anoniem

Anoniem 10 jaar geleden 10 reacties

 
Hoi clubbie :) We komen net van de kinderarts terug, en Remco doet het prima! Hij weegt nu 5425 gram (!) En wordt vrijdag 2 maanden... En hij is al 60 cm! Wat groeien ze toch snel... Zijn hoofd houd ie al vanaf zijn geboorte op, maar je ziet dat hij er nu steeds meer controle over heeft! Zijn rug is niet meer gekromd zoals een pasgeboren baby, dus zijn rugspieren ontwikkelen goed, en hij babbelt aan 1 stuk door nu hehe... Ennnnnn... We hebben zijn eerste lach mogen krijgen!! Eindelijk haha :) Zal wat fotos plaatsen in het babyalbum, als jullie hem willen bekijken :)

Pagina 1, reactie 1 t/m 10 van totaal 10 reacties.

anoniem

Anoniem 10 jaar geleden

Ja ik kijk er niet naar uit! Hij is al zo veel geprikt toen hij de eerste week in het ziekenhuis was!

anoniem

Anoniem 10 jaar geleden

Ja je zou uren kunnen kijken naar ze, zeker dat je nu reactie en regelmatig een brede glimlach krijgt. Fijn  toch ze zijn erg tevreden. Succes woensdag t is voor mama net zo pijnlijk als voor die kleine als ze prikjes krijgen je kan t ze niet uitleggen ..niks! alleen troosten en knuffelen na afloop daarna willen ze graag de rest vd dag ook bij je zijn aangezien ze zich toch wat naar voelen in de beentjes.

anoniem

Anoniem 10 jaar geleden

Wat heerlijk dat jullie kleintjes (nou ja.. klein.. het gaat hard!) het zo goed doen, lekker genieten van alles dus voor jullie!

anoniem

Anoniem 10 jaar geleden

Hey annemarie, Remco moet de 22ste voor de eerste prikjes.. Bah! Lekker he dat gebabbel? En dat heerlijke getrappel met die voetjes! Ik hang te genieten boven zijn bedje :) Heb zijn lachje eindelijk op foto kunnen zetten, ga het even posten in het babyalbum zometeen!

anoniem

Anoniem 10 jaar geleden

Hey jennefer mijn meisje loopt gelijk met jouw ventje. Vandaag bij consultatiebureau geweest voor 1e inentingen ahhh auw!! ze woog alweer 4700 en was ruim 56cm ( 2780 en 49cm bij geb) Gaat dus super. ze kletst inderdaad erg veel en lacht constant..vooral als ze haar grotere zus hoort leuk! Steffie is idd stil..graafjes ook.....

anoniem

Anoniem 10 jaar geleden

Oooh ben heel benieuwd, ga binnenkort snel even kijken! Mooi dat jullie mannetje het goed doet! Liefs...

anoniem

Anoniem 10 jaar geleden

Hoi girly, Kan niet wachten tot we jou updates kunnen lezen :) nog eventjes en je ukkie is er! Spannend he? :)

anoniem

Anoniem 10 jaar geleden

ooow superspannend hi hi hi...maarja wie weet in het ergste geval, duurt het nog 3 weken..... dat hoop ik niet hoor, want ik ben er al zooo flauw van! En jij? Mis jij je dikke buik en de zwangerschapskwaaltjes al?? Liefs...

anoniem

Anoniem 10 jaar geleden

Wow wat gaat de tijd snel! En lekker dat hij zo goed groeit, leuk om te lezen hoe hij zich ontwikkelt en dat hij jullie zijn eerste lach gaf, lijkt me een bijzonder moment!

anoniem

Anoniem 10 jaar geleden

Haha ja girly ik mis het getrappel tegen mijn ribben en de olifantenvoeten! Nieeeet hehe Ik lees voor de lol wel eens de oude klaagtopics en ben dan blij eraf te zijn! Ik sta er wel van te kijken hoe veel je vergeet! Eerlijk gezegd mis ik de buik soms, toen was ie nog strak en nu een pudding! En men weet dat je zwanger bent en nu lijk je gewoon dik :p MommyD, voor je het weet lacht Jonathan ook! Steffi is erg stil trouwens... Hmmmm binnenkort een nieuwe baby geboren onderwerp!

Dit is niet ok!

Als je iets tegenkomt waarvan je denkt dit hoort niet op het forum thuis. Laat het ons weten, dan kunnen we actie ondernemen. Klik op onderstaande knop als er iets mis is op de huidige pagina. Alsvast bedankt, zo houden we het forum schoon en gezellig!

 
Login of meld je aan!

Login

Login om te kunnen reageren of nieuwe onderwerp aan te maken.

Login

Aanmelden

Meld je aan om je reageren en ervaringen te delen met andere moeders.

Aanmelden