Anoniem 7 jaar geleden

 
Hallo, ik ben ongeveer 19 weken zwanger van een tweede kindje. Nu heb ik sinds een paar dagen enorme krampen in de onderbuik. Ik vraag me af of er nog vrouwen zijn die dit hebben, groetjes
 
avatar Anoniem

Anoniem 7 jaar geleden

Hoi, Ik ben nog niet zo ver als jij, ben nu 16 weken, maar ik heb ook last van buikkrampen. Ze zijn alleen niet al te heftig, niets om me zorgen over te maken, maar als ze erg heftig zijn zou ik toch de vk maar bellen voor de zekerheid.

avatar Anoniem

Anoniem 7 jaar geleden

Ik heb dat ook gehad en die waren wel echt heel heftig. Ik ging echt door de grond van de pijn, kon helemaal niks meer! In het ziekenhuis konden ze niet echt iets vinden toen en met de kleine was alles goed. Ze denken dat het mijn darmen zijn geweest, dat daar op dat moment iets niet goed zat. (maar of dat die pijn verklaart vraag ik me af...) Het is nu trouwens wel stukken beter!

avatar Anoniem

Anoniem 7 jaar geleden

hey, bedankt voor jullie reacties, maar ik denk toch dat ik lang het ziekenhuis ga gaan hoor als het straks niet beter is. groetjes

avatar Anoniem

Anoniem 7 jaar geleden

Het kan een blaasontsteking zijn. Ik had het met 28 weken, zou toch even langs je vk gaan om het te checken...beter 1 keer te veel checken dan een keer te weinig! Success!

Login of meld je aan!

Login

Login om te kunnen reageren of nieuwe onderwerp aan te maken.

Login

Aanmelden

Meld je aan om je reageren en ervaringen te delen met andere moeders.

Aanmelden