Anoniem 10 jaar geleden 14 reacties

 
  Nou moet ik eens wat vertellen.

Mijn meisje is nu negen weken, en het ging prima. Alleen sliep ze niet. En ik maar denken dat het aan mij lag, of iets dergelijks:
Te warm, te koud, te lang wakker gehouden, nog niet moe, boertje, nekpijn en weet ik veel meer. Soms zat ik er best doorheen, maar ik dacht het hoort erbij, en vooral: ik doe iets vast niet goed.
Ze sliep 's nachts wel goed, overdag maar een uur of 4. En de rest had ik haar vast of in de box, of ze huilde en dan pakte ik ze weer.

De vrouw bij het CB zei direct: inbakeren! Mijn zus zei het ook. Maar ik durfde het niet: ik was zo  bang dat ik ze insnoerde terwijl ze pijn had! En dat wilde ik niet.

Toch heb ik vorige week een puckababy besteld. En gisteren begonnen. Een puckababy zit niet zo heel strak, dus ik dacht: dat kan geen kwaad.

Gister morgen had ze gedronken, geboerd, gepoept (alles zat eronder) en dus in bad. Mevrouw was moe! Ik dacht: hup, niet te kinderachtig en nu erin met je meisje!

Nou meiden, jullie geloven het of niet, ze ging direct, maar dan ook direct met haar oogjes dicht lekker liggen, ZE HOEFDE ZELFS HAAR FOPJE NIET!

Ze heeft 3 uur geslapen en ik hoefde niet één keer naar boven om haar fopje in te doen. Ze sliep gewoon!
Na 3 uur een flesje, even spelen...

spannend, dacht ik, hoe zal het gaan? Maar...weer hetzelfde.

Dat arme kind heeft altijd liggen worstelen met zichzelf en nu komt ze eindelijk tot rust...en ik ook.
Ik kan het wel van de daken schreeuwen en ga het iedereen aanraden die een onrustige baby heeft.

Misschien hoort dit er niet bij, maar: ze laat ook niet zoveel winden meer en poept vaker op een dag, waardoor ze geen obstipatie meer heeft en dus geen darmkrampjes.
Niet te geloven.

Vanmorgen na het flesje, na het spelen en knuffelen heb ik ze om 7.00 weer in bedje gelegd, mijn man uitgezwaaid en je raad wel wie er daarna tot 9.30 in haar bed lag :)

Pagina 1, reactie 1 t/m 10 van totaal 14 reacties.

Anoniem 10 jaar geleden

Heb nu 2 dagen ingebakerd en...hij slaapt!!! In plaats van ons s nachts wakker te houden of om het uur of de 2 uur wakker te worden slaapt hij nu al 2 nachten 5 uur achter elkaar. Ik ben zo blij!

Anoniem 10 jaar geleden

hoi hoi, ook in zweer bij inbakeren het geeft de kleintjes zoveel geborgenheid met slapen. ideaaal

Anoniem 10 jaar geleden

Ik heb hier nog een inbakerdoek liggen die ik niet meer ebruik  hoor het wel als iemand intresse heeft

Anoniem 10 jaar geleden

Ik heb hier nog een inbakerdoek liggen die ik niet meer ebruik  hoor het wel als iemand intresse heeft

Anoniem 10 jaar geleden

Nou ik kan een inbakerdoek + instructie dvd lenen van een vriendin, eens even kijken of het helpt :)

Anoniem 10 jaar geleden

Mmmh  nou dat klinkt goed, ik kom namelijk niet aan veel meer toe. Meneer hier huilt er maar op los en vooral s nachts.  En ik word er soms ook radeloos van, buik vol, broek schoon, geboerd, in bad geweest, geknuffeld geen idee waar het dan nog aan ligt hoor. En die rotspeen daar wordt ik onderhand ook helemaal kriegel van. Dus misschien moet ik dit ook maar eens proberen dan, baat het niet dan schaadt het niet! Waar heb je hem besteld?

Anoniem 10 jaar geleden

Hoi Annabel, Heerlijk, jouw reactie. Ik herken het hoor. Hoe een liefje het ook is, je wilt er alles voor doen, maar het is vooral zo zielig als ze niet tot rust komen. Via Marktplaats heb ik een nieuwe besteld, of nieuw (en duur). Ik heb de PIEP van 0-3 maanden. Omdat je ze maar kort gebruikt, zijn die van marktplaats ook meestal nog goed. Maar je moet ervan houden om 2e hands te gebruiken... Groetjes, Mirthe

Anoniem 10 jaar geleden

 Slaapt hij eindelijk schrikt hij elke keer wakker van zichzelf, hij ligt heel erg met zn armpjes te maaien, zo sneu. En de eerste twee weken sliep hij overdag wel als een blokje maar dat wordt ook steeds minder nu. En dan wordt er tegen me gezegd dat ik hem overdag wakker  moet houden dan slaapt hij s nachts.  Maar ja hallo hij is nog zo klein hij moet overdag ook slapen! En mama is blij als hij slaapt want dan kan mama ook even wat slaap inhalen. Bovendien ben ik gewoon bang als ik dat doe dat ik dan echt zo´n overprikkeld kind krijg wat de hele dag en de hele nacht aan een stuk door jankt. Daar zit ik ook niet op te wachten. En idereen heeft ook weer een ander advies, doodmoe wordt ik van al die betweters! Ik ga eens even speuren op marktplaats, bedankt! :)

Anoniem 10 jaar geleden

Wij konden Puckababy via het Consultatieburo lenen bij onze oudste dochter! is dat niet mogelijk bij jullie?? (scheelt weer in de portomee haha) Liefs

Anoniem 10 jaar geleden

Oh dat kan ik ook nog wel eens navragen ja, bedankt voor de tip. Hoe gaat het bij jullie,  je draai al een beetje gevonden? En hoe doet Emma het?

Dit is niet ok!

Als je iets tegenkomt waarvan je denkt dit hoort niet op het forum thuis. Laat het ons weten, dan kunnen we actie ondernemen. Klik op onderstaande knop als er iets mis is op de huidige pagina. Alsvast bedankt, zo houden we het forum schoon en gezellig!

 
Login of meld je aan!

Login

Login om te kunnen reageren of nieuwe onderwerp aan te maken.

Login

Aanmelden

Meld je aan om je reageren en ervaringen te delen met andere moeders.

Aanmelden