anoniem

Anoniem 10 jaar geleden 2 reacties

 
Zaterdagavond heb ik binnen het uur dat ik de pil heb ingenomen moeten overgeven. Zondag heb ik (onveilige) seks gehad. Helemaal niet bij nagedacht, stom! Ik zat met de pil in mijn derde week. Zondagavond heb ik gewoon weer de pil genomen. Kan ik nu zwanger zijn, en zo ja hoe groot is die kans? Even voor de duidelijkheid, dit is niet de bedoeling.

Pagina 1, reactie 1 t/m 2 van totaal 2 reacties.

anoniem

Anoniem 10 jaar geleden

Ik heb precies het zelfde ! ik heb ook zaterdag moeten overgeven en zondag onveilige seks gehad. Ik ben ook aan het afwachten of ik ongesteld wordt of niet. Van andere Roos

anoniem

Anoniem 10 jaar geleden

Hallo Roosje, Denk dat het vrij moeilijk te zeggen is of je wel of niet zwanger bent. Ik gebruikte ook de pil, en ben niet ziek geweest of de pil vergeten en ben toch zwanger. Het is per persoon verschillend denk ik. Zou als ik jou was gewoon wachten tot je ongesteld moet worden, en daarna gewoon testen. En als het goed is zit er bij de pil een boekje met wat je moet doen als je de pil vergeten bent of ziek bent geweest en bij de mijne staat er zelfs bij hoe onveilig het dan is per week. Succes ermee!!

Dit is niet ok!

Als je iets tegenkomt waarvan je denkt dit hoort niet op het forum thuis. Laat het ons weten, dan kunnen we actie ondernemen. Klik op onderstaande knop als er iets mis is op de huidige pagina. Alsvast bedankt, zo houden we het forum schoon en gezellig!

 
Login of meld je aan!

Login

Login om te kunnen reageren of nieuwe onderwerp aan te maken.

Login

Aanmelden

Meld je aan om je reageren en ervaringen te delen met andere moeders.

Aanmelden