anoniem

Anoniem 10 jaar geleden 16 reacties

 
Goedemorgen,

Ineens word ik heel onzeker! Damn, van het weekend en gister nog misselijk, sinds gisteravond ineens weg? Nu nergens last van op af en toe wat krampen na (denk mijn darmen). En telkens 's avonds soort ongesteldheidspijn? Maar afgelopen vrijdag toch echt 2 testen gedaan die positief waren (clearblue zelfs met bevruchting 2-3 weken). Volgens de verloskundige nu ook 6 weken. Maar ik word zo onzeker van die pijntjes (dan weer menstruatie pijn, en rugpijn, dan misselijk dan weer niet) en mn borsten waren wat gevoelig dat is ook weg? Alhoewel mn tepels wel wat glaziger worden en groter naar mijn idee, en mijn borsten wat voller. Had afgelopen week ook enorm veel witte afscheiding wat ook ineens minder is? Jeetje stresskip!

18 aug mag ik eindelijk naar de verloskundige. Ben in staat om nog een test te gaan doen! Wie oh wie kan mij geruststellen?

Pagina 1, reactie 1 t/m 10 van totaal 16 reacties.

anoniem

Anoniem 10 jaar geleden

Klinkt echt bekend, het verhaal van stefanie22. Ik ben zelf 5 weken zwanger, volgens de verloskundige afgelopen vrijdag.  Omdat we niet wisten hoe lang ik zwanger zou kunnen zijn hebben we meteen al een echo gehad. Nog heel pril dus. Elke dag is weer anders en van uur tot uur veranderd hoe ik me voel. Sommige momenten ben ik rustig en kan ik ervan genieten dat er een klein mensje in mijn buik aan het ontwikkelen is en 2 tellen later ben ik weer bang dat ik het me allemaal verbeeld. Jaja, de echo liet een mooi zwart vlekje zien, volgens de verloskundige zat het op de goeie plek en was het vliesje helemaal intact.  Maar als je dan al 2 dagen achter elkaar wakker wordt zonder misselijkheid, je de ene keer heel gevoelige tepels hebt en een uur later nergens last meer van hebt, etc etc, dan slaat de twijfel of alles goed is wel toe zeg!  Gelukkig is ook die wisselvalligheid het 'bewijs' dat het echt waar is. De jankbuien, heel vaak plassen, croissants opeens niet lekker vinden en krampjes in mijn onderbuik, ja... het zal vast wel goed zitten.... toch?! Het zal er wel bij horen, deze onzekere periode.

anoniem

Anoniem 10 jaar geleden

Oeps, bovenstaand berichtje hoort bij mij

anoniem

Anoniem 10 jaar geleden

Hoi Anoniem, Ik kan je vertellen dat het met een 2de hetzelfde zal zijn.... Ik ben namelijk nu 6 weken zwanger en heb ook zo mijn twijfels en onzekerheid of het wel goed zit allemaal. Groetjes, Chantal

anoniem

Anoniem 10 jaar geleden

nou ik had er beter niets over kunnen zeggen zit nu zo rond de 7 a 8 weken en ben zwaar lamlendig. ochtendmisselijkheid? nou noem het maar 24u per dag misselijk. jeetje wat ben ik ook moe zeg. en mn borsten staan op knallen voor mn gevoel! volgende week al naar de verloskundige. heb gelukkig vakantie dus lig lekker uit te rusten en merk dat ik dat ook wel nodig heb!

anoniem

Anoniem 10 jaar geleden

Ik ben nu 15 weken zwanger en nog onzeker, je weet het nooit. Echos zijn momentopnames die ook niet altijd alles zeggen. Toch moet je proberen te genieten! 9 maanden zijn zo voorbij!

anoniem

Anoniem 10 jaar geleden

Wat herkenbaar allemaal zeg! Ik ben nu 6 weken zwanger en denk bij ieder dingetje: Gaat het wel goed daar binnen? 

anoniem

Anoniem 10 jaar geleden

Hoi Stephanie, Ik weet niet of dit jou en mij gerust steld, maar ik kamp met dezelfde twijfels..... Ben dus nu net gaan zoeken of dit normaal is en kwam hier terecht, het geeft me wel iets meer steun, te weten dat ik niet de enige ben.... Ik ga ook 18 aug voor een echo en daarna bij de gyneacoloog een afspraak..... Heel veel geluk in je zwangerschap, groetjes Chantal

anoniem

Anoniem 10 jaar geleden

Hoi, ik ben momenteel 9 weken en 4 dagen, ja ja ik tel ze af op een kalendertje. Op 24 augustus heb ik mijn 12 weken echo. Hoewel ik al 1 echo achter de rug heb en ik een klein flikkerlichtje gezien heb, blijft ook bij mij de onzekerheid klagen. Ik ben totaal ni misselijk en daardoor vergeet ik met momenten dat ik zwanger ben. Ik weet wel, ik zou content moeten zijn en misselijk zijn is geen garantie, maar toch... ik kan dit niet omschrijven. Ik denk dat ik pas gerust zal zijn als ik 2 armpjes, 2 beentjes zal zien en weet dat voor de rest ook alles in orde is. Ik wil ook op die roze wolk. Ik wilde even gewoon meegeven dat het gevoel van onzekerheid wel heel normaal is, mss betert het wel al ik ooit het geluk mag hebben om een tweede kindje te krijgen.

anoniem

Anoniem 10 jaar geleden

Tja, ik ben nu net 6 weken, en heb pas op 6 september een afspraak bij de verloskundige. Heb helemaal geen kwaaltjes, behalve gevoelige borsten. Heel gek, je bent helemaal door het dolle met die positieve test, en vervolgens gaat je gewone leven door. Nergens aan te merken dat ik zwanger ben.. Nou ja, dagen aftellen tot 6 september dan maar...

anoniem

Anoniem 10 jaar geleden

Ben nu net zo ver als jou! Donderdag de 18e ook de eerste afspraak staan bij de verloskundige.. Maar heb morgen mn eerste echo al omdat ik heel onzeker was omdat ik bloedingen bleef houden en dat was vanmorgen ineens een stuk erger.. en nu heeeelemaal niks meer! Ik ben nog steeds niet misselijk geweest! (af kloppen) Wel zeurende hoofdpijn en n trekkerig gevoel in mijn buik! De pijn in mijn borsten is ook een heel stuk minder!

Dit is niet ok!

Als je iets tegenkomt waarvan je denkt dit hoort niet op het forum thuis. Laat het ons weten, dan kunnen we actie ondernemen. Klik op onderstaande knop als er iets mis is op de huidige pagina. Alsvast bedankt, zo houden we het forum schoon en gezellig!

 
Login of meld je aan!

Login

Login om te kunnen reageren of nieuwe onderwerp aan te maken.

Login

Aanmelden

Meld je aan om je reageren en ervaringen te delen met andere moeders.

Aanmelden