anoniem

Anoniem 10 jaar geleden 19 reacties

 
Is het me even een heftig weekend geworden! Anderhalve week geleden moest ik eigenlijk al ongesteld worden, niet gebeurd. Toch maar even testen want het kon niet zo zijn, we gingen er nog niet voor op dit moment en deden het gewoon veilig? (slik geen pil, wel condooms). Geen zin om in de stress te zitten dus toch een test gedaan, en ja hoor meteen 2 streepjes. Zwanger! ZWANGER? IK? Toch nog maar een 2e test gehaald. Nu één van clearblue met indicator. Gaf ook aan zwanger, en bevruchtingsperiode 2-3 weken geleden. Nu dus 4-5 weken zwanger volgens de bijsluiter. Vandaar de moeheid, en gespannen borsten die nog groter zijn geworden! En de misselijkheid sochtends en snachts. Nu moet er een hoop geregeld gaan worden, en het is wel even schrikken. Besef is er nu eindelijk wel, en vind het erg leuk en spannend allemaal. We gaan er voor de volle 1000 procent voor, en zijn er beide heel erg blij mee!

Pagina 1, reactie 1 t/m 10 van totaal 19 reacties.

anoniem

Anoniem 10 jaar geleden

Hoi annabel, Heb net toch even contact opgenomen met de huisarts gevraagd naar een vervanger of hij wilt kijken naar pulmicort las hier en daar dat dat geen kwaad kan! Word zo terug gebeld en moet anders om 12.30 zelf even met de dokter bellen. Ben benieuwd.

anoniem

Anoniem 10 jaar geleden

Ja ik was ook gestopt terwijl ik dondersgoed weet dat je niet ineens mag stoppen en kreeg vreselijk op mijn donder van de vk en de huisarts Het kindje heeft er meer last van als jij het benauwd hebt dan wanneer je medicijnen zou gebruiken daarvoor. Dus toen maar een vervanger voor de seritide, ik heb de ventolin bijna niet nodig danzij seritide. Wel fijn dat je zo ongeveer over je astma heen bent gegroeid zeg.

anoniem

Anoniem 10 jaar geleden

ja gelukkig wel. helaas ben ik zo'n lekkere stresskip en nu weer aan de diarree. gelukkig nog geen ernstige astma verschijnselen gehad zonder, maar ik maak me druk over alles.  mn hele buik borrelt, dan weer misselijk dan weer trek in eten wat een gedoe haha

anoniem

Anoniem 10 jaar geleden

Gefeliciteerd met je zwangerschap en welkom  De misselijkheid is meestal na een maand of drie a vier wel over ...bij de meesten. Dr gaat heel veel op je afkomen en gewoon lekker op je af laten komen en genieten van je zwangerschap.

anoniem

Anoniem 10 jaar geleden

gefeliciteerd met je zwangerschap! bij mij was het ook een ongelukje, dus ik weet hoe het voeld als je ineens zwanger bent ;) geniet er lekker van :)

anoniem

Anoniem 10 jaar geleden

De dokter is gebeld (ivm mijn astma). Slik voorlopig geen seretide meer, dit mag niet meer. En ventolin af en toe bij nood nog kan geen kwaad volgens de HA. En eerste afspraak met de verloskundige is gemaakt! 18 augustus! Spannend!!!!!!! Alhoewel ik wel ineens heel onzeker word, dat ik bang ben om het kwijt te raken in deze vroege weken. Heb elke keer rare buikpijn?

anoniem

Anoniem 10 jaar geleden

oeh spannend eerste afspraak bij de vk! krijg je dan ook gelijk een echo of dat niet? de buikpijn / raar gevoel in je buik, is normaal, je baarmoeder gaat groeien en dat kan pijn doen zoals je ongesteldheidspijn hebt zeg maar. er gebeurd erg veel in je lichaam, allemaal veranderingen, zo krijgen ook je darmen enzo een andere plek door de groei van je baarmoeder. dit kan allemaal raar of pijnlijk aanvoelen. probeer je niet te druk te maken en geniet van je zwangerschap.

anoniem

Anoniem 10 jaar geleden

Dankjewel! Nee nog geen echo. Net flink zitten rekenen en morgen begint de 6e week! Vind het allemaal zo leuk!

anoniem

Anoniem 10 jaar geleden

Fijn dat je het zo leuk vind, het komt vast allemaal goed  geniet ervan meid!

anoniem

Anoniem 10 jaar geleden

Gefeliciteerd!! Wat leuk! De buikpijn enzo hoort er allemaal bij! Je lichaam is een kindje aan het maken! Dat gaat niet ongemerkt voorbij! Geniet er maar van!

Dit is niet ok!

Als je iets tegenkomt waarvan je denkt dit hoort niet op het forum thuis. Laat het ons weten, dan kunnen we actie ondernemen. Klik op onderstaande knop als er iets mis is op de huidige pagina. Alsvast bedankt, zo houden we het forum schoon en gezellig!

 
Login of meld je aan!

Login

Login om te kunnen reageren of nieuwe onderwerp aan te maken.

Login

Aanmelden

Meld je aan om je reageren en ervaringen te delen met andere moeders.

Aanmelden