anoniem

Anoniem 10 jaar geleden 264 reacties

 

Ik vroeg me af wie er nog meer in oktober uitgerekend zijn.
Ik ben 20 oktober uitgerekend (zelf de 17de jarig) van de eerste.

Pagina 1, reactie 1 t/m 10 van totaal 264 reacties.

anoniem

Anoniem 9 jaar geleden

ah Jessy, wat vervelend! Hopelijk kan de vk iets voor je doen inderdaad... Nog eeeeeeven doorbijten!! je bent er bijna!

anoniem

Anoniem 9 jaar geleden

hoi meiden, ik ben vandaag naar de gyn geweest en alles was ok zei hij.ze is wat kleiner van formaat maar dat zijn mijn man en ik ook dus daar moesten we ons al zeker geen zorgen om te maken. en ze zit nog hoog genoeg dus dat is ook nog goed. binnen 2wk moet ik terug komen se en dat weten we weer wat meer. en de pijn die ik heb in mijn bekken en mijn rug enzo zal ik nog even moeten verbijten voor een paar weekjes dan toch zal niet anders gaan. ik hoop nog een een week of 3 a 4 en dat ik dan binnen mag komen. laat ons hopen groetjes vicky

anoniem

Anoniem 9 jaar geleden

nou ik ben ook zeer benieuwd inderdaad! Hoe is het met de andere meiden? Houden jullie het een beetje vol nog?

anoniem

Anoniem 9 jaar geleden

misschien is Jessy ook wel bezig of al bevallen :) volgensmij heeft ze al 3/4 dagen niet gereageerd!!!!! laten we het voor ze hopen!!!!! ben ook super benieuwd of An haar dochter al vast heeft!

anoniem

Anoniem 9 jaar geleden

iedereen die an op hyves heeft moet maar is ffies kijken ;) er is een klein meisje geboren!!!

anoniem

Anoniem 9 jaar geleden

haha je bent me net voor! ik zag het ook net op hyves! hoop dat alles goed is gegaan en dat ze nu lekker mag genieten van der kleine meisje, ben inderdaad ook benieuwd of Jessy bezig is of al bevallen is!

anoniem

Anoniem 9 jaar geleden

Wat fijn dat an ook bevallen is! Hoop dat alles goed is gegaan en dat ze het beide goed maken!! Ben nog niet bevallen, rommelt wel al een hele week. alles doet nu zon pijn vandaar dat ik er ook even niet was. Zit er helemaal door heen!!! Zo om 12 uur bij de vk zijn hoop dat ze me kunnen strippen ofzo! Kan zo echt niet nog een week verder. Sorry voor het gezeur moest het even kwijt.

anoniem

Anoniem 9 jaar geleden

daar is dit forum voor hoor, je mag hier zeuren :) begrijp dat je er doorheen zit als je al een week aan het rommelen bent. ik had 2 weken voorweeen die was ik toen ook goed zat! hoop voor je dat ze wat voor je kunnen doen hoor!

anoniem

Anoniem 9 jaar geleden

idd lekker klagen en zeuren dat mag hier allemaal!!!!! laat je nog even horen hoe is bij de VK was?? hopelijk ben jij ook snel bevallen!! Liefs

anoniem

Anoniem 9 jaar geleden

oh ja dat is waar an!! heeeeeeeeeel veel sterkte en suc6 alvast en tot snel in het bevallen tabje!!

Dit is niet ok!

Als je iets tegenkomt waarvan je denkt dit hoort niet op het forum thuis. Laat het ons weten, dan kunnen we actie ondernemen. Klik op onderstaande knop als er iets mis is op de huidige pagina. Alsvast bedankt, zo houden we het forum schoon en gezellig!

 
Login of meld je aan!

Login

Login om te kunnen reageren of nieuwe onderwerp aan te maken.

Login

Aanmelden

Meld je aan om je reageren en ervaringen te delen met andere moeders.

Aanmelden