Anoniem 10 jaar geleden 5 reacties

 
Hallo allemaal,
vandaag heb ik een flinke noodstop moeten maken met de auto. Geen idee hoe mijn gordel op dat moment bij mijn buik zat. Ik ben vandaag 15w2d zwanger. Sinds een uurtje heb ik lichte steekjes onderin mijn buik. Ik kan niet zeggen dat ik vreselijk buikpijn heb maar die steekjes zijn wel erg onaangenaam. Zo om de 10 minuutjes ong heb ik een steekje. Wat zouden jullie doen? De vk bellen? Of even afwachten? Ik heb geen bloedverlies. Maak me niet heel veel zorgen maar ben toch een beetje onzeker.
Groetjes ZzzjenjaaaPagina 1, reactie 1 t/m 5 van totaal 5 reacties.

Anoniem 10 jaar geleden

Eng als je met buikkrampen wakker wordt! Maar...fijn dat het meeviel zeg! Geniet dubbel van je weekend!

Anoniem 10 jaar geleden

Ik zeg ook even bellen... 

Anoniem 10 jaar geleden

Hallo allemaal, bedankt voor jullie reacties! Vanmorgen met buikkrampen wakker geworden, en gelijk maar even gebeld. Alles was goed! Hartje gehoord en er was een echoscopiste aanwezig dus gelijk weer een echo ;-) Ik ben weer helemaal blij! Het is waarschijnlijk spierpijn van de baarmoeder van de klap van gisteren in combinatie met groeipijn. Ik ga met een goed gevoel het weekend in! Nogmaals bedankt voor jullie reacties. Liefs Zzzjenjaaa

Anoniem 10 jaar geleden

als jij er geen lekker gevoel bij hebt zou ik zeker de VK gaan bellen al is het voor je eigen geruststelling!!!! Liefs

Anoniem 10 jaar geleden

Zou idd even bellen...

Dit is niet ok!

Als je iets tegenkomt waarvan je denkt dit hoort niet op het forum thuis. Laat het ons weten, dan kunnen we actie ondernemen. Klik op onderstaande knop als er iets mis is op de huidige pagina. Alsvast bedankt, zo houden we het forum schoon en gezellig!

 
Login of meld je aan!

Login

Login om te kunnen reageren of nieuwe onderwerp aan te maken.

Login

Aanmelden

Meld je aan om je reageren en ervaringen te delen met andere moeders.

Aanmelden