anoniem

Anoniem 10 jaar geleden 12 reacties

 
Nou we zijn net terug van een week curacao! Remco's eerste vliegreis! En het ging fantastisch! Hij had iedereen verliefd op hem, lekker handig als je voor wil kruipen haha! Hij lachtte erop los, echt leuk! In het hotel ook, hij sliep zelfs de nachten goed door, gewoon een succes! Ben trots op ons kereltje :)

Pagina 1, reactie 1 t/m 10 van totaal 12 reacties.

anoniem

Anoniem 10 jaar geleden

Ja wij durfde het niet aan met die kleine. ik heb gister mn mannetje naar schiphol gebracht die is nu met zn kont op aruba waar zn zus over een paar dagen weer op curacao zal trouwen. Het was echt een wel doen niet doen kwestie en maar besloten dat hij nu alleen gaat en we dan in april of vlgnd jr november met zn 4tjes weer....

anoniem

Anoniem 10 jaar geleden

Hee wat goed om te horen dat het super is gegaan. Jij hebt dasn ook lekker kunnen genieten. Over 6 a 7 weken ga ik op vakantie met drie kids pfff hahahahahah ff stresse denk de heen reis. gr

anoniem

Anoniem 10 jaar geleden

Hoi, ja ik was er wel zenuwachtig voor, vooral de vliegreis...al die horrorverhalen over dichtklappende oren en cabinedruk enz... Maar hij heeft lekker zijn flesje gedronken of op de fopspeen gezogen tijdens landen en stijgen, en nergens last van gehad!

anoniem

Anoniem 10 jaar geleden

Enne limburg he? Waar als ik vragen mag? Kom zelf namelijk oorspronkelijk uit Heerlen...

anoniem

Anoniem 10 jaar geleden

Hahaha wij zaten vlakbij Heerlen in Mechelen! Wat een mooie omgeving daar zeg!

anoniem

Anoniem 10 jaar geleden

Oh ja is zeker mooi daar! :) mis de bossen soms wel

anoniem

Anoniem 10 jaar geleden

oooow heerlijk, ik wil ook zo graag nog even een paar daagjes weg!! Alleen in de bouwvak is het zoo vreselijk duur! En m'n partner is ook nog eens bouwvakgebonden...Zijn bedrijf is dan gewoon 3 weken dicht....Naja, misschien na de bouwvak nog even een weekendje weg! Maaar daar heb ik echt vreselijk veel zin in....even lekker ertussenuit met ons 3tjes! gewoon even lekker niks!!!!

anoniem

Anoniem 10 jaar geleden

Wij zijn ook gebonden aan schoolvakantie dus is indd soms wel jammer :(  Maar hadden nu een leuke aanbieding gevonden dus hebben even heerlijk een weekje genoten met z'n 3e!

anoniem

Anoniem 10 jaar geleden

OOOOh ik heb ook zo'n zin om op vakantie te gaan... Wij gaan in September naar de Belgische Ardennen... Ik heb gewoon ontzettend veel zin in de reis er naartoe. Met de auto helemaal bepakt, gezellig met zijn drietjes. Kan niet wachten. 2 weken geleden pasfoto's gemaakt voor haar ID. Steffie staat zo lief op de foto :-) Enne Jennefer wat heerlijk om te horen dat die vliegreis zo goed is gegaan. gr

anoniem

Anoniem 10 jaar geleden

Wat gaaf! Fijn dat het goed is gegaan!

Dit is niet ok!

Als je iets tegenkomt waarvan je denkt dit hoort niet op het forum thuis. Laat het ons weten, dan kunnen we actie ondernemen. Klik op onderstaande knop als er iets mis is op de huidige pagina. Alsvast bedankt, zo houden we het forum schoon en gezellig!

 
Login of meld je aan!

Login

Login om te kunnen reageren of nieuwe onderwerp aan te maken.

Login

Aanmelden

Meld je aan om je reageren en ervaringen te delen met andere moeders.

Aanmelden