anoniem

Anoniem 10 jaar geleden 19 reacties

 
Hallo!!

het leek mij wel leuk om is te weten of jullie ook rare gewoontes of "verslavingen" hebben gekregen tijdens de zwangerschap!! of juist dingen eten die je normaal NOOOOIT eet of juist NIET meer eet....
Ik heb het zelf met de geur van Eucalyptus..... echt heel appart maar kvind die geur zo lekker dat ik schoonmaak middel heb nu met eucalyptus en douchegel met eucalyptus hahaha echt werkelijk HEERLIJK!!! werkt gewoon verslavend!!! :)

Groetjes, Danielle 

Pagina 1, reactie 1 t/m 10 van totaal 19 reacties.

anoniem

Anoniem 10 jaar geleden

Ik heb momenteel onwijs zin in boerenkool en pepernoten. Ik krjig het maar niet uit mijn hoofd. Verder zijn mijn "gekke verslavingen" eigenlijk dat ik heel de tijd mijn vriend wil kussen en knuffelen! haha, ik ben altijd wel een knffelaar, maar nu écht extreem. Mijn 2 britse mannen worden ook gek van me en mijn vriend dus ook, die heeft geen rust meer vanaf het moment dat hij thuis komt uit zijn werk. Verder geen rust in mijn lijf. Constant anders zitten, liggen, lopen, stoel, bank, poef etc.... Zoveel onrust en nergens zit ik goed.

anoniem

Anoniem 10 jaar geleden

hihi nou pepernoten heb ik ook wel zin in hoor! heb ze laatst zelf gebakken omdat ik er zo'n trek in had, maar een verslaving kan ik het niet echt noemen ;) heb altijd wel trek in pepernoten hihi heb ook echt zin in sinterklaas! is bij mijn ouders thuis altijd een hele happening, echt super gezellig, uitgebreid eten, cadeautjes alles erop en eraan ben zo benieuws hoe het dit jaar zal zijn nu de kleine er zal zijn! mijn vader heeft er echt al heel veel zin in en allemaal plannen ( het is dan pas een paar maanden oud maar toch haha ) het is ook zijn eerste kleinkind dus hij is echt helemaal in de wolken :)

anoniem

Anoniem 10 jaar geleden

haha, het lijkt wel of je over mijn familie praat! Ik kom uit een gezin met 5 meiden. Inmiddels allemaal getrouwd (op Mark en mij na) en ook allen, op mijn oudste zus na, hebben ze kids. In totaal 8 kids waarvan de oudste 15 en de jongste 7 en dan die van ons zometeen! Ik was zelf een nakomertje en mijn kleintje dus eigenlijk tov zijn andere neefjes en nichtjes ook. Maar bij ons is Sinterklaas ook een hele happening! Vorig jr. hebben we een stamppotten buffet gedaan, had ik geregeld omdat mijn ma ook al in de 60 is en ze dan voor 20 man moet koken, vind ik niet gepast. Dus alle zussen maakten een stamppot en mijn ma mocht "het leuke" verzorgen: Sinterklaassnoepgoed! Bij ons komt Sinterklaas dan ook nog echt en vroeger toen de kids van mijn zussen klein waren, was het dan kadootje en daarna ook nog, waren die naar bed dan kwamen de surprises die we als ouderen voor elkaar hadden. Dus dat werd altijd tot heeeeel laat! Vorig jaar hebben we met zijn allen spelletjes gedaan. Mijn vriend Mark is nogal handig en die had van allerlei dingen gemaakt dus toen hebben we ook een hoop lol gehad en uiteraard kadootjes en alles... Eigenlijk heb ik nu meer zin dan ooit in Sinterklaas en Kerst. Mijn schoonouders vieren 24 dec, kerstavond. Ook met kadootjes onder de boom enzo (dus daar gaat nooit onenigheid over komen, haha, ideaal!) en gewoon lekker eten met elkaar en gezellig. Maar daar zijn we met zijn 4tjes, dit jaar dus et zijn 5jes... Mark is enig kind dus totaal anders dan die druktemakers bij ons. Maar evengoed: Supergezellig! Maar toch, ik ben opgegroeid met Sinterklaas en dat blijft toch wel het allerleukste. Maar dat komt gewoon omdat je dat vanuit huis meegekregen hebt.

anoniem

Anoniem 10 jaar geleden

wat een gezelligheid allemaal! al helemaal als je zo'n grote familie hebt, heerlijk! ik heb 1 zus, dus we zijn dan met zijn 7-nen dit jaar maar wel echt heel erg leuk! aan wesley zijn kant, hij heeft 2 broers en een zus, maar ze doen daar eigelijk niets tot niet veel aan sinterklaas, wel heel erg jammer vind ik wesley was ook helemaal anti sinterklaas en deed ook niet mee met ons, tot vorig jaar toen wilde die ineens meedoen echtw e hebben een superleuke sinterklaas avond gehad we doen dan meestal iets van vonduen of gourmetten en dan ondertussen dobbelen met de dobbelsteen, en als je 6 gooit moet je een cadeautje pakken voor iemand anders echt zao super leuk! en dit jaar heeft hij er ook veel zin in! komt door de kleine denk ik ;) kerst word dit jaar een beetje raar denk ik mijn schoonvader is een kerstkindje ( 1e kerstdag jarig ) maar hij zal deze kerst niet meer mee maken,,, heb geen idee wat we nu doen met de kerst normaal deed hij koken voor ons allemaal en dat was altijd heel gezellig met zijn allen en dan wat cadeautjes enzo maar nu hij er niet meer zal zijn, weet ik niet wat we gaan doen... zoizo gaan we het wel vieren, ook juist voor hem, maar hoe weet ik nog niet...

anoniem

Anoniem 10 jaar geleden

Och meid, dat wordt wel een emotionele kerst. Hoe is het momenteel met hem? Ik vind het zo gaaf voor jullie en voor hem dat hij wel bij jullie bruiloft mocht zijn. Ja, ik denk wel dat het fijn zal zijn als je met kerst bij elkaar bent en misschien mooie herinneringen over hem ophalen of gewoon elkaar supporten, voelen dat je een familieband met elkaar hebt en geliefden deelt. Aan de andere kant is dat nieuwe wondertje van jullie ook iets wat weer iets heel moois en speciaals is, zo'n kleintje kan meer goed maken en geven dan wat dan ook, dat weet ik uit ervaring. haha, grappig van Wesley: Dus die is nu gewoon helemaal om en ziet gewoon in dat het vooral ontzettend gezellig is! En dat is waar het om gaat natuurlijk.. (én de pepernoten en warme chocolade, haha)

anoniem

Anoniem 10 jaar geleden

ja het gaat niet goed met hem, hij ziet er steeds slechter uit, praten word moeilijker etc. we hopen dat hij de kleine mee zal maken maar dat is nog de grote vraag, we zijn bang van niet, maargoed mensen kunnen echt blijven vechten ergens voor en hij doet dat ook. we zijn inderdaad erg dankbaar en blij dat hij bij de bruiloft is geweest, dat was het mooieste cadeau dat we hebben gekregen. met de kerst gaan we elkaar inderdaad steunen en als familie dicht bij elkaar te zijn geeft ons allen denk ik veel steun. en inderdaad ons kleintje er strax bij, zal ook heel mooi en speciaal zijn. ja wes is echt helemaal om haha echt zo schattig om te zien! ow nou heb ik echt trek in pepernoten en warme choco!! wanneer zijn de pepernoten weer in de winkel?? ergens volgende maand toch al?

anoniem

Anoniem 10 jaar geleden

@ Eileen, pff zal best een heftige kerst worden. De eerst feestdagen zonder zullen sowieso allemaal raar zijn. Ik weet wel dat mijn schoonmoeder vorig jaar veel steun had aan het feit dat haar kinderen er waren enz.(Mijn schoonvader is vorig jaar ook overleden,de week na zijn begravenis werd ik zwanger... ) Denk dat jouw schoonfamilie straks ook veel steun zal halen uit het feit dat jullie heerlijk bij elkaar zijn en dat er ook weer een mooi nieuw leven in de familie is!! Wij verheugen ons ook helemaal op de feestdagen, mijn schoonzusje is bevallen van een 2ling (2 jongens) dus het is bij ons opeens een drukke baby bedoeling als we bij elkaar zijn, super gezellig!! 

anoniem

Anoniem 10 jaar geleden

ja heftig zal het zeker zijn, maar we gaan er het beste van maken met zijn allen voor zover mogelijk en inderdaad een nieuw leven erbij geeft al veel steun. ow wat leuk zeg 3 kleintjes bij elkaar, helemaal leuk! :)

anoniem

Anoniem 10 jaar geleden

had niet heel veel... last vind softijs altijd al lekker en tijdens zwangerschap helemaal... wel geluk gehad... dat de nieuw mc pas af was na de bevalling... die is maar 10 min lopen van huis... moet me nu ook soms wel tegen houden... maar 10 min lopen... en zeker als het regend houd me wel tegen... verder kon ik en kan ik nu helemaal niet meer tegen de guur van siagreten rook... is echt onstaan tijden zwangerschap... als een colega al langs liep die net gerookt had.... verschrikkelijk en heb het idee dat het nu allen maar ergen is...

anoniem

Anoniem 10 jaar geleden

ok nu heb ik zin in een cornetto, oh nee. Wat ik op vakantie had gegeten; Vanille ijs met warme kersen mmmmmmm. Godzijdank gaan de winkels om 4 uur voor een paar uurtjes open, ik wil.......

Dit is niet ok!

Als je iets tegenkomt waarvan je denkt dit hoort niet op het forum thuis. Laat het ons weten, dan kunnen we actie ondernemen. Klik op onderstaande knop als er iets mis is op de huidige pagina. Alsvast bedankt, zo houden we het forum schoon en gezellig!

 
Login of meld je aan!

Login

Login om te kunnen reageren of nieuwe onderwerp aan te maken.

Login

Aanmelden

Meld je aan om je reageren en ervaringen te delen met andere moeders.

Aanmelden