anoniem

Anoniem 10 jaar geleden Geen reacties

 

Jullie hadden toch gelijk, niet meteen een echo, maar eerst gewoon een hele hoop vragen. Het werd letterlijk soms met handen en gebaren om alles duidelijk te krijgen. We praten gewoon Nederlands tegen elkaar, mijn echtgenote gaat wel naar school, ze praat ook gewoon op haar werk met klanten, maar je hebt het niet dagelijks over kinderziektes zoals de waterpokken. Je hebt het niet dagelijks over de waterpokken.

Op een gegeven moment vroeg de VK ons wel over het down syndroom, of er een meting gemaakt mag worden. Vroeg of ze ooit zoiemand in Vietnam of Nederland had gezien. Dat was niet het geval, maar ze begreep het ook niet. Waarop ik zei, dat wat het kind ook zou mankeren, abortus is voor de Vietnamezen geen optie. De VK keek me aan alsof ze water zag branden, waarna ze snel de andere kant op keek. Ik heb er niet op gereageerd, maar ze vroeg dan wel, wat ik wilde.

Ik sta volledig achter mijn echtgenote. Mijn echtgenote werkt in een nagelstudio. Heb daar ook een topic aan gewijd : http://www.forumvoorzwangerevrouwen.nl/zwanger-werkzaam-in-nagelbranche Ik maak me meer zorgen daarover, dan of het een syndroom van Down heeft. Maar de VK zei ook weer : mits de afzuiging goed is, mits ze werkt met een mondkapje, is er niks aan de hand. En ik dacht vervolgens weer: In Saigon en Hanoi heb je heel veel smog, dat is denk ik erger dan nagellak.

Wel heb ik mijn echtgenote gezegd, dat ze elke dag even een frisse neus moet gaan halen. Normaliter gaat ze met de bus en loopt ze toch wel een eindje van de bushalte naar huis. Maar als ik haar op kom halen, dan lopen we toch eerst even een blokje om het huis. Het kan geen kwaad.......

Er zijn nog geen reacties. Ben jij de eerste die een reactie toevoegd?

 
Login of meld je aan!

Login

Login om te kunnen reageren of nieuwe onderwerp aan te maken.

Login

Aanmelden

Meld je aan om je reageren en ervaringen te delen met andere moeders.

Aanmelden