anoniem

Anoniem 9 jaar geleden 23 reacties

 
Hallo.

Ik kom net bij het CB weg en onze kleine Emma heeft veel verschijnselen van Reflux!
soms kan er een fles met 3/4 bogen eruit komen! echt zoooo zielig.
vanmorgen was het de druppel en moest ik echt even bellen.... ik had Emma in haar bedje neergelegd en toen ik weer kwam om even bij haar te kijken lag het melk zelfs op de vloer.... zo hard spugen.... ze heeft ook vaak de hik en kokhalst ook regelmatig en komt er maagzuur mee. Emma wil ook niets anders dan lekker rechtop tegen je aan liggen en anders ook niet (dat vonden wij al raar)  maar het is ook wel logisch want dan komt het maagzuur niet zo snel op!! (jaja baby's zijn nu al slim haha)
maargoed veel tips meegekregen....

Terapeutisch voeden
Joh. boodpitmeel in de voeding
bedje omhoog (min 30 graden meer omhoog)
inbakeren (wat we al deden)
voeding verminderen want ze kreeg iets te veel.

Hebben meerdere hier ervaring mee?? of misschien zelf tips wat er nog meer aan te doen??
Maandag moet ik even langs de huisarts en donderdag weer naar het CB! ben benieuwd of te tips van het Buro gaan helpen!

Liefs, Danielle

Pagina 1, reactie 1 t/m 10 van totaal 23 reacties.

anoniem

Anoniem 9 jaar geleden

@ Danielle: wat vervelend! Bij ons manneke dachten ze ook eerst aan reflux, totdat zijn spugen anders werd dan bij reflux, hij spuugde echt met veel kracht een meter verder en bij hem zat er dikke "oude" voeding bij, van een voeding eerder.... Ik hoop dat de tips helpen! ons manneke heeft ook een difraxfles, hij kon ook niet goed de speen "happen" en met zijn tong deed hij het ook niet zo goed bij andere flessen.

anoniem

Anoniem 9 jaar geleden

Hey Danielle, Wat ik mij nog zat te bedenken: wanneer de huisarts je naar jouw gevoel niet voldoende helpt, zoek dan hulp hogerop bij een kinderarts! Toen ons manneke in het ziekenhuis lag waren er meerdere kindjes met reflux. Natuurlijk wil je je kindje niet in het ziekenhuis, toch heb ik gezien dat zij er veel beter mee om weten te gaan en met een hoop tips die ik nooit zelf verzonnen zou hebben kwamen de beste resultaten.... Mocht het teveel worden, blijf dan niet wachten of van het kastje naar de muur gestuurd worden. Ik geloof ook dat inbakeren wanneer kindjes veel spugen niet zo heel veilig is.

anoniem

Anoniem 9 jaar geleden

Hou ons op de hoogte Danielle, ik hoop echt dat het beter zal gaan.... Enne die gebroken nachten is denk ik echt niet wennen! Gelukkig slaapt ons manneke nu 2 1/2 maand achter elkaar door....

anoniem

Anoniem 9 jaar geleden

wat goed om te horen dat het goed gaat zeg! weet precies wat je doormaakt met al dat spugen 3x per dag omkleden zowel jij als de baby alles ruikt naar zure melk pppppfffff kan het zo weer voor me halen!!!! en dan hebben we het nog niet eens over hoeveel last de kleine er van heeft! en wat een geweldige foto's zeg!

anoniem

Anoniem 9 jaar geleden

nou idd de wasmachine draait hier op volle toeren haha! maar de kratten bier zijn er weer onderweg hoor! mocht niet van het CB (terwijl iemand anders van het CB het juist voorstelde... zelfs om klossen eronder te doen) nouja dan maar weer eronder weg. Morgen beginnen wij met andere voeding, Nutrilon forte voor hongerige baby's... dat kon ook nog wel is helpen volgens de arts.... nouja we proberen gewoon verder! het word in iedergeval niet slimmer maar gaat juist wel wat beter daar ben ik wel super blij mee. ze groeide verder ook goed!! ze woog al 4470 gram en ze is al 55 cm lang... wat gaat het hard zeg.....

anoniem

Anoniem 9 jaar geleden

Waar bierkratjes al niet goed voor zijn hahaha Nou ik moet zeggen dat het nu een dag een stuk beter gaat nu we infacol en de Difraxfles gebruiken!! hopelijk zet het door! ik hou nu ook een dagboekje bij met haar voedingsschema en wat er allemaal gebeurt en hoe Emma reageert tijdens de fles! maar haar bedje staat nu wel heel hoog hoor haha kwas haar vamiddag al kwijt.... lag ze onder de deken!!! dus het bedje nog maar korter opgemaakt en nu blijft ze wel redelijk liggen!!! Nouja morgen weer naar het CB (naar de arts) en als het goed is belt de wijkverpleegkundige ook nog even om te kijken hoe het gaat!! we zijn weer benieuwd!! Hier nog even een leuke foto van onze mooie meid!!!  

anoniem

Anoniem 9 jaar geleden

nou onze huisarts neemt niet altijd zijn patienten serieus helaas.... maar ik moet vanmiddag naar het CB even naar de wijkverpleegkundige ik heb het gevoel dat hun nog meer helpen dan onze eigen huisarts haha!! nou dat inbakeren daar zijn we ook even mee gestopt tot dat wij van de verpleegkundige zelf weer is horen dat het wel veilig is (of dus juist niet) kan me ook wel voorstellen dat het niet veilig is. we zijn nu flink bezig met Joh broodpit meel!! en ik moet zeggen dat dat een succers is:) het spugen is echt aanzienlijk minder geworden!! echt zooooo fijn voor dat kleine meisje. nou maar ik ben benieuwd hoe het bij de wijkverpleegkundige is vanmiddag...... ik heb zelf wel het idee dat het vooruit gaat!! en ik hoop gewoon dat het zo blijft want dit is wel uit te houden gelukkig! maar we zullen nog even afwachten en als het echt niet helpt zullen we inderdaad naar het ziekenhuis moeten.... maar we hopen van niet natuurlijk!! we wachten vanmiddag nog even af :)

anoniem

Anoniem 9 jaar geleden

hahaha danielle ook al wakker?

anoniem

Anoniem 9 jaar geleden

haha ja ik heb net gevoed hahaha;) dan even een boertje doen en mama maar even op internet haha..... maar die gebroken nachten wen je echt nooit aan zeg..... Emma heeft 3 nachten doorgeslapen... toen moesten we minderen met de voeding omdat ze teveel kreeg (ivm het spugen) en nu komt ze weer s'nachts!!

anoniem

Anoniem 9 jaar geleden

hier even een update over de reflux van Emma.... Ik ben vanmiddag met haar naar CB geweest en Emma heeft werkelijk alles aan elkaar gekrijst!! gelukkig was ze wel gegroeit 4316 gram weegt ze nu maar hun zagen ook wel dat het best heftig was, ik ben direct doorverwezen naar de Huisarts (die zit naast het CB gebouw) en ik kon er morgen pas terecht....... nou en daar sta je dan met een krijsend kind terwijl de dokters gezellig zaten te babbelen er er geen patient in de wachtkamer zat....... en op zo'n punt word ik boos..... en ga ik niet weg voordat er een dokter komt..... Nou ik kan je vertellen dat de dokter tijd vrij maakte toen hij Emma hoorde huilen. Dokter heeft weer alles nagekeken en we gaan nu eerst proberen om over te gaan op een ander fles, we gebruikten avent en we gaan nu over op Difrax, ook beginnen we met het geven van Infacol tegen darmkrampjes want emma moet behoorlijk wennen aan de johannesbroodpitmeel vandaar dat ze nu ook zoveel huilt! we moeten het nog even ze een paar dagen aankijken, een boekje bijhouden van alles gebeurtenissen omtrend Emma, en de wijkverpleegkundige belt donderdag om te kijken hoe het allemaal gaat! de eerste difraxfles ging echt heel goed! ze pakte de speen goed aan en dronk de fles rustig leeg, hopelijk gaan nu alle flessen zo!!!! ik heb nog even gevraagd over het inbakeren en mij werd verteld door wijkverpleegkundige en huisarts dat wij juist wel moeten inbakeren..... omdat emma zo druk is word haar lichaampje rustiger daardoor en blijft de melk binnen. Zo lang verhaal haha maar ben ik het even weer kwijt! Liefs

Dit is niet ok!

Als je iets tegenkomt waarvan je denkt dit hoort niet op het forum thuis. Laat het ons weten, dan kunnen we actie ondernemen. Klik op onderstaande knop als er iets mis is op de huidige pagina. Alsvast bedankt, zo houden we het forum schoon en gezellig!

 
Login of meld je aan!

Login

Login om te kunnen reageren of nieuwe onderwerp aan te maken.

Login

Aanmelden

Meld je aan om je reageren en ervaringen te delen met andere moeders.

Aanmelden