anoniem

Anoniem 10 jaar geleden 7 reacties

 
hallo dames
Ik ben normaal elke maand rond de zelfde tijd ongesteld.
Ik ben ongeveer 4 dagen flink ongesteld. Dit gaat gepaard met ongelovelijk veel buikpijn en rugpijn.
en de bloedingen zijn ook veel.

De laatste twee maanden ( aug-sept) word ik maar 1-2 dagen ongesteld. en erg onregelmatig.
Ik heb de afgelopen tijd ongelovelijk last van mijn borsten. ( ook in de periode dat ik niet menstrueer ), en zo kan ik nog wat meer symtonen opnoemen. Ik vraag me af of ik zwanger kan zijn.
1 x getest die was negatief. Wie heeft hier ervaring mee?
ik weet wel dat er vrouwen zijn die zwanger zijn maar de eerste maanden toch ongesteld worden.
Kan iemand mij raad geven ??

gr,


Pagina 1, reactie 1 t/m 7 van totaal 7 reacties.

anoniem

Anoniem 9 jaar geleden

Hoi, Hoelang kan een innesteling bloeding aanhouden, en vanaf wanneer kan dit voorkomen?? Wat mij is verteld 4 tot 10 dagen na de innesteling?? Iemand ervaring hiermee?? ook toevalling zwanger gebleven??

anoniem

Anoniem 9 jaar geleden

Ik herken bovenstaande ook wel, alleen ik ben nog aan de pil. Heb soms echt het idee dat ik zwanger ben (heb hier ook een topic over aangemaakt). Menstruatie is ook korter en is ineens wat onregelmatiger terwijl ik normaal elke 28 dagen stipt was... Succes allemaal! PS wij zijn officieel nog niet begonnen maar hopelijk halverwege 2012 wel!

anoniem

Anoniem 9 jaar geleden

Ik ben 2 december naar 5 maand eindelijk weer ongesteld geworden hetzelfde wat jij beschrijft veel bloeding,pijn in de buik en rug. Ik had vorige week maandag 1 dag bruine afscheiding en klein beetje bloed bij het plassen en 's avonds niks meer...ik dacht het zet nog wel door maar nee nog niet.. ik denk dat je het beste volgende  week weer een test kan gaan wagen en als hij weer negatief is toch een afspraak maken bij dokter (bloed testen). Groetjes zie forum:::innesteling bloeding?? Groetjes Sharon

anoniem

Anoniem 9 jaar geleden

Ik ben al sinds juli niet meer o.g geweest en nu zeer gevoelige tepels en krampen en voel met jullie onzekerheid mee

anoniem

Anoniem 9 jaar geleden

ik ben de afgelopen 3 maanden minder ongi dan normaal. Normaal ben ik het 3 dagen en de afgelopen 3 maanden was ik maar 2 dagen ongi en dan ook nog eens heel weinig (heb normaal gesproken wel tampons nodig, maar nu had ik voldoende aan een dun maandverbandje)  en heb ik nu ook al ruim een week enorme buikkrampen en steken onder mijn navel en nog meer zwangerschapsverschijnselen. vanochtend negatief getest. dus kga nu afw8en of ik idd niet ongi word over 2 weken (ik wil heel graag zwanger worden, en ik voel me nu ook echt zwanger) suc6 igg

anoniem

Anoniem 9 jaar geleden

Hallo Dames! Ik zit ongeveer in hetzelfde schuitje, wel ongesteld geworden maar veeeeeel minder (1e dag bijna niets, dag 2 en 3  redelijk, en dag 4,5 was het alweer zo goed als weg) en wel alle symptomen van zwangerschap. Ook kan het volgends de berekeningen wel waar zijn.. Heb vorige week getest, was negatief. Ik test morgen weer, is deze ook negatief dan wacht ik op mijn volgende menstruatie.. Ik heb nu sinds 3 weken (bijna 4) last van mijn buik (onderin) en mijn rug. Normaal heb ik dit alleen tijdens mijn menstruatie. (ben al getest op blaasontsteking en dat was negatief) Ben ook misselijker en heb last van stemmingswisselingen.. Heb idd ook gehoord dat je een soort  van menstruatie kunt krijgen tijdens je zwangerschap. Daarom blijft het bij mij ook onduidelijk.. Ik zou jullie aanraden om over 2 weekjes weer  te testen? Groetjes!!

anoniem

Anoniem 10 jaar geleden

ik heb precies hetzelfdeook 2 maanden maar 1 dag ongesteld..Ook testen die negatief waren.Weet jij inmiddels al meer? groetjes angelique

Dit is niet ok!

Als je iets tegenkomt waarvan je denkt dit hoort niet op het forum thuis. Laat het ons weten, dan kunnen we actie ondernemen. Klik op onderstaande knop als er iets mis is op de huidige pagina. Alsvast bedankt, zo houden we het forum schoon en gezellig!

 
Login of meld je aan!

Login

Login om te kunnen reageren of nieuwe onderwerp aan te maken.

Login

Aanmelden

Meld je aan om je reageren en ervaringen te delen met andere moeders.

Aanmelden