anoniem

Anoniem 10 jaar geleden 13 reacties

 
Hallo dames! Ik ben nu 8 weken zwanger en merk dit goed aan mijn lichaam! Ik krijg ineens heupen en mijn borsten groeien! Ik ben een kleine dame, 1.67m, en heb maat xs/34, spijkerbroeken soms zelfs maat 26. Nu droeg ik veelal skinnyjeans, maar die krijg ik niet meer over mijn billen heen. Ik heb nog wel andere broeken, maar die drukken zo, onderaan mn buik. Ik zit te denken, moet ik al positiekleding kopen? Of gewoon een grotere maat kleding? Wanneer kochten jullie positiekleding? Liefs bloemetje

Pagina 1, reactie 1 t/m 10 van totaal 13 reacties.

anoniem

Anoniem 10 jaar geleden

ik zou lekker tuniekjes en zo gaan dragen als je die in je kast hebt hangen zo lang  en dan kan je idd de zwangerschaps broeken gaan kopen als je wat verder bent wand soms heb je gaan de zwangerschap idd een grootere maat nodig. of idd op marktplaats kijken voor een positie broek.  dan heb je die voor ene lief prijsje.

anoniem

Anoniem 10 jaar geleden

Ik ben 12 weken zwanger, ik kom nog geen kilo aan,maar mn figuur is wel iets verandert denk ik want mijn broeken (iig de spijkerbroeken) zitten niet lekker meer. Sinds afgelopen weekend heb ik dus ook lekker zittende positie broeken aan, wat een genot! Ook draag ik al een poosje meegroeibeha, ik kreeg striemen van mn gewone beha. Dus gewoon doen wat goed zit! Het is allemaal soms al lastig genoeg! Groetjes

anoniem

Anoniem 10 jaar geleden

ik had hetzelfde probleem. ik ben positiebroeken gaan kopen met 8 weken. heb het bijna hele zw.schap aan gehad. heerlijk. en fijn gevoel toch? Succes

anoniem

Anoniem 10 jaar geleden

Ja ik draag nu ook vooral positie kleding (in het begin alleen de shirts, meer voor de opdruk enzo), draag het nu ook al een week of 7, dus ja met 10 weken vond ik het al lastig... Toen moest ik mij nog in een trouwjurk hijsen, pfffff... Gelukkig met touwtjes achter, maar toch nog erg strak hor!

anoniem

Anoniem 10 jaar geleden

Mijn vrouw draagt nu al positiebroeken, want haar oude broeken begonnen te knellen. Maar ik lees dus dat het per vrouw heel verschillend is. Gelukkig hadden we al wat gekregen kleding op zolder liggen, want wat is dat spul duur zeg..

anoniem

Anoniem 10 jaar geleden

Ik ben in mijn 6e week en heb gisteren in de uitverkoop al 2 positiebroeken gekocht (samen €35,- dus vond het wel meevallen)! En ik heb er nu al één aan, hihi! Ik heb net al mijn broeken langsgelopen en aangedaan, en kon toch al wel wat wegleggen wat ik niet meer aankon (of nog wel maar heel knellend). Ook heb ik nog wel wat van die wikkeljurken in de kast die prima geschikt zijn (als het weer tenminste ook meewerkt). Ik denk dat het een beetje vroeg is wat ik doe, maar ik vind het gewoon heel leuk :-) Uit wat ik zo lees en hoor begrijp ik dat elke vrouw anders groeit en dikker wordt, dus het zal heel erg per persoon verschillen. Heb ook op Marktplaats gekeken en daar is inderdaad ook van alles te koop. Mijn zus heeft daar een keer een complete set positiekleren gekocht voor €100,-. En nu met de uitverkoop is het natuurlijk ook een mooi moment voor wat leggings, shirts en vestjes die je in elke winkel wel kunt kopen. Succes!!  

anoniem

Anoniem 10 jaar geleden

Ik ben rond de 3de maand positiekleding gaan dragen, kon men eigen kleren nog wel aan maar men broeken deden gewoon pijn. Denk dat je het beste positiekleding kan kopen anders koop je eerst gewone broeken en dan moet je later toch positiekleding kopen. En meestal zitten juist die banden van gewone broeken te hoog dus blijf je met een maat groter nog hetzelfde probleem houden. Zou alleen niet gelijk teveel broeken kopen. Ik ben begonnen met een 36 die was in het begin nog te groot maar moest na een maand toch een 38 hebben, en ze zijn toch al niet goedkoop.

anoniem

Anoniem 10 jaar geleden

ik ben positiekleding gaan dragen met de 16e week ongeveer had dezelfde problemen als jullie beschijven je kunt gewoon inderdaad zoals Jessy zei positiekleding gaan kopen, je heb het toch nodig en ik kan je zeggen, zodra je er een aanhebt is het echt een opluchting! ik draag nu nog steeds dezelfde positiekleding als toen ik 16 weken was, ben nu 23 wkn

anoniem

Anoniem 10 jaar geleden

Misschien zie je het wel helemaal niet zitten hoor, maar is het een idee om misschien op marktplaats te kijken voor positiebroeken nu? De kans is idd groot dat je nu eventjes nog je eigen maat kunt dragen en straks alweer een andere maat moet. Er staan op veel goeie broeken op! Succes!

anoniem

Anoniem 10 jaar geleden

Hahaha wat een dilemma! Hier helemaal geen last van gehad...Ik heb eigenlijk maar 1 positiebroek en die heb ik nooit aan. Ik pas nog gewoon in m'n eigen broeken...vind het zelf ook onvoorstelbaar, want ik moet nog maar 2,5 weken tot de uitgerekende datum....Gek he? Maar merk nu wel dat 't iets begint te knellen nu...maar ik ga niet voor de laatste weken nog iets nieuws kopen... Succes met je dilemma!

Dit is niet ok!

Als je iets tegenkomt waarvan je denkt dit hoort niet op het forum thuis. Laat het ons weten, dan kunnen we actie ondernemen. Klik op onderstaande knop als er iets mis is op de huidige pagina. Alsvast bedankt, zo houden we het forum schoon en gezellig!

 
Login of meld je aan!

Login

Login om te kunnen reageren of nieuwe onderwerp aan te maken.

Login

Aanmelden

Meld je aan om je reageren en ervaringen te delen met andere moeders.

Aanmelden