anoniem

Anoniem 9 jaar geleden 13 reacties

 
Hallo, Ik heb even een vraagje, Wij zijn al ruim 2 jaar bezig om zwanger te raken. Ik heb 1 miskraam gehad. Nu wat nog nooit is gebeurt ben ik ineens 6 dagen over tijd. Ik heb 1 test gedaan en nu moet ik zeggen 1 dag na dat ik ongesteld zou moeten worden. En die was negatief. Ik durf gewoon echt geen test te gaan halen omdat ik zo bang ben dat ik weer teleur gesteld zou gaan worden. Ik heb wel vaak pijn in mijn onderbuik eerst links en dan weer rechts en soms trekt het naar mijn navel. Het is niet zo dat het heel heftig is. Gewoon meer van he ik voel wat. Ik doe ook heel de tijd huilen en dan weer lachen. Mijn borsten doen pijn ik heb pukkels in mijn gezicht. En af en toe zie ik eten en dan denk ik shit niet te dicht bij want dan moet ik naar de wc. Zelf denk ik dat ik mij zelf gek aan het maken ben. Wat denken jullie ? Ik heb besloten dat als ik vrijdag niet ongesteld ben ga ik nog een keer testen. Al vast bedankt.

Pagina 1, reactie 1 t/m 10 van totaal 13 reacties.

anoniem

Anoniem 9 jaar geleden

mooie woorden en je hebt helemaal gelijk

anoniem

Anoniem 9 jaar geleden

Hallo Linda,  Wat voor tips ik heb tjaa... Ik heb geleerd van alles om niet te veel meer te hopen. Toen ik die miskraam kreeg was de enigste maand dat ik er niet meer aan dacht.  Ik wil heel graag met mijn vriend naar het ziekenhuis want hij moet zijn eigen testen maar goed wij hebben gewoon geen tijd. Op een of ander manier houd ons iets er van tegen. Ik heb zee van tijd maar mijn vriend niet.  Een miskraam is altijd klote maar 1 ding ben je zeker dan het werkt ik bekijk het gewoon positief ;)  Als ik jou was zou ik er niet meer te hard op hopen en niet heel de tijd over praten en iets anders gaan doen en denken van als het komt komt het.. Zo gaan wij nu ook door het leven. Morgen ga ik wel even bellen naar een gynacoloog om idd te kijken om af te vallen maar dat is gewoon ook omdat ik dit jaar trouw.  Ik hoop dat voor jullie dit jaar allemaal een goed jaar word en de mensen die een baby willen Tjaaa.. hahhaa ik hoop dat jullie dit jaar in blije zwanger bent/word ;) 

anoniem

Anoniem 9 jaar geleden

Hoi Lady 2, Ik las je berichtje op het forum. Ik heb zelf in Mei 2010 en Maart 2011 een miskraam gehad van 10 en 6 weken. Nu heb ik vanavond weer een test gedaan maar test was negatief heb nog 1 test achter de hand, ik heb de vreemste vreetbuien op de gekste dagen en ik eet alles door elkaar als ik vreetbuien heb. Heb wel wat symptomen de geur is anders en moet vaak plassen en ben wat misselijk, en heb eerlijk gezegt een opgezette buik.  Ik twijfel enorm omdat ik aan mn lichaam voel en merk dat mn lichaam anders is, het zelfde als voor heen met de 2 zwangerschappen. Ik voel me er raar onder, ik weet het gewoon niet meer de test is negatief en dat vindt ik raar. Misschien ben ik wel te vroeg met testen. Ik moet deze week wel ongesteld worden meestal merk ik wel dat ik ongesteld moet worden, na ja je kent het wel, last van je rug, benen en wat chagarijnig en prikkelbaar. Misschien dat we nog even moeten wachten.  Heb jij/jullie nog tips voor mij. Groetjes Linda

anoniem

Anoniem 9 jaar geleden

@ goudsbloem, online kun je je BMI uitrekenen. Met jou lengte en gewicht kom je op een BMI van 32.7. Een BMI hoger dan 30 geeft aan dat je eigenlijk te zwaar bent voor je lengte. Misschien dus toch goed om iets kwijt te raken! 

anoniem

Anoniem 9 jaar geleden

Wij waren ook bezig om zwanger te worden maar het lukte ook niet snel. Ik had last van overgewicht en de gyn zij dat ik moest afvallen omdat als ze een behandeling moesten starten ik een lager bmi moest hebben. Ik ben in 5 maanden 24 kilo afgevallen met behulp van een speciaalen dieetiste die speciaal was voor vrouwen die te zwaar zijn en zwanger wilden raken. Ik ben na die 24 kilo zwanger geraakt dus ik denk dat het zeker wel geholpen heeft ik heb nu een gezonden dochter van 8 wk oud vraag is aan je gyn of hij mischien een dieetiste weet mischoen helpt het.

anoniem

Anoniem 9 jaar geleden

Hallo, Ja idd heel erg balen maar ja kan er weinig aan veranderen. Maar goed, De dokter zei tegen mij dat het idd geen probleem hoef te zijn dat je wat dikker bent. En 3 jaar geleden was ik heel slank toen had ik zelfs ondergewicht. dus toen moest ik aan de schakers van de dokter om bij te komen en dat ging verkeerd. Ik ben toen in 3 maanden tijd 30 kilo aan gekomen dus jullie willen niet weten hoe mijn lichaam er nu uit ziet. Ik heb striemen op mijn hele lichaam net of ik al 6 kinderen heb. Dat is de grootste fout van mij leven geweest. Ik ben idd aan het proberen om af te vallen maar ik word niet zo gesteund zeg maar. Mijn vriend kan eten wat hij wil en gaat voor mijn neus zitten met een zak chips. En als het al niet makkelijk is voor je om af te vallen is dat geen pretje. Mensen zeggen wel van jaaaa Doe niet zo flauw. Maar meestal zijn dat mensen die niet af hoeven te vallen. Morgen ochtend ga ik naar de dokter bellen om te vragen wat ik nu allemaal moet doen. Mijn nicht is doktersassistenten en die heeft mij een beetje voor uit geholpen vandaag. Ik hou jullie op de hoogte en als ik eindelijk naar het zieken huis mag komen :D Dankje wel allemaal.

anoniem

Anoniem 9 jaar geleden

NikiL ik ga morgen ook eens een gynacoloog op bellen en kijken wat die zegt. Ik laat het allemaal weten vind het wel lekker dat ik het even van me af kan typen.  Groetjes 

anoniem

Anoniem 9 jaar geleden

voor 1,61m, is 85 kilo toch niet te zwaar om kinderen te krijgen? mijn man en ik zijn ook al een jaar bezig, en het wil ook nog niet lukken.. soms heb ik ook van die momenten dat ik er gewoon zat van ben,... maar je moet positief blijven anders lukt het helemaal niet!

anoniem

Anoniem 9 jaar geleden

je "klachten" lijken wel heel veel op zwangerschapskwaaltjes maar ik wil niet je hoofd op hol brengen!2 jaar is erg lang zijn jullie al eens bij de dokter geweest?  misschiew was je test negatief doordat er te weinig hcg in je urine zat....hou je ons op de hoogte voor vrijdag? ben erg benieuwd!!!

anoniem

Anoniem 9 jaar geleden

Hallo ,  Lief dat je hebt gereageerd,, Helaas vandaag ongesteld geworden. Weer teleurgesteld.  Ik ben al bij de dokter geweest en mijn vriend ( aan komende man 29 Juni ) moet zijn sperma laten testen. Maar hij wilde dat niet. Nu een half jaar later is hij het beu en  nu wil hij wel. Dus ik belde naar het ziekenhuis en wij staan er helemaal niet bekend en bla bla bla allemaal moeilijk doen. nu moeten wij daar naar toe komen met een gevuld potje maar mij is geleerd dat sperma niet langer leeft in de open lucht dan 5 min nou dat gaan wij zeker niet redden. Dus ik weet niet wat ik nu moet doen. Ik kan mijn dokter niet berijken want die is er weer eens niet.  Ik geef mijn eigen de schuld dat wij niet zwanger kunnen raken omdat ik overgewicht heb. Maar de dokter zegt van meid ik ken mensen die nog zwaarder zijn dan jou en die zwanger raken. ik ben 1.61 en weeg 85 kilo als je mij ziet zou je dat niet zeggen ik zie er wel wat voller uit maar niet dat ik zo zwaar zou zijn.  Dankzij dit ben ik ook depresief geweest. Ik wil afvallen maar ik kan het niet alleen.  Ik ga morgen ochtend proberen te bellen naar mijn huisarts alweer. en dan hou ik je op de hoogte. Bedankt voor je intressen doet mij goed :D  Groetjes Presilla 

Dit is niet ok!

Als je iets tegenkomt waarvan je denkt dit hoort niet op het forum thuis. Laat het ons weten, dan kunnen we actie ondernemen. Klik op onderstaande knop als er iets mis is op de huidige pagina. Alsvast bedankt, zo houden we het forum schoon en gezellig!

 
Login of meld je aan!

Login

Login om te kunnen reageren of nieuwe onderwerp aan te maken.

Login

Aanmelden

Meld je aan om je reageren en ervaringen te delen met andere moeders.

Aanmelden