anoniem

Anoniem 10 jaar geleden 4 reacties

 
Hallo, ik ben ongeveer 19 weken zwanger van een tweede kindje. Nu heb ik sinds een paar dagen enorme krampen in de onderbuik. Ik vraag me af of er nog vrouwen zijn die dit hebben, groetjes

Pagina 1, reactie 1 t/m 4 van totaal 4 reacties.

anoniem

Anoniem 10 jaar geleden

Hoi, Ik ben nog niet zo ver als jij, ben nu 16 weken, maar ik heb ook last van buikkrampen. Ze zijn alleen niet al te heftig, niets om me zorgen over te maken, maar als ze erg heftig zijn zou ik toch de vk maar bellen voor de zekerheid.

anoniem

Anoniem 10 jaar geleden

Ik heb dat ook gehad en die waren wel echt heel heftig. Ik ging echt door de grond van de pijn, kon helemaal niks meer! In het ziekenhuis konden ze niet echt iets vinden toen en met de kleine was alles goed. Ze denken dat het mijn darmen zijn geweest, dat daar op dat moment iets niet goed zat. (maar of dat die pijn verklaart vraag ik me af...) Het is nu trouwens wel stukken beter!

anoniem

Anoniem 10 jaar geleden

hey, bedankt voor jullie reacties, maar ik denk toch dat ik lang het ziekenhuis ga gaan hoor als het straks niet beter is. groetjes

anoniem

Anoniem 10 jaar geleden

Het kan een blaasontsteking zijn. Ik had het met 28 weken, zou toch even langs je vk gaan om het te checken...beter 1 keer te veel checken dan een keer te weinig! Success!

Dit is niet ok!

Als je iets tegenkomt waarvan je denkt dit hoort niet op het forum thuis. Laat het ons weten, dan kunnen we actie ondernemen. Klik op onderstaande knop als er iets mis is op de huidige pagina. Alsvast bedankt, zo houden we het forum schoon en gezellig!

 
Login of meld je aan!

Login

Login om te kunnen reageren of nieuwe onderwerp aan te maken.

Login

Aanmelden

Meld je aan om je reageren en ervaringen te delen met andere moeders.

Aanmelden