anoniem

Anoniem 10 jaar geleden 15 reacties

 
Sorry hoor, ik moet het eventjes kwijt. Gister weer wat bloedverlies, vanmorgen ook samen met heftige pijn in de onderbuik. En je raadt het al, blaasontsteking nummer 6 achter elkaar! Het lijkt wel alsof de pijn steeds erger wordt, wat een drama dit. De moed zakt me echt in de schoenen, ben helemaal op nu.. Moet nu de kuur afmaken en volgende week naar de vk en krijg dan een verwijzing voor het ziekenhuis.. Als alles maar goed is met de kleine. Het idee dat ik de laatste 9 weken op bed moet doorbrengen breekt me nu al op! Sorry voor mijn klaagzang, maar moest het echt even kwijt..

Pagina 1, reactie 1 t/m 10 van totaal 15 reacties.

anoniem

Anoniem 10 jaar geleden

@ Lincy: Wow wat vervelend! Ik ken het hebben van een blaasontsteking niet, als ik dit zo lees mag ik daar dankbaar voor zijn! Ik wil je sterkte wensen en hoop echt dat het allemaal wat draaglijker voor je mag worden!

anoniem

Anoniem 10 jaar geleden

Ben nu doorgestuurd naar het ziekenhuis, moet er straks heen. Ik zou eigenlijk volgende week maar ik had gister en eergister zoveel pijn (kon mijn buik aan de linkerkant niet eens aanraken en niet staan of niks...) dat ik vandaag heenmoet. Ik vind het maar niks, zal wel weer 3 uur moeten wachten en alleen een assistente zien, vind dat je in het ziekenhuis altijd enorm aan het lijntje gehouden wordt, dus ben benieuwd!

anoniem

Anoniem 10 jaar geleden

suc6 meis!! en we lezen het wel!!!

anoniem

Anoniem 10 jaar geleden

heel veel suc6 meid! hoe laat moet je?

anoniem

Anoniem 10 jaar geleden

Sterkte en succes!

anoniem

Anoniem 10 jaar geleden

Sterkte en succes. Hoop dat ze er iets aan kunnen doen, da's toch ook niks zo als je steeds zo'n pijn hebt.

anoniem

Anoniem 10 jaar geleden

daar ben ik weer, alweer terug. Best snel deze keer. Gelukkig is alles met de kleine prima! Ook mijn nieren e.d. zijn helemaal oke. Aan de pijn en de blaasontstekingen kunnen ze niks anders doen dan de kuren geven die ik al heb, dus niks aan te doen. De pijn van de afgelopen twee dagen is waarschijnlijk een te ver opgerekte band, of een klein scheurtje erin. Dat kon inderdaad heel erg pijn doen zei de gyn, zo erg dat je inderdaad zoals ik niet eens rechtop kunt staan en het niet aan kunt raken. Ook daar is niks aan te doen, behalve rust nemen zoals ik dus al doe.. pfff...niks aan dit dus!

anoniem

Anoniem 10 jaar geleden

he wat vervelend zeg dat er nou nix aan te doen is. bah. nou heel veel sterkte in ieder geval en hoop dat het snel wat beter gaat voor je

anoniem

Anoniem 10 jaar geleden

He getsie wat vervelend! Hopen dat het snel over gaat!

anoniem

Anoniem 10 jaar geleden

Sterkte er mee, balen dat er niets voor is!

Dit is niet ok!

Als je iets tegenkomt waarvan je denkt dit hoort niet op het forum thuis. Laat het ons weten, dan kunnen we actie ondernemen. Klik op onderstaande knop als er iets mis is op de huidige pagina. Alsvast bedankt, zo houden we het forum schoon en gezellig!

 
Login of meld je aan!

Login

Login om te kunnen reageren of nieuwe onderwerp aan te maken.

Login

Aanmelden

Meld je aan om je reageren en ervaringen te delen met andere moeders.

Aanmelden