anoniem

Anoniem 10 jaar geleden 22 reacties

 
Sorry dames, moet ff zeuren hoor! Remco gaat momenteel door een gigantische sprong en ik ben uitgeput! En dan komt er nog eerst een verkoudheid bij kijken, daarna heeft ie diaree en blijkt er een middenoor ontsteking te pesten. Nu is die weg en is ie geconstipeerd en kan hij niet poepen. Ondertussen steeds huilen, wil steeds op mijn arm zijn, maar vecht steeds tegen alles... Afdrukken van je als je hem vasthoud, in allerlei kronkels wrurmen om maar niet te hoeven zitten op schoot. Ok dan liggen? Weer huilen! Weet gewoon geen raad meer zeg! Hij slaapt van geen kant momenteel en wilt maar steeds in mijn armen zijn, wat ik niet zo erg vind maar zelfs dan is ie aan het vechten! En dit midden in een verhuizing en evaluatietijd op het werk! Mijn rug doet zooo veel zeer van alle getil, en ik ben zo erg moe he! Zo, ff gelucht:p Toch hou ik van mijn mannetje hoor, maar tis ff zwaar zeg! Benieuwd hoe lang nog tot de vrede terugkeert!

Pagina 1, reactie 1 t/m 10 van totaal 22 reacties.

anoniem

Anoniem 10 jaar geleden

Het sprongetje is genomen? Heerlijk hoor, wanneer ze dan weer lekker in hun  vel zitten en zoveel meer kunnen! Jonathan grijpt me tegenwoordig stevig vast wanneer ik hem optil, vind ik zo lief!

anoniem

Anoniem 10 jaar geleden

Ja die grijpers worden steeds sterker haha! Remco knuffelt nu ook terug, echt heerlijk :)

anoniem

Anoniem 10 jaar geleden

heerlijk is dat knuffelen he.. ethan geeft ook echt kusjes nouwja je krijgt een open mond met natte tong tegen je aan haha.. en die grijpers tja.. ethan trekt zich aan me vingers op tot dat hij zit

anoniem

Anoniem 10 jaar geleden

Remco ook, houd mijn hand vast en trekt, zo leuk! Die beentjes opgetrokken en hoepla, helemaal rechtop :) En die natte zoenen... Ja die krijgen we al een paar weken. Alleen zijn vader niet, als hij zich moet scheren giechelt hij zich te pletter om die stoppels haha

anoniem

Anoniem 10 jaar geleden

Haha ja olijfolie kan inderdaad wonderen verrichten in dat soort situaties! Noëlle geeft ook van die natte zoenen af en toe lijkt t wel of ze je op vreet ...vooral bij mijn moeder!!! liefs

anoniem

Anoniem 10 jaar geleden

wat heerlijk om te zien hoe die klein zo snel voor uit gaan.. en nieuw dingen leren... hier ook soms natte zoenen... nog niet echt opzettelijk... maar mond open als er iets in de beurt komt!!!! hier is de klein man al bijna 4 maanden waar gaat de tijd!!!!! moet er gewoon bijna van huilen... maar kan wel erg geniet van dat ze steeds meer kunnen!!!

anoniem

Anoniem 10 jaar geleden

ha de rust is terug gekeerd! Hji is weer het zonnetje in huis :) En mama weer rust haha! Nu constant aan het rollen, kan al een paar seconden zelfstandig zitten, en gaat zo stevig met zijn benen afdrukken dat ie al bijna zowat kan staan...dit wil ik wel nog even tegenhouden want zo vroeg staan is niet goed voor zijn ruggetje! maar wat een ontwikkeling ineens zeg! als ie op zijn buik ligt, is ie nu vanalles aan het grjipen en naar zich toe aan het halen, prachtig om te zien! Onze gezichten worden volop bestudeerd, neus word beknepen, besabbeld, noem maar op...Haren worden aan getrokken (jippie :P), en alles verdwijnt in zijn mond! enne...ik kan zweren dat ik vanmorgen voor het eerst "mama" gehoord heb,..... haha puur toeval natuurlijk maar wel leuk hoor

anoniem

Anoniem 10 jaar geleden

ha die jennefer! leuk he? en wat gaat het dan ineens hard!! Volgens mij met puur toeval had Levi dat ook van de week (zal bij remco iets serieuzer zijn) dat omrollen!! Ik aan m'n partner vragen of hij Levi op z'n zij gelegd had....zegt ie...Nee! Wastie zo van z'n rug op z'n zij gerold....En hij zat te glunderen...zo van zie je wat ik deed!? En inderdaad, Levi was laatst erg overstuur. M'n partner zat met hem op de bank te troosten, en ik zat achter het forum (dus op de laptop) schreeuwt hij ineens MAMAMAMAAAA! M'n partner meteen kijken naar mij of ik het wel gehoord had, dus ik zat hem mooi te stangen....HIJ ZEI MAMA ALS ALLEREERSTE :D :D :D Niet dat dat wat uitmaakt, want het was niet bewust maar wel heeeeeel grappig!!

anoniem

Anoniem 10 jaar geleden

oke.... nou toch ook wel fijn dat je weet waardoor het kwam :)

anoniem

Anoniem 10 jaar geleden

Ja ga het heus niet op het dagelijkse menu zetten hoor! Jukkie haha We geven zowiezo veel water omdat het al heet is hier, dit kwam van de pap die we probeerde!

Dit is niet ok!

Als je iets tegenkomt waarvan je denkt dit hoort niet op het forum thuis. Laat het ons weten, dan kunnen we actie ondernemen. Klik op onderstaande knop als er iets mis is op de huidige pagina. Alsvast bedankt, zo houden we het forum schoon en gezellig!

 
Login of meld je aan!

Login

Login om te kunnen reageren of nieuwe onderwerp aan te maken.

Login

Aanmelden

Meld je aan om je reageren en ervaringen te delen met andere moeders.

Aanmelden