anoniem

Anoniem 9 jaar geleden 23 reacties

 
Hallo allemaal,

wil me even voorstellen, ik ben lian en heb net ontdekt dat ik zwanger ben, heb getest met die goedkope kruidvat testen en die gaf een lichte maar niettemin duidelijke 2 streep, zwanger dus.
Alleen...... ik ben 49 jaar en ik had dit totaal niet verwacht, temeer omdat de huisarts zei dat zwanger worden op mijn leeftijd verwaarloosbaar was, ik ben immers al in de overgang.

Nu heb ik al een paar dagen een kramperig gevoel alsof ik ongesteld moet worden maar dat komt dus niet, mijn laatste zwangerscchap was 13 jaar geleden, dus te lang terug om me te herinneren of ik dat toen ook had. Deze zwangerschap is op een keizersnee uitgelopen dus is dat misschien de oorzaak van dat kramperige gevoel?

verder heb i wel een vraag en ik hoop dat er hier dames zijn die daar antwoord op weten. een maand geleden heb ik mijn pols gebroken dus zijn er rontgenfoto's gemaakt ook zijn er foto's gemaakt voor een bevolkingsonderzoek naar borstkanker, ik wist immers niet dat ik zwanger was. Dus de vraag is kan het kwaad?

Ik weet dat er gezien mijn leeftijd risico's aan verbonden zijn maar ik zal goed begeleid gaan worden en ondaks dat het totaal onverwacht is zal het heel erg welkom zijn, ik hoop dat alles goed zal gaan.

Groetjes lian


Pagina 1, reactie 1 t/m 10 van totaal 23 reacties.

anoniem

Anoniem 2 jaar geleden

Hoi allemaal ik nen 49 en ben bij overgang meer dan 1jaar maar heb wel kinderwens.heb ik nog kans?

anoniem

Anoniem 3 jaar geleden

Hai sookkie 69, zou idd nog een test met 8 weken doen, je kunt idd te vroegtesten en dat de uitslag negatief is , we duimen !!!

anoniem

Anoniem 3 jaar geleden

Zijn er ook vrouwen van 49 met ervaring eicel donatie ?

anoniem

Anoniem 3 jaar geleden

Ik ben 48 jaar ik wordt in mei 49 jaar. Mijn hele leven heb ik naar een kind verlangt maar door omstandigheden nooit gekregen. Nu lijkt het alsof ik sinds vorige maand zwanger ben. Alle symptomen lijken erop dat ik in mijn 6e week zit. in mijn vijfde week heb ik een test gedaan en die was negatief maar ik blijf zwangerschaps symptomen voelen. Nu heb ik gelezen dat waneer je nooit zwanger bent geweest het wat langer duurd om voldoende HCG in je urine te krijgen dus ik ga volgende week opnieuw een urine test doen. Het zou een wonder zijn. Eerlijk gezegt ben ik vrezelijk bang om weer te testen want als het weer negatief is stort mijn wereld in. Dit is mijn Laatste hoop. Of ik wacht tot mijn volgende menstruatie af wat 17 maart moet komen als ik niet zwanger ben. Duim voor mij!!!!!

anoniem

Anoniem 3 jaar geleden

Bedankt voor jouw hart onder de riem! Snap dat sommige mensen denken dat we wellicht te oud zijn maar ik zie dat anders. Ik ben net 46 mijn vader overleed op 49 jarige leeftijd, zijn moeder (mijn oma) is inmiddels 98, mijn stiefdochter kreeg kanker op haar 19e, dus waarom heeft Nederland de grens bij bijv. IVF op 43 jaar gezet? Het zegt allemaal niets! En.. waarom bepaalt de politiek tot welke leeftijd iemand recht heeft op een vergoeding uit de zorgverzekering? Het maakt me soms boos, we weten toch allemaal zelf wel tot welke dingen we in staat zijn?! Een vrouw, die graag op latere leeftijd moeder wil worden moet dezelfde rechten hebben als iemand die jonger is, leeftijd zegt nl. net helemaal niets! Dus ik zeg dames: “let’s go!”

anoniem

Anoniem 3 jaar geleden

Even een hart onder de riem voor alle ‘oudere’ aanstaande mama’s. Ik ben geboren toen mijn moeder 43 was. Mijn broer was er toen 20, mijn zusje 16. Ik heb het altijd heel fijn gevonden om een oudere broer en zus te hebben en bij ons thuis was het altijd lekker rustig. Mijn moeder ging niet meer uit werken toen ik opgroeide en ik kreeg alle aandacht die ik verlangde. Toen ik tiener was vond ik het soms wel vervelend dat mijn moeder niet meer van alle nieuwste snufjes en zo op de hoogte was, maar mijn broer en zus maakten veel goed. Zolang je zelf vindt dat je lichamelijk nog fit genoeg bent om mama te worden, dan moet je er gewoon voor gaan!

anoniem

Anoniem 3 jaar geleden

Hallo, ook ik lees deze berichten graag. ik ben nu 42 jaar en de gynaecoloog heeft gezegd dat het nu of nooit is, dit jaar kan het nog, maar daarna is de kans zo goed als nihil. Dat waren zijn exacte woorden. Puur gebaseerd op leeftijd. Ik menstrueer nog heel regelmatig en alles ziet er nog steeds goed uit. Dit kwam voor mij hard binnen, aangezien ik een kinderwens heb en nog maar pas een vriend heb die er nog niet klaar voor is. Maar nu heb ik toch nog wat hoop :)..

anoniem

Anoniem 3 jaar geleden

Erg fijn te lezen dat vrouwen ook op latere leeftijd nog zwanger kunnen worden, ik ben 45 heb een 11 jaar jongere a.s. man en onze kinderwens is groot, heb een dochter van 20 maar jullie berichten te lezen geeft mij hoop! Als het blijft zoals het is, is het ook prima ik heb gelukkig een lieve en gezonde dochter maar heb na de komst van deze geweldige meid altijd een kinderwens gehouden! Sorry, moest mijn hart even luchten!

anoniem

Anoniem 3 jaar geleden

Ik ook net erachter gekomen dat ik zwanger ben..5 weken nog pril..twee grote kids van 21 en 17..ik zelf 41..en net een nw baan..choices choices...aan de ene kant super blij..aan de andere kant gaat dit me allemaal lukken..financieel qua werk qua gezondheid etccc

anoniem

Anoniem 3 jaar geleden

Hoi, ik ben 43 jaar en vandaag test gedaan positief, niet gepland heb namelijk al twee tieners in huis, wel welkom maar nu beginnen toch wel de twijfels, kan ik 't nog wel, ben ik niet te oud, wat zal iedereen er wel niet van denken, hoe moet ik 't allemaal bol werken

Dit is niet ok!

Als je iets tegenkomt waarvan je denkt dit hoort niet op het forum thuis. Laat het ons weten, dan kunnen we actie ondernemen. Klik op onderstaande knop als er iets mis is op de huidige pagina. Alsvast bedankt, zo houden we het forum schoon en gezellig!

 
Login of meld je aan!

Login

Login om te kunnen reageren of nieuwe onderwerp aan te maken.

Login

Aanmelden

Meld je aan om je reageren en ervaringen te delen met andere moeders.

Aanmelden