anoniem

Anoniem 10 jaar geleden 7 reacties

 
Hallo dames ,

Zal me eerst voorstellen.

Michael.

Kom net uit een relatie , en dat was voor mij,tot nu toe,de gelukkigste tijd van me leven,we hebben het goed kunnen afsluiten.
Toch hebben we toegekend, dat we allebei hopen in de toekomst weer samen te komen.

Afijn.
Nu komt het dus.

Me ex, DENKT dat ze zwanger is.
waarom?

we hebben een relatie van 6 maandne gehad,  6 / 5 maanden geleden is ze ook gestopt met de prikpil.

Altijd is ze gewoon ongesteld geweest tot minimaal 2 maanden geleden.
we schatten 2 a 3 maanden. maar minimaal 2 maanden.

Van de week had ze wel druppels bloed,maar verder niks.
Ze heeft geen last van symphtonen zover mij is opgemerkt ( ze ging wel vaker naar de wc dan normaal)
aankomende week gaat ze een test halen,maar ik las al enkele berichten,dat sommige zelfs 4 keer een test hebben gehaald voordat ze wisten dat ze zwanger waren.

ze heeft dit wel al een keer meegemaakt, 4 jaar geleden, HELAAS is het kindje doodgeboren wegens omstandigheden.
Zelf hopen we allebei dat ze zwanger is, want als man zijnde, zeg ik eerlijk : er is niets mooier's dan een klein wondertje ( ja, zelfs in de puberteit kan je van ze genieten)

Nu zou ik willen weten, is de kans groot van zwangerschap?
Ik weet dat we echt een test moeten halen voor zekerheid,maar hoop dat iemand ons ook kan geruststellen of in ieder geval,meer informatie te kunnen geven.

Pagina 1, reactie 1 t/m 7 van totaal 7 reacties.

anoniem

Anoniem 10 jaar geleden

jammer dat meneer in kwestie niet meer reageerd!!!!

anoniem

Anoniem 10 jaar geleden

sacha, dat is vaker zo... je zult merken dat er een vaste groep is die altijd antwoord, maar er zijn er zoveel die in een spontane bui lid worden, een vraag stellen, en dan nooit meer terugkomen... jammer maar waar

anoniem

Anoniem 10 jaar geleden

raar verhaal hoor. Jullie zijn net  uit elkaar, de relatie was de fijnste tijd in je leven, jullie willen weer bij elkaar komen EN een kind. En dan meteen een maand in een relatie stoppen met bescherming... Volgens mij hebben jullie grotere issues om aan te werken dan te hopen dat je ex zwanger is... Ik hoop dat ze NIET zwanger is want dat arme kind zal niet weten waar het staat met jullie twee... En enkel bij elkaar blijven/ teruggaan vanwege een kind, is, om het netjes uit te drukken, DOM. Dit leid enkel tot problemen, en rara wie er gaat lijden? Het kind...

anoniem

Anoniem 10 jaar geleden

waarom hopen jullie zwanger te zijn terwijl jullie net uitelkaar zijn? kunnen jullie dan niet beter voor elkaar gaan? wel of geen kindje die komt dan van zelf wel als het er niet al lang is.

anoniem

Anoniem 10 jaar geleden

Ik denk dat ze een test moet halen en die doen! Als ze gestopt is met de prikpil kan het zijn dat ze zwanger is. Ik begrijp alleen niet zo goed waarom je zo vroeg in een relatie zou stoppen met anticinceptie. Je zegt dat jullie zij gestopt met de relatie, maar waarom dan wel een kindje willen samen? Nu op dit punt bedoel ik dan. Een kindje krijgen heeft grote impact en is niet niks! Het is inderdaad een wonder, maar het vraagt ook wel wat van je!

anoniem

Anoniem 10 jaar geleden

je verteld dat ze is hestopt met deprikpil maar wanneer is de laatste prik gezet? ik heb niet heel veel verstand van de prikpil maar dat blijft geloof ik wel even in je lichaam, en waarom stoppen met een relatie als jullie hopen ooit weer bij elkaar te komen? vooral nu ze "denkt" dat ze zwanger is en waarom denkt ze dat? en als jullie denken dat ze al minimaal 2 maanden zwanger is waarom van de week pas een test doen? race naar de apotheek en haal er 1 dan weten jullie beide wat jullie te doen staan!!!!

anoniem

Anoniem 10 jaar geleden

Als ze gestopt is met de prikpil en verder geen anticonseptie neemt is dat mogelijk Maar als ze zo ver is zie je dat op de eerste test Vrouwen testen vaker om 2 verschillende reden Ze testen te vroeg of geloven het niet

Dit is niet ok!

Als je iets tegenkomt waarvan je denkt dit hoort niet op het forum thuis. Laat het ons weten, dan kunnen we actie ondernemen. Klik op onderstaande knop als er iets mis is op de huidige pagina. Alsvast bedankt, zo houden we het forum schoon en gezellig!

 
Login of meld je aan!

Login

Login om te kunnen reageren of nieuwe onderwerp aan te maken.

Login

Aanmelden

Meld je aan om je reageren en ervaringen te delen met andere moeders.

Aanmelden