anoniem

Anoniem 10 jaar geleden 20 reacties

 
vraagje?
mijn dochtertje heeft vaak na de fles heel veel last van krampjes.
ze krijgt nutilon  gisteren hoorde ik van familie dat nutrilon vaak krampjes veroorzaakte.
iemand ervaring?
door die krampjes kan ze ook niet slapen overdag.


Pagina 1, reactie 1 t/m 10 van totaal 20 reacties.

anoniem

Anoniem 9 jaar geleden

Wij gingen over op fles voeding toen ons manneke in het ziekenhuis lag, daar adviseerde ze ons Friso, waarom weet ik eigenlijk niet. Ik geef ook vaak iets meer water en hij had inderdaad vanaf 3 maanden bijna geen last meer van krampjes.... alsof hij het wist!

anoniem

Anoniem 9 jaar geleden

Rainne drinkt nu een difrax fles en ook speen maat m erop. Dat gaat prima.

anoniem

Anoniem 9 jaar geleden

Onze dochter Zoëy drinkt sinds 2 dagen Omneo, maar ik heb geen moeite met de flesjes klaar te maken, of dikte. Ze drinkt uit avent met speen 2. Alleen ze is gulzig met eten, dus helaas spuugt ze daardoor nog steeds. Vooral water! Heel vreemd, heeft iemand hier ervaring mee? Oja van Omneo, gaan ze wel erg stinken! Ging bij de eerste poepluier bijna over mn nek haha. Ik hoop voor je dat jou probleem stopt, ook bij ons.

anoniem

Anoniem 9 jaar geleden

De krampjes komen weer opzetten. De voeding helpt wel iets maar niet veel meer. Vanmiddag moeten we om 14.30 bij de huisarts zijn en om 16.30 bij een strijker. Ze kruipt weer in elkaar en trapt weer met de voetjes en hase slaapjes van 15 min of 30 min.

anoniem

Anoniem 9 jaar geleden

Wij hebben ook Omneo 1 en een Difraxfles. Tijn kreeg het alleen niet door de kleinste speen heen en daarom hebben wij een speen M gekocht. Sindsdien gaat het super! En ook bij Tijn duurde het indd een weekje ofzo voordat we verbetering zagen!! Even volhouden dus ;)

anoniem

Anoniem 9 jaar geleden

Rianne heeft nog steeds nutrilon omeo 1. Vandaag op het bureau zeiden ze dat ze de wisseling van voeding pas na een week echt te zien was of het hielp. Iemand ervaring hierin??? Ik heb vandaag de difrax fles gehaald. De avend fles wil de omeo voeding niet door daar zijn we achter gekomen. Ook een andere speen werkt niet want die voeding is dikkere. Alleen heb ik de kleine gehaald vandaag en had de groote moeten hebben kwam ik achter. Maar tot nu toe doet ze het goed op de voeding.

anoniem

Anoniem 9 jaar geleden

Je zou ook de 3 standenspeen van avent kunnen proberen. Als het goed is moet de voeding daar goed doorpassen aangezien het een papspeen is! Succes er mee!

anoniem

Anoniem 10 jaar geleden

Wij hebben Bolinan tableTten gekregen ervoor, een frans product. De tabletten zijn groot maar moet je in 4 delen, en een kwart in de melk oplossen smorgens en 1 kwart savonds. Werkt hier heel goed! Wij gebruiken Similac Sensitive formule... Helpt ook Tegen spugen!

anoniem

Anoniem 10 jaar geleden

hoi hoi, hier gebruiken we Nutrilon Hypoallergeen niveau 1. Weinig last van krampjes, wel een poosje gehad, maarja dat hoort er bij. En we hebben nu een dr. Browns drinkfles en dat scheelt ook enorm in de krampjes want daar zit een ontluchtingspijpje in...werkt perfect!! Echt een aanrader!! Liefs...

anoniem

Anoniem 10 jaar geleden

Haha volgens mij maakt het ook vrij weinig uit.... Friso is geloof ik goedkoper ;-)

Dit is niet ok!

Als je iets tegenkomt waarvan je denkt dit hoort niet op het forum thuis. Laat het ons weten, dan kunnen we actie ondernemen. Klik op onderstaande knop als er iets mis is op de huidige pagina. Alsvast bedankt, zo houden we het forum schoon en gezellig!

 
Login of meld je aan!

Login

Login om te kunnen reageren of nieuwe onderwerp aan te maken.

Login

Aanmelden

Meld je aan om je reageren en ervaringen te delen met andere moeders.

Aanmelden