anoniem

Anoniem 10 jaar geleden 17 reacties

 
Ik weet niet goed, waar ik dit kan plaatsen, maar ik vind wel, dat dit een eigen onderwerp mag en moet hebben op het forum. Wekelijks volg ik de kenmerken en dergelijke, en ik zie voor het eerst spellingsfouten in de tekst, evenals stijlfouten. Op week 11 http://www.forumvoorzwangerevrouwen.nl/11-weken-zwanger Door het verdwinen van de vliesjes tussen de vingers kan je baby zijn of haar vingertjes nu los bewegen en binnenkort ook al dingen vastpakken. Voor je het weet steekt hij of zij zelfs de duim al in de mond! Van al die drukke bewegingen in je buik voel je zelf voorlopig jammer genoeg nog niets. Het zou moeten zijn : Door het verdwijnen en niet verdwinen. Het zou moeten zijn : Voor je het weet, steekt hij of zij zelfs de duim al in de mond! Tussen twee persoonsvormen hoort een komma te staan.

Pagina 1, reactie 1 t/m 10 van totaal 17 reacties.

anoniem

Anoniem 10 jaar geleden

Hier moet je alleen zelf een bijdrage doen voor het ziekenhuis als je zonder medische indicatie in het ziekenhuis wil bevallen. Ik moet ook om medische redenen (reuma) in het ziekenhuis bevallen, dus ik voor mij wordt alles vergoed. Ik heb geen idee hoeveel de eigen bijdrage is. maar volgens mij iets van 200 euro. Kan misschien ook wel per ziekenhuis verschillen.

anoniem

Anoniem 10 jaar geleden

Hey Jennefer, Klopt helemaal wat Wennie zegt. Ik heb mijn verzekeringspakket uitgebreid... Als je in het ziekenhuis wilt bevallen zonder medische indicatie dan had ik ongeveer 300 euro moeten betalen. Door de uitbreiding hoef ik niks te betalen. Maar goed nu moet ik toch bevallen met medische indicatie, dus het had niets uitgemaakt, maar ik wilde de gok niet nemen. Ook krijg ik de kraamhulp volledig vergoed, weet effe niet wat voor bedrag dat is. Ook zat er in mijn pakket, 15 uur luxe kraamzorg, d.w.z. dat ik boven de 49 uur (wil borstvoeding geven) nog eens 15 uur extra krijg. Is wlel een fijn gevoel. gr

anoniem

Anoniem 10 jaar geleden

Ja dat is idd fijn...kraamzorg hebben ze hier niet. Je kan blijkbaar wel een verpleegkundige "in dienst" nemen voor 10 uur en 2 weken maximaal, maar dat kost dan zo'n 400 of 700 dollar, eraan liggende of je alleen hulp met de baby wil, of ook voor de moeder. Maar die regeling vertrouw ik niet zo, mensen zijn hier geneigd niet op tijd te komen, afspraken te vergeten enz. Dus ik zie mezelf niet de ganse dag wachten op een zuster die niet komt! De verzekering vergoed hier nauwelijks wat, sta er niet van te kijken als we na de bevalling alsnog een rekening voorgeschoteld krijgen... Ik probeer zonder pijnstillers maar ja, je weet maar nooit he ;)

anoniem

Anoniem 10 jaar geleden

Nou Ik ben inmiddels 2 jaar geleden bevallen van mn dochtertje maar we hebben de rekening nog steeds niet...klaag er verder niet over hoor haha!

anoniem

Anoniem 10 jaar geleden

haha annemarie, gelukkig maar! In Sint Maarten is alles nou eenmaal anders, het is OF aanpassen, OF terug gaan naar Nederland... laatste is geen optie voor mij aangezien mijn man van deze omgeving is dus tja, die gaat niet weg he ;) vooral omdat zijn dochter hier ook woont!

anoniem

Anoniem 10 jaar geleden

Angel, dat klinkt goed! Er is dus idd nog hoop! Gelukkig :) Dat kraken heb ik ook als ik van houding verander of opsta, en pijn doet het zeker! Mijn zoon is al aan de indaling begonnen, dus hopelijk dat er snel opluchting komt haha! En jij bent de eerstvolgende aan de beurt he? Spannend joh! Waar ga je bevallen? Hier moet het in het ziekenhuis dus heb niet veel keuze ;)

anoniem

Anoniem 10 jaar geleden

Ik moet in het ziekenhuis bevallen aan het infuus, omdat ik GBS ziekte heb... Dan krijg ik tijdens de bevalling antibiotica toegediend. Maar ik vind het niet erg om in het ziekenhuis te bevallen, dat was toch al het plan. En mijn vriend wilde sowieso al naar het ziekenhuis en mij maakte het niet uit... Al vind ik het wel fijn dat ik daar iets kan krijgen tegen de pijn als het nodig is.... OOOOOh het is echt spannend... En het is hier in Nederland zo lekker qua weer... Lente... Alle vogels leggen een ei, nu ik de baby nog whahahahahahah.... Oh enne ik negeer de opmerking maar van Dinh ;-) hihihi, zonde van mijn tijd en energie om daar aandacht aan te geven!!!

anoniem

Anoniem 10 jaar geleden

hahaha ja alle vogels leggen een ei, en wij leggen een baby! (ging het maar zo makkelijk he?) Hier is het altijd warm weer, dus dat is wel weer een plus. We kunnen lekker meteen met de kleine naar buiten, wat jij? :) Grappig dat je vriend graag heeft dat je in het ziekenhuis bevalt, die van mij is precies eender! Vind het allemaal te risicovol om thuis te bevallen, dus hij heeft geluk dat het hier niet kan! :P En ja inderdaad wel fijn om iets tegen de pijn te kunnen krijgen, mocht het zijn... Hoe werkt dat in Nederland? moet je daar zelf voor betalen? hier wel, 500Dollar! En ja, je haalt me de woorden uit de mond over die opmerking van dihn, geen tijd noch energie voor  gekrenkte egos hoor!

anoniem

Anoniem 10 jaar geleden

Oh het is nu echt nog maar heeeeeel even... Kan niet wachten en hoop elke avond dat het gaat beginnen :-) Ik vind het allemaal zo spannend. Ben zo benieuwd hoe het eruit ziet en of het haar heeft en ga zo maar door. Ik ben het wachten nu ook wel zat eigenlijk. Ik ben er helemaal klaar voor. En ik moet er al helemaal niet aan denken dat het nog 2 wk langer kan gaan duren hahaah.

anoniem

Anoniem 10 jaar geleden

Haha of 4! Ik hoop ook dat de mijne een weekje of zo eerder komt, ik heb er onderhand ook al genoeg van... Heb al weken geen nachtrust meer, mijn heupen en pelvis doen zeer, en wil de kleine toch wel errrug graag vasthouden nu! Dus kan me heeel goed voorstellen hoe jij je voelt! :) nog eventjes hehe Denk dat paarsebril en dromertje hun babies al hebben, ze zijn zo stil ineens... Ik post na de baby toch in elk geval een update haha ;) Wat jij?

Dit is niet ok!

Als je iets tegenkomt waarvan je denkt dit hoort niet op het forum thuis. Laat het ons weten, dan kunnen we actie ondernemen. Klik op onderstaande knop als er iets mis is op de huidige pagina. Alsvast bedankt, zo houden we het forum schoon en gezellig!

 
Login of meld je aan!

Login

Login om te kunnen reageren of nieuwe onderwerp aan te maken.

Login

Aanmelden

Meld je aan om je reageren en ervaringen te delen met andere moeders.

Aanmelden