resultaten onderzoek zwangerschapsvergiftiging negatief!! :)

deel-op-facebook-knop deel-op-whatsapp-knop deel-op-whatsapp-knop deel-via-mail-knop deel-op-twitter-knop deel-op-google-knop
 
anoniem

Anoniem 10 jaar geleden 6 reacties

 
Hoi dames, Heb lekker goed nieuws, net van de vk terug en mijn bloeddruk is weer goed, en de eiwitten in mijn urine zijn weg. De bloedonderzoeken zijn ook goed terug gekomen, dus we zijn weer goed op pad! Geen zwangerschapsvergiftiging dus :) Wel nu wekelijks op controle maar de kokosnoten hebben geholpen haha! Zoon doet het goed, zijn maag en blaas waren vol op de echo haha, en hij groeit lekker gestaag... Kan niet wachten tot ie er is :)

Pagina 1, reactie 1 t/m 6 van totaal 6 reacties.

anoniem

Anoniem 10 jaar geleden

Hoi, Wat fijn dat de resultate goed zijn. Want hij moet nog even lekker bij je blijven en jij moet ook nog even genieten. Is allemaal wel spannend he! Liefs Ien

anoniem

Anoniem 10 jaar geleden

oooowwwww wat een opluchting. Hartstikke goed!!! Ben erg blij voor je...

anoniem

Anoniem 10 jaar geleden

Hoera! Tijd voor een feestje! Geniet er van.... Voor je het weet, ben je aan de beurt ;)

anoniem

Anoniem 10 jaar geleden

Ja ben echt opgelucht! Nu maar goed in de gaten houden, de 26ste van deze maand zijn we 37 weken, dan mag hij komen, eerder niet haha!

anoniem

Anoniem 10 jaar geleden

Heej goed nieuws  Dat is fijn en nu nog even lekker genieten van je dikke buik. Straks zul je die nog missen

anoniem

Anoniem 10 jaar geleden

Annabel, je bent een grapjas! Missen? Echt niet haha! Loop overal tegenaan, mijn bekken vergaat van de pijn, kan niet bukken, zitten of lopen zonder pijn, een broek aandoen is hel en slapen, ho maar! Nah, ben blij als die buik dalijk weg is :)

Dit is niet ok!

Als je iets tegenkomt waarvan je denkt dit hoort niet op het forum thuis. Laat het ons weten, dan kunnen we actie ondernemen. Klik op onderstaande knop als er iets mis is op de huidige pagina. Alsvast bedankt, zo houden we het forum schoon en gezellig!

 
Login of meld je aan!

Login

Login om te kunnen reageren of nieuwe onderwerp aan te maken.

Login

Aanmelden

Meld je aan om je reageren en ervaringen te delen met andere moeders.

Aanmelden