anoniem

Anoniem 10 jaar geleden 3 reacties

 
Hoi!

Ik weet niet of ik dat hier kan plaatsen, maar vroeg me toch af of er meer vrouwen zijn die er last van hebben.
Als ik seks heb met mijn vriend, en ik kom op mijn hoogte punt zeg maar, dan krijg ik daarna heel veel buikpijn, die naar een minuut of 3/4 langzaam wegtrekt.
Is dat niet schadelijk voor mijn kindje? Durf geen seks meer te hebben, door die pijn ben ik erg bang dat ik een miskraam op gang zal brengen ofzo.
Hebben meer vrouwen hier last van?

Gr Denise
Pagina 1, reactie 1 t/m 3 van totaal 3 reacties.

anoniem

Anoniem 10 jaar geleden

Hoi, Ja dit is normaal, heb ik ook last van, volgens mijn vk is het het samentrekken van de baarmoeder. De baarmoeder is nu al heel erg aan het veranderen groeien en rekken, dus kan het zijn dat als je je hoogtepunt hebt dat het dan zeer doet. Dit is niet schadelijk voor het kindje of jezelf, maar wel erg vervelend.

anoniem

Anoniem 10 jaar geleden

Klopt helemaal wat Eileen zegt....die buikpijn gaat vanzelf over hoor naarmate je langer zwanger bent! Ik zou niet stoppen met de seks...het is juist ontspannend soms! En helemaaaal niet schadelijk hoor! Groetjes!

anoniem

Anoniem 10 jaar geleden

bij mij werd mijn buik dan ook heel hard, een harde buik dus.. Je kon hem echt heel duidelijk omhoog zien komen en keihard worden een paar minuutjes...

Dit is niet ok!

Als je iets tegenkomt waarvan je denkt dit hoort niet op het forum thuis. Laat het ons weten, dan kunnen we actie ondernemen. Klik op onderstaande knop als er iets mis is op de huidige pagina. Alsvast bedankt, zo houden we het forum schoon en gezellig!

 
Login of meld je aan!

Login

Login om te kunnen reageren of nieuwe onderwerp aan te maken.

Login

Aanmelden

Meld je aan om je reageren en ervaringen te delen met andere moeders.

Aanmelden