anoniem

Anoniem 10 jaar geleden 25 reacties

 
Hallo,

Zijn er meer vrouwen met obesitas waarbij het niet lukt ???
De cyclus kan hierdoor niet goed zijn en dergelijke problemen...
Iemand met tips die zijn welkom...

Groetjes,

Pagina 1, reactie 1 t/m 10 van totaal 25 reacties.

anoniem

Anoniem 9 jaar geleden

sorry, maar je noemt een schildklier probleem een makkelijk probleem. Hier ben ik het niet mee eens. Ik loop zelf al een jaar te klooien om op een goede dosering te komen en ben ook veel aangekomen. het is heus niet zo dat wanneer je tabletten slikt je dan afvalt ofzo. en ook niet dat als je tabletten slikt je schildklier ineens weer normaal werkt. er komt heel wat kijken bij een schildklierprobleem en dus is het absoluut geen makkelijk probleem!

anoniem

Anoniem 9 jaar geleden

en dan bedoel ik jennifer pers tegen wie ik het bovenstaande bericht heb getypt.

anoniem

Anoniem 9 jaar geleden

Nou, Jennefer Pers hier dan met een antwoord. Moest het wel even teruglezen aangezien mijn reactie alweer een jaar geleden geplaatst was Nathalie, omdat jij zo loopt te klooien met je schildklier, wil niet zeggen dat iedereen er zo'n groot probleem mee heeft. Dus om mijn reactie er zo over aan te vallen is nergens voor nodig. Deesje wilde graag wat opbouwend commentaar, dus dat geven we haar hier... Wie weet is het voor haar juist een makkie om op te lossen, zoals een vriendin van me. Anyway, jammer voor je dat jij er zo'n groot probleem mee had, hopelijk is dat nu opgelost.

anoniem

Anoniem 10 jaar geleden

Helemaal mee eens...

anoniem

Anoniem 10 jaar geleden

Ik mocht de 24 testen als ik een regelmatige cylcus zou hebben was dat mijn nod. Maar die test was nega dus over een weekje weer proberen...

anoniem

Anoniem 10 jaar geleden

hoi deesje... ik ben ook aardig stevig en ben de hele zwangerschap maar 3 kilo aangekomen...Ik hoop dat je ook zwanger bent en dat de kleine ook lekker van jou reserves gaat snoepen hi hi.. Spannend zeg..laat je het weten als 't gelukt is? Liefs...

anoniem

Anoniem 10 jaar geleden

zo lang er geen ongi is   is er hoop hahaha...

anoniem

Anoniem 10 jaar geleden

Ik zit nu met een dilemma... Moet over twee weken naar de fertiliteitsarts maar ik vermoed dat ik zwanger ben. Dat is op zich geen probleem maar ik moest tien kilo afvallen en nu durf ik niet meer te dieten. Dus die tien kilo die blijven er niet af... De test is nog negatief maar het zou zo maar eens kunnen dat het toevallig is gelukt... Maar ik ben ook bang dat die dokter dadelijk zegt na een echo je bent niet zwanger en je moet nog meer afvallen voor dat ik u ga helpen. ( hebben ze de vorige keer ook gedaan) moest ik 10 tot 20 kilo in  4 maanden kwijt... Ik probeer wel op te letten op mijn voeding maar dan val ik niet af... Ik val echt alleen af door te shaken en geen brood meer te eten... Wie heeft er tips???

anoniem

Anoniem 10 jaar geleden

hey Deesje     zou geweldig zijn als je zwanger bent zeg.  mischien dat ze ook voor zwangere vrouwen een dieet kunnen samen.   geen idee hoor  maar ik denk dat dat wel moet kunnen en dan niet zo zeer om snel veel te verliezen. heb geen idee maar kan me zo voor stellen dat dat bestaat je hebt immers ook boeken voor zwangere vrouwen met betreff tot eten en drinken .

anoniem

Anoniem 10 jaar geleden

Dank je dat is een goede tip... Zolang blijf ik gewoon gezond eten en hopen dat ik nog een beetje gewicht verlies...

Dit is niet ok!

Als je iets tegenkomt waarvan je denkt dit hoort niet op het forum thuis. Laat het ons weten, dan kunnen we actie ondernemen. Klik op onderstaande knop als er iets mis is op de huidige pagina. Alsvast bedankt, zo houden we het forum schoon en gezellig!

 
Login of meld je aan!

Login

Login om te kunnen reageren of nieuwe onderwerp aan te maken.

Login

Aanmelden

Meld je aan om je reageren en ervaringen te delen met andere moeders.

Aanmelden