anoniem

Anoniem 10 jaar geleden 17 reacties

 
Nou ik mag als eerste posten in ons nieuwe hoofdstuk!! Onze kleine vent is geboren op Goede Vrijdag, 22 april 2011 om 5 uur in de ochtend... En de details staan al in het 789maanden ;) Volgende!! :)

Pagina 1, reactie 1 t/m 10 van totaal 17 reacties.

anoniem

Anoniem 10 jaar geleden

meid pak maar lekker op hoor.. jullie moeten de kleine man leren kennen en hij jullie .. en een baby doet dat door ruiken, voelen en zien .. en een baby kun je eerst half jaar niet verwennen het is wel verstandig om regelmaat in alles te hebben maar verwennen kun je ze echt nog niet..  hier een stukje over  hoe belangerijk huid op huid is http://baby.jongegezinnen.nl/Gezondheid-Verzorging/Omgaan-met-je-baby/Babys-hebben-huidhonger.htm

anoniem

Anoniem 10 jaar geleden

Maar zodra de kruimel er is, ben je al die pijnen vergeten hihi, ik zou het zo weer overdoen, om dit manneke te mogen hebben :) Grappig en mooi om dit zo te lezen!!!!!   

anoniem

Anoniem 10 jaar geleden

Hoi Jennefer, Ik snap je reactie volkomen. Maar een baby kan je echt verwennen echt. AL ben ik van mening dat je je baby zo veel mogelijk bij je moet  houden voor de band maar ook om aan elkaar te wennen dus doe dat vooral.  Met verwennen bedoel ik dat als je de baby steeds bij een kik op pakt dat ze het door gaan hebben meer niet. Maar hoe komt ze er bij dat je hem niet zo vaak mag vasthouden, nou ik zou hem niet meer los laten het is je kind. Als jij je knul lekker wilt knuffelen gewoon doen hoor.  HIj is nu lekker thuis dus geniet er van meid. gr

anoniem

Anoniem 10 jaar geleden

Ik weet wat je doormaakt de oudste heeft toen ook een week in het ziekenhuis gelegen en in plaats van je advies te geven vertellen zij wel even wat je wel en niet moet doen. Achteraf dacht ik wat heb ik me wijs laten maken het is mijn zoon en niet die van hun, ze doen net of je een buitenstaander bent. Maar je kan ze wel verwennen als ze niet leren dat slapen moet enzo en dat huilen daar bij hoort maar als je maar 2x een uur in het ziekenhuis bent kan je hem helemaal niet verwennen. Als het goed is mag je hem vandaag op halen en het op jouw manier doen dat is het aller belangerijkste. geniet lekker van hem. Liefs ien

anoniem

Anoniem 10 jaar geleden

Spannend nog 1 dagje en hij is thuis en hopelijk jij helemaal opgeknapt. Ik kan ook haast niet meer wachten maar moet echt nog even een paar weekjes vol houden. Liefs ien

anoniem

Anoniem 10 jaar geleden

Hoi ien! Ik voel me weer een beetje beter, en morgen mag hij eindelijk naar huis!! En net op tijd want ik ga ruzie krijgen met 2 verpleegsters! Zijn van mening dat je een baby ( en vooral een jongen) niet moet "verwennen" en laten huilen is goed... Echt niet normaal! Vanmorgen was ik bij het ventje en uiteraard omdat ie wakker was pakte ik hem meteen op om te knuffelen enz, komt die verdraaide vrouw me vertellen dat ik hem niet zo "veel moet oppakken en aanraken" want ik ga hem te veel "verwennen" en dat is slecht. Ben ver dorie 2x per dag een uurtje daar!! Urgh ik was kwaaaad! Echt hoog tijd dat ie de hele dag bij mama en papa is en "verwend" word. AlsOF je een baby kan verwennen, echt waar!! En hey, nog even volhouden en dan is jou muppie er ook! Het gaat langzaam op het einde, vooral als de pijnen erger worden! Maar zodra de kruimel er is, ben je al die pijnen vergeten hihi, ik zou het zo weer overdoen, om dit manneke te mogen hebben :)

anoniem

Anoniem 10 jaar geleden

Ooow wat jammer nou!!!! Heb je ergens een ontsteking, voor jou erg lastig zeg!! Maar als de kleine het maar goed doet..

anoniem

Anoniem 10 jaar geleden

De kleine is uit de couveuse vandaag en onder het blauwe licht uit...lekker in een gewoon bedje met kleren aan! Nu de antibiotica afmaken envrijdag naar huis!! Wat krrruipt de tijd toch :( Na een dag bedrust voel ik me ook een stuk beter, dus heb gewoon rust nodig denk ik. We komen er wel, main focus is Remco naar huis vrijdag! :)

anoniem

Anoniem 10 jaar geleden

Wat fijn dat alles goed gaat met je kleine mannetje! Begrijpelijk dat je er zoveel mogelijk bij wilt zijn maar, denk ook een beetje aan jezelf he. Ook jouw lichaam moet herstellen! Binnenkort zal het bij dit tabblad wel volstaan met pasgeboren baby's want, er zijn er genoeg die binnenkort uitgerekend zijn!! Spannend!

anoniem

Anoniem 10 jaar geleden

Nog twee nachtjes! (hoewel, ik weet het tijdverschil niet) Ik hoop dat het allemaal lekker blijft gaan en dat hij donderdag mee naar huis mag, ow wat fijn!

Dit is niet ok!

Als je iets tegenkomt waarvan je denkt dit hoort niet op het forum thuis. Laat het ons weten, dan kunnen we actie ondernemen. Klik op onderstaande knop als er iets mis is op de huidige pagina. Alsvast bedankt, zo houden we het forum schoon en gezellig!

 
Login of meld je aan!

Login

Login om te kunnen reageren of nieuwe onderwerp aan te maken.

Login

Aanmelden

Meld je aan om je reageren en ervaringen te delen met andere moeders.

Aanmelden