anoniem

Anoniem 9 jaar geleden 8 reacties

 
Hallo daar,
ik heb een vraagje.
Ik ben nu bijna 30wk maar ik voel me echt belabberd ik ben zwanger van mijn 3de kindje
maar deze zwangerschap is helemaal anders dan mijn vorige.
de laatste dagen heb ik echt last van allerhande kwaaltjes volgens een vriendin is er iets mis gegaan bij het uitrekenen van de bevallingsdatum en zou ik volgens haar zeker een maand vroeger bevallen dan de gynecoloog me zegt.
de laatste dagen slaap ik super slecht echt onrustige nachten enzo, als ik recht sta is mijn buik altijd hard en als ik zit ook geregeld.
mijn vrouwelijk prikkeld en ik heb het gevoel dat ik altijd moet plassen of dat er een ballonnetje op springen staat pijnlijke en lekkende borsten, en ja ik ben net een waggelend eendje als je me ziet lopen kent iemand deze problemen of heeft ze ook gehad zou jij me miss kunnen helpen.

Groetjes
sippappeken

Pagina 1, reactie 1 t/m 8 van totaal 8 reacties.

anoniem

Anoniem 9 jaar geleden

ik ben nu ook 36 weken en ook lekkende en pijnlijke borsten ook veel 'pijn' onderin mijn buik, en als ik lig veel harde buiken. Ik had dit bij mijn 1e zwangerschap niet en hoop dan ook dat onze 2e kleine snel komt, ben er helemaal klaar mee... iemand tips?

anoniem

Anoniem 9 jaar geleden

dank je annabel, ik zal het echt laten staan dus! heb geen zin in narigheid...

anoniem

Anoniem 9 jaar geleden

Ik heb er ook veel last van! Ben nu 36 weken en heb gruwelijk veel pijn in mijn buik maar mijn buik is niet hard. En ja rusten leuk bedacht maar ook ik heb al een zoontje van bijna 2 dus wat nou rust? Hoe dan? Ga zo maar eens wonderolie halen bij onze zoon was ik namelijk al bevallen en wil het graag opwekken we zijn er klaar voor en ik ben klaar met die pijn in mijn buik. Iig dinsdag weer een echo maar van mij hoeven we dat niet te halen.

anoniem

Anoniem 9 jaar geleden

waar kan je wonderolie eigelijk halen? en wat is wonderolie precies? heb er vaker over gehoord dat het helpt maar wat het nou is???

anoniem

Anoniem 9 jaar geleden

ik heb naar de vk gebeld en mocht even langskomen voor de monitor. alles is in orde maar moet inderdaad veel rusten.maar met 2 kindjes is dat niet simpel dus als ze naar school de hele dag in de zetel dus. groetjes vicky  

anoniem

Anoniem 9 jaar geleden

Laat die wonderolie aub metrust ik kreeg die tip ook en heb het nagevraagd aan de vk. Die vertelde dat wonderolie een laxeermiddel is het werkt dus op je darmen, je gaat er enorm van aan de schijterij en krijgt dus darm kramp. Die kramp wil nog wel eens overslaan op je baarmoeder waardoor het weeën op kan wekken MAAR vertelde de vk het gebeurde ook vaak dat door de kramp alleen de placenta losliet en dan heb je dus dikke stront aan de knikker. Zijn letterlijke woorden, ik heb al heel wat dode kindjes voorbij zien komen dankzij de wonderolie dus als je het woordje wonderolie hoort wil je dan alsjeblieft heel hard de andere kant opkijken. Het is niet zo onschuldig als het klinkt. Beter nog even die laatste weken uitzitten dan het risico lopen dat je placenta loslaat door de wonderolie. Ik zou het er niet op wagen.

anoniem

Anoniem 9 jaar geleden

Hallo, Ik herken je klachten heel erg. ben nu bijna 36 weken zwanger en heb ook al een tijdje last van vanalles. Moet zeggen nu mijn verlof begonnen is word het wel wat minder. Ik had ook heel erg last van harde buiken leek alsof ze niet meer weg gingen zelfs een douche of een kruik werkte niet. En idd dat ballonnetje dat op springen staat herken ik ook net alsof de vliezen al gaan breken! Lekkende en pijnlijke borsten heb ik ook al een tijdje. Heb het er zelf al met de vk over gehad en het enige wat je kan doen is rusten. ( makkelijk gezegd ik heb ook al een zoontje en weet dat dat dan helaas niet altijd moglijk is) Als je het niet vertrouwd gewoon je gynecoloog even bellen! zijn ze voor misschien heeft hij/zij nog wat tips. Succes met je zwnagerschap verder hoop dat de klachten nog minder worden!

anoniem

Anoniem 9 jaar geleden

ik had die kwaaltjes ook in de derde termijn krijg je nou eenmaal nmeer klachten.. ik kreeg elke keer de tip van me vk meer rust houden en stress zo veel mogelijk vermijden 

Dit is niet ok!

Als je iets tegenkomt waarvan je denkt dit hoort niet op het forum thuis. Laat het ons weten, dan kunnen we actie ondernemen. Klik op onderstaande knop als er iets mis is op de huidige pagina. Alsvast bedankt, zo houden we het forum schoon en gezellig!

 
Login of meld je aan!

Login

Login om te kunnen reageren of nieuwe onderwerp aan te maken.

Login

Aanmelden

Meld je aan om je reageren en ervaringen te delen met andere moeders.

Aanmelden