anoniem

Anoniem 10 jaar geleden 4 reacties

 
Ook wij gaan bij t kopje bevallen staan! Noëlle is geboren op goede vrijdag 22 april met een gewichtje van 2780. Echt een poppetje met een bosje haartjes! Borstvoeding gaat enorm goed en wederom heb ik voeding in overvloed dus t meisje komt goed aan. Bevalling ging heel snel. ik stond''s middags de schutting te verven ..voelde me wat raar in de onderbuik en dacht hmmm dit is geen oefening en binnen 3 uur was ze er al!
Heerlijk genieten met mn 2 meisjes wij zijn supertrots op ze. ook onze dochter van 2 is zo lief voor dr en helpt mama zoveel mogelijk!

Pagina 1, reactie 1 t/m 4 van totaal 4 reacties.

anoniem

Anoniem 10 jaar geleden

Gefeliciteerd, wat een lekker ding zeg....prachtig... Geniet ervan!!!

anoniem

Anoniem 10 jaar geleden

gefeliciteerd en wat een popje zeg.. en dat is snel gegaan.. en wat een bescheiden gewichtje zeg.. ik vond ethan al licht bij zijn geboorte voor een jongen 

anoniem

Anoniem 10 jaar geleden

Ja echt een mooi poppetje, dat haar! En die rode lipjes! Ze lijkt wel een beetje op Sneeuwwitje, mooie zwarte haren en rode lipjes! Mooiste van het land hihi Leuk dat alles zo goed gaat, heerlijk gewoon!

anoniem

Anoniem 10 jaar geleden

Bij zo'n plaatje smelt je gewoon! Wel bemoedigend al die lieve kindjes... nog even geduld hebben....

Dit is niet ok!

Als je iets tegenkomt waarvan je denkt dit hoort niet op het forum thuis. Laat het ons weten, dan kunnen we actie ondernemen. Klik op onderstaande knop als er iets mis is op de huidige pagina. Alsvast bedankt, zo houden we het forum schoon en gezellig!

 
Login of meld je aan!

Login

Login om te kunnen reageren of nieuwe onderwerp aan te maken.

Login

Aanmelden

Meld je aan om je reageren en ervaringen te delen met andere moeders.

Aanmelden