Anoniem 10 jaar geleden 9 reacties

 
Hallo Dames,

Stom dat ik dit niet eerder er op heb gezet. Maar de meeste zwangere ontvangen een kraampakket en komen na de bevalling er achter dat ze weinig tot niks gebruikt hebben van dit pakket en gooien dit dan soms weg. Nu is er een stichting die deze matrialen graag wil hebben om vrouwen in het buitenland te helpen bij hun bevallingen. Ik heb er zelf een heel pakket heen gebracht maar kon daar ook overtallige baby flesjes, een sonde slangentjes en baby voeding wat nog een tijd houdbaar is brengen. Ik dacht veel zullen zich misschien af vragen wat ze met die spullen moeten dus vandaar dat ik dit er op zet. Ik heb het dus bij stichting Baby hope gebracht http://www.stichtingbabyhope.org/component/option,com_frontpage/Itemid,86/ er zullen ongetwijfeld nog meer stichtingen zijn die dit doen.

Liefs Ien

Pagina 1, reactie 1 t/m 9 van totaal 9 reacties.

Anoniem 10 jaar geleden

Ben ik nu de enige die echt zo goed als het hele pakket gebruikt heeft? Nou ja... Door de snelle bevalling en doordat ik niets had klaar gelegd heeft mijn man in paniek alles zo'n beetje open getrokken en "gebruikt".... Wie weet ooit in de toekomst...

Anoniem 10 jaar geleden

als je in de ziekenhuis ben bevallen gebruik je echt veel minder...  en ik denk dat oppen verpakkingen van sommig dingen we kan... zo als kraammaatjes... maar de rest hebben we niet gebruikt... ja de plactie zeil voor op je bed tegen de even te wel spontat breken van je vliezen...

Anoniem 10 jaar geleden

Mommy D je mag ook aangebroken verpakkingen doneren stond er op de site.

Anoniem 10 jaar geleden

Ja ik heb er ook al overgelezen, en vind het een goed idee! Dus ga dat straks ook doen!!

Anoniem 10 jaar geleden

Goeie tip zeg! En lekker veel inzamelpunten, dat stimuleert ook om het te doen: je hoeft er niet super ver voor te rijden. Ik ga het niet doen want ik was niet verzekerd voor een kraampakket. Ik heb nog wel veel over maar............ ..........ik houd wel rekening met een volgende zwangerschap over .......???? wanneer we het krijgen. Die spulletjes blijven wel goed.

Anoniem 10 jaar geleden

ik wist niet dat je ook voeding heen kon bregen... heb de kraampak bijna niet gebruikt... behalven de kraammatten zo dat de klein in zijn blote kond kon spelen... maar dat werkt niet meer meneer bewegt te veel binnen kort maar is alles verzamelen... en dan kan het weg... maar als ik daar ook voeding heen kan brengen... heb zo veel uit al die paketen gehad... dat we niet gaan gebruiken... goed staat op mijn todo lijst

Anoniem 10 jaar geleden

Goh das toevallig :) Ik heb net 3 weken geleden 2 complete kraampakketen weggebracht naar Baby Hope!!! ik vind het ook een erg goed initiatief en een kraampakket weggooien is gewoon zonde!!!!!

Anoniem 10 jaar geleden

super initiatief. ik heb mijn kaampakket ook aan een goed doel gegeven, die gebruikten het in afrika.

Anoniem 10 jaar geleden

Mijn kraamhulp had het ook al over stichting babyhope, heb nog steeds het pakket in de kast staan. Bedankt voor de link, ga het nou eerdaags toch maar eens naar een inzamelpunt bij mij in de buurt brengen. Toch zonder om zomaar weg te gooien.

Dit is niet ok!

Als je iets tegenkomt waarvan je denkt dit hoort niet op het forum thuis. Laat het ons weten, dan kunnen we actie ondernemen. Klik op onderstaande knop als er iets mis is op de huidige pagina. Alsvast bedankt, zo houden we het forum schoon en gezellig!

 
Login of meld je aan!

Login

Login om te kunnen reageren of nieuwe onderwerp aan te maken.

Login

Aanmelden

Meld je aan om je reageren en ervaringen te delen met andere moeders.

Aanmelden