anoniem

Anoniem 10 jaar geleden 8 reacties

 
Hoi Allemaal, Ik heb vandaag eens mijn kast opgeruimd en mijn positiekleding opgestapeld. Aangezien ik er niets meer aan heb wil ik ze graag weg doen en voor een leuk prijsje. Van maat 38 tot 40 mocht je geïnteresseerd zijn laat het dan weten ik stuur dan wat foto's naar je toe als je wilt. groetjes

Pagina 1, reactie 1 t/m 8 van totaal 8 reacties.

anoniem

Anoniem 10 jaar geleden

haha sanne!! ik dacht precies hetzelfde, ik heb alles gewassen en gestreken, en zit nu in zo'n speciale vacuumzak achter in de kast. ik hoop het ook nog een keer te mogen gebruiken!

anoniem

Anoniem 10 jaar geleden

ik heb nog wel wat nieuwe kleding nodig dus kan het denk wel goed gebruiken!!  ik heb de kleding van mijn vorige zwangerschappen weg gedaan (marktplaats) omdat ik daarna veel afgevallen ben!

anoniem

Anoniem 10 jaar geleden

Hahaha nou ik houd mijn zwangerschapskleding voorlopig nog even zelf hoor, hoop het in de toekomst nog een keer te kunnen gebruiken ;)

anoniem

Anoniem 10 jaar geleden

Heb al mijn zwangerschapskleren weggegeven aan een kennis van een vriendin van me, ze zit niet zo ruim. Ff afwachten wat ze krijgt, kan ze al Remco's uitgegroeide kleren ook hebben, daar heb ik nu zat van haha! Meneer draagt al 6 maanden maten en soms zelfs 9! Maatje 68 is al krap...gaat veel te hard haha

anoniem

Anoniem 10 jaar geleden

@ Graafjes, misschien een tipje.. ik zou het ook op marktplaats zetten, volgens mij is de handel in zwangerschapskleding daar namelijk ook erg goed! Ik heb er zelf al wel het één en ander weg namelijk...

anoniem

Anoniem 10 jaar geleden

Ik heb het niet meer nodig jippiiiiie haha

anoniem

Anoniem 10 jaar geleden

haha ik ook niet!! ik zal mijn enige positiebroek ook eens op marktplaats zetten....eens kijken of er nog animo voor is hi hi!

anoniem

Anoniem 10 jaar geleden

Ik heb maat xxs! Dus helaas! :( ik zou het ook op marktplaats zetten!

Dit is niet ok!

Als je iets tegenkomt waarvan je denkt dit hoort niet op het forum thuis. Laat het ons weten, dan kunnen we actie ondernemen. Klik op onderstaande knop als er iets mis is op de huidige pagina. Alsvast bedankt, zo houden we het forum schoon en gezellig!

 
Login of meld je aan!

Login

Login om te kunnen reageren of nieuwe onderwerp aan te maken.

Login

Aanmelden

Meld je aan om je reageren en ervaringen te delen met andere moeders.

Aanmelden