anoniem

Anoniem 10 jaar geleden 3 reacties

 
Ik heb (vooral 's nachts, afgelopen nacht 9x!!) na het plassen zo'n enorme krampen in mijn onderbuik die doorstralen naar mijn rug.. echt ontzettend vervelend. Ik weet van ellende dan niet hoe ik moet gaan liggen. Herkent iemand dit?? Had vorige week geen blaasontsteking en laat het morgen weer even checken, maar vroeg me af of jullie het misschien herkennen??

Pagina 1, reactie 1 t/m 3 van totaal 3 reacties.

anoniem

Anoniem 10 jaar geleden

Kan inderdaad een blaasontsteking zijn, maar je blaas kan ook gevoeliger zijn omdat het kindje ertegenaan zit. Als er morgen geen blaasontsteking in blijkt te zitten, dan kun je voor dezekerheid even vragen of ze het een paar dagen op kweek kunnen zetten, dan blijkt er soms toch iets van een blaasontsteking in te zitten. Succes, hoop dat het mee valt

anoniem

Anoniem 10 jaar geleden

dankje voor je antwoord.. inmiddels heb ik inderdaad al heel wat kweken achter de rug.. Heb al 6 kuren gehad voor blaasontsteking maar heb het idee dat de pijn steeds erger wordt..:-(

anoniem

Anoniem 10 jaar geleden

poe dat klinkt niet best.  o wacht, je had ook GBS-bacterie toch? Vervelend hoor.  Eigenlijk best vreemd dat ze voor iets dat zo vaak voorkomt nog steeds geen goede definitieve oplossing hebben.

Dit is niet ok!

Als je iets tegenkomt waarvan je denkt dit hoort niet op het forum thuis. Laat het ons weten, dan kunnen we actie ondernemen. Klik op onderstaande knop als er iets mis is op de huidige pagina. Alsvast bedankt, zo houden we het forum schoon en gezellig!

 
Login of meld je aan!

Login

Login om te kunnen reageren of nieuwe onderwerp aan te maken.

Login

Aanmelden

Meld je aan om je reageren en ervaringen te delen met andere moeders.

Aanmelden