schuldsanering samen met mijn vriend hij had meer schulden als ik, maar ik wilden het gewoon niet meer op de manier hoe het ging, ik kon nooit naar de stad nieuwe kleding kopen of keer iets leuks doen. Ik werd gek bij de gedachten dat ik alleen maar kon werken en voor onze dochter zorgen en dat er nooit iets leuks meer voor terug kon komen. Onze relatie heeft toen ook op het randje gestaan, als hij geen hulp wilde dan zou ik weg gaan met onze dochter... Toen hebben we de stap toch gezet en nu nog 2,5 jaar opletten, maar soms heb ik wel het gevoel dat ik het beter heb als toen, want we kunnen nu wel af en toe lekker naar de stad, ik ga 1x per maand zwemmen met onze dochter en verder hebben we speeltuinen en kinderboerderij in de buurt, ook zijn we in onze zomer vakantie lekker keer uit eten geweest bij een pannekoekenboerderij dat was heel gezellig. En een kinderhand is snel gevuld, mij verbaast het elke keer als ik s'avonds haar speelgoed op ga ruimen hoeveel ze eigenlijk wel niet heeft en echt niet allemaal goedkope flut dingen.  Waarom ik heb gekozen voor nu een 2de heeft 3 redenen, het leeftijdsverschil wordt nu (als alles goed blijft gaan) 3,5 jaar bijna, Ik wordt in febr 32, en als ik zou wachten dan ben ik 34 jaar, en omdat ik maar een contract heb van 10 uur moet ik werk zoeken voor erbij (wat in combi kan met KDV, want mijn ouders werken zelf nog en kunnen dus niet oppassen) Maar ik als ik bijv jaar contracten krijg, en dus over 2 jaar zwanger zou raken dan is de kans dat hij niet verlengt gaat worden en dan ben ik straks uit de schuldsanering en heb ik misschien geen werk meer dat wil ik ook voorkomen. Ik wil daarna een toekomst opbouwen voor mezelf en mijn gezin. Ik hoop dat je er iets aan hebt. groetjes marina

anoniem

Anoniem 9 jaar geleden

dank jullie wel dit betekend veel voor mij! ik heb vandaag echt een knudde dag....ff nergens zin....even alles laten bezinken, ik heb een betalings-regeling kunnen treffen gelukkig....en de schulhulpverlening hou ik zeker in gedachten alleen verdient mijn vriend redelijk en heeft ook zijn eigen schuld af te lossen maar toe nu toe kunnen we alles aflossen binnen 3 jaar , ik ga er ook wat meer werk bij zoeken werk nu parttime dus kan nog wel iets bij. heel erg bedankt voor jullie reacties, een collega van me zit ook in de schuldhulpv. en heeft ook een kleine zei zij ook tegen mij maak je daar maar geen zorgen over want er zijn genoeg "potjes geld" voor mamma's met gebrek aan centjes! het is geen vet pot maar is wel te doen. ik moest gewoon doorklussen van haar daarnaast zei ze kan het nog een tijdje duren voor het zover is! 

anoniem

Anoniem 9 jaar geleden

het kan natuurlijk een tijdje duren voordat het zover is... wij hebben dit jaar ook wat moeten aflossen en zijn nog steeds bezig.. maar sinds afgelopen januari gestopt met de pil, en nog niet zwanger, helaas.. achteraf gezien is het misschien goed dat het nog niet zo is, maar had het liever anders gezien.. jij in ieder geval succes met je keuze, en het "klussen" als jullie er aan toe zijn :)

anoniem

Anoniem 9 jaar geleden

hallo,  persoonlijk heb ik een cyclus van 29 dagen en ik heb afgelopen maand mijn temp bij gehouden, het is namelijk zo dat je eigenlijk vanaf een week na je eerste menstruatie dag een eisprong kan hebben, mijn temp was 36,6 ongveer als de eisprong is geweest dan heb je een hogere temp bij mij 37,1. Op de eisprong precies heb je er niet zoveel aan, maar de dagen ervoor wel. Wij klussen zeg maar na de mensturatie om de andere dag of om de 3 dagen. Ik heb dit nu de eerste keer gedaan en mijn NOD is vandaag en tot nu toe is alles nog omo wit. Ook heb ik ergens gelezen dat na je eisprong het precies 14 dagen duurt dat je menstruatie (hoort) te beginnen. Dus geen dag later of een dag eerder. Ik hoop dat je er iets aan hebt...  groetjes marina

anoniem

Anoniem 9 jaar geleden

Wil je even advise geven op dit laatste bericht ga naar schuldhulpverlening, die kunnen je goed helpen. Ik heb er ervaring mee en het goede daarvan is je mag en kan gewoon zwanger worden.  groetjes marina

anoniem

Anoniem 9 jaar geleden

maar dat moet je dan ook maar net willen als je in de schulden zit, kan me voorstellen dat je dan wilt wachten totdat het voor het grootste deel is afgelost.. & dat je dan alles aan je kind kunt geven wat je wilt geven als het dan komt,.. maar daarentegen, een kind is gewoon veel liefde nodig, en of je nou veel of weinig geld hebt, dat is dan niet zo belangrijk, als je de belangrijkste dingen maar hebt, :) Als je heel graag een kindje wil zou ik er toch gewoon eens goed over nadenken, of het echt niet kan nu.. en of je het echt moet laten omdat je schulden moet afbetalen,.. het moet niet zo zijn dat je niet door kunt gaan met je leven omdat je schulden van je ex moet betalen,.. en als een kindje in je toekomst hoort, waarom zou je daar dan nu niet aan beginnen??

anoniem

Anoniem 9 jaar geleden

 het is niet meer nodig de eerste 2 jaar mag ik er nog niet aan denken ...pfff zucht heb net een dikke schuld ondekt dus het plan (kind) kan weer van de baan! vind dit heel moeilijk....alles weer naast me neer te leggen. zijn gvd ook nog schulden van mijn ex (op mijn naam, hantekening gekopieerd) Heb nu even geen zin meer....in niks eigenlijk, ik werkte partime kan nu een andere baan gaan zoeken die full time is....ik stond ergens halverwege op de berg maar ben weer keihard onderuit gegaan en kan weer opnieuw beginnen........sorry maar voel me heel erg kl*te op het moment. 

anoniem

Anoniem 9 jaar geleden

Hartstikke handig dat ze er zijn, die testen. Gewoon doen. Het lijkt me wel vreemd om 'het' dan te doen: een soort verplichting. Volgens mij is een cyclus: van af de eerste dag dat je ongesteld bent tot aan je volgende ongesteldheid. Daar ga ik ten minste van uit... Als ik jou was zou ik het ook liever hier vragen dan aan m'n schoonmoeder...geen een vraag is dom!!!!!!!!!!!! Veel succes en ik hoop voor je dat je snel zwanger mag zijn!

anoniem

Anoniem 9 jaar geleden

Ik heb geen ervaring met ovulatie testen, maar ik denk dat de gouden tip is;; ontspan en probeer je niet teveel op " een kindje willen"  te focussen. Dat kan tegenstrijdig werken. Al snap ik dat dat heel lastig is!

Dit is niet ok!

Als je iets tegenkomt waarvan je denkt dit hoort niet op het forum thuis. Laat het ons weten, dan kunnen we actie ondernemen. Klik op onderstaande knop als er iets mis is op de huidige pagina. Alsvast bedankt, zo houden we het forum schoon en gezellig!

 
Login of meld je aan!

Login

Login om te kunnen reageren of nieuwe onderwerp aan te maken.

Login

Aanmelden

Meld je aan om je reageren en ervaringen te delen met andere moeders.

Aanmelden