anoniem

Anoniem 10 jaar geleden 9 reacties

 
dit ga je niet geloven..
 
gisteren te horen gekregen dat we moeten oefenen om te draaien dus braaf gisteren en vanmorgen gedaan.. 
 
en meneer lag nog op de grond en ik kijk heel even niet en zie hem nog net zijn armpje onder zijn lichaam weg trekken
 
 
jah!!!!!! ethan heeft echt gedraaid en dat in nog geen 24 uur tijd van oefenen laat staan hoe goed hij het over 6 weken kan..
 
ow ben zo blij echt een last van me schouders

http://www.youtube.com/watch?v=wsqWNAFun_I

Pagina 1, reactie 1 t/m 9 van totaal 9 reacties.

anoniem

Anoniem 10 jaar geleden

Goed zo! Ik moet Remco steeds in de gaten houden, die heeft nu ontdekt dat je met rollen kan verplaatsen, dus wil ie ergens naar toe, rolt ie tot ie er is! En hij heeft de hoge tonen van zijn stem ontdekt...wat een gegil in huis haha

anoniem

Anoniem 10 jaar geleden

ethan rolt nu beide kant op ook in zijn bedje enzo ook erg vervelend omdat hij niet terug rol leuk dat gegil he haha

anoniem

Anoniem 10 jaar geleden

Super zeg. Wat voor tips heb je gekregen om te oefenen. Ik merk dat Alyssa graag wil rollen, maar het niet voor elkaar krijgt. Dus wil ook graag met haar oefenen, maar weet niet zo goed hoe.

anoniem

Anoniem 10 jaar geleden

Ik geef hem mijn hand aan de kant waar hij op wilt rollen, en dan zeg ik "even rollen, 1, 2 en 3" en op 3 trek ik zachtjes aan zijn handje en rolt ie vanzelf mee. Je merkt alsze niet willen rollen, dan werken ze ook niet mee ;) En een speeltje aan de rolkant leggen en daarmee de aandacht trekken wilde ook wel helpen. Nu heeft ie geen aanmoediging meer nodig, eerder remblokken haha! En alles komt mettertijd, hij rolde met 3 maanden ook nog maar af en toe, en met hulp! Maar het is heerlijk te zien, die ontwikkelingen :) En ja dat rollen in bed heeft hij ook, hebben een cribbumper moeten halen omdat ie zich helemaal tegen de kanten rolt en schuift!

anoniem

Anoniem 10 jaar geleden

het klinkt misschien idioot maar we hebben samen gerolt op de grond.. "aapje zien aapje doen" maar ook net buiten hand bereik een speeltje leggen die je kleine leuk vind en lekker laten klungelen het zal wel huilen en brullen worden en als ze het eenmaal door hebben gaan ze het vaker doen

anoniem

Anoniem 10 jaar geleden

Nou ik ben ook is met Noa gaan kijken heb ze op haar buik gelegd en haar 2x naar haar rug gerold en jawel hoor daarna rolde ze achter mekaar van haar buik naar haar rug hihi moest het even laten voelen hoe het moet. Morgen moet ik naar het cb ben benieuwd krijgt ze ook weer haar prikje  Wat er allemaal door een forum al niet kan gebeuren met die kleintje haha.

anoniem

Anoniem 10 jaar geleden

Haha, prachtig! Alsof jij het in zijn oortje gefluisterd hebt net zo lang dat ie het ook ging doen! Lekker dat je nu weet dat hij het kan en ook uit zichzelf doet :-)

anoniem

Anoniem 10 jaar geleden

wauw wat goed zeg!! en wat lekker keuvelen zeg :) heerlijk!!

anoniem

Anoniem 10 jaar geleden

he dat is snel, fijn zeg!

Dit is niet ok!

Als je iets tegenkomt waarvan je denkt dit hoort niet op het forum thuis. Laat het ons weten, dan kunnen we actie ondernemen. Klik op onderstaande knop als er iets mis is op de huidige pagina. Alsvast bedankt, zo houden we het forum schoon en gezellig!

 
Login of meld je aan!

Login

Login om te kunnen reageren of nieuwe onderwerp aan te maken.

Login

Aanmelden

Meld je aan om je reageren en ervaringen te delen met andere moeders.

Aanmelden