anoniem

Anoniem 10 jaar geleden 24 reacties

 
Het rommelt al een paar dagen in mijn buik 
Heb steeds harde buiken en krampen en buikpijn.
Ben heel onrustig, moe, misselijk en een soort van gespannen buik ook. (sorry kan het niet anders uit leggen, het voelt ook vervelend)
Ben  36w+4d  lijkt me een beetje vroeg om te gaan bevallen, kan me ook niet herinneren dat ik
dit bij de eerste had.
Komt dit iemand bekend voor?

Pagina 1, reactie 1 t/m 10 van totaal 24 reacties.

anoniem

Anoniem 6 jaar geleden

Pff, nou ik ben der ook wel beetje klaar mee... Hele dag door harde buiken, krampen, zere heupen, rug en benen. Mega dikke voeten! Word er niet goed van. (Even lekker zeuren) Nu helpt het in mijn buik gedans ook niet echt mee. Al urine ingeleverd, bloeddruk is heel normaal... Enige wat te doen is is af wachten... (38 weken nu) pfff... Het is het vast allemaal waard!

anoniem

Anoniem 10 jaar geleden

haha ja idd, hier nog eentje! sinds donderdag voel ik me echt anders, en dat heeft niets te maken met het overlijden van mijn schoonvader. het rommelt flink, vaak last van soort krampachtig gevoel in mijn rug, steken onderin de buik en sinds zaterdag regelmatig harde buiken. tot vorige week was de kleine heel erg druk nog en nu voel ik het nog wel bewegen maar heeeeel rustig en veeel minder dan ik gewent ben. ik had al gebeld maar zolang ik het wel voel bewegen, hoe weinig het ook is, hoef ik me geen zorgen te maken. als ik het een dag niet zou voelen moest ik pas zorgen gaan maken. morgen moet ik voor controle naar de vk. ben benieuwd of ze er wat over kan zeggen.

anoniem

Anoniem 10 jaar geleden

hoi hoi nou afgelopen donderdag s'avonds naar het ziekenhuis, ik had enorme steken in mijn onderbuik en steeds het gevoel dat ik vocht verloor. in het ziekenhuis een aantal testen gedaan en aan de ctg gelegd, wat blijkt het waren die leuke voorweeen. je schrikt wel een beetje maar gelukkig was er niks aan de hand.

anoniem

Anoniem 10 jaar geleden

Hier rommelt het ook nog flink door maar vooralsnog gebeurd er verder niks 

anoniem

Anoniem 10 jaar geleden

nou ik heb bij lisa bijna 4 weken gerommeld dus ga er nu ook maar vanuit dat ik nog wel een paar weken blijf rommelen...... ik zal vast niet voor de uitgerekende datum bevallen!

anoniem

Anoniem 10 jaar geleden

Ik heb ook al een aantal weken last van een rommelende buik. Ook toenemende steken in mijn bovenbenen, lijkt net een soort kramp wat erin schiet. Erg irri.

anoniem

Anoniem 10 jaar geleden

haha wat zijn we toch lekker aan het rommelen met z'n allen hihi!!

anoniem

Anoniem 10 jaar geleden

Kurk erin en blijven zitten hahaha!!! Mijn man werkt continu in het buitenland dus hele grote kans dat ik het alleen moet gaan doen! :(

anoniem

Anoniem 10 jaar geleden

ai ai ai .. mijn vriend is overdag niet te bereiken maar verder wél gewoon in Nl!

anoniem

Anoniem 10 jaar geleden

Hoi Annabel. Ik loop al 4 wk met voorweeen ik weet hoe je er van kan schrikken. Ik heb nu ook al 5 keer een ctg gehad en een inwendig onderzoek om te kijken of ik nog geen ontsluiting heb. Ze zegen dat voorweeen wel een paar weken aan kunnen houden. Sux6 nog even met de laatste loodjes je kan bijna genieten van jullie praftige kindje. Gr An

Dit is niet ok!

Als je iets tegenkomt waarvan je denkt dit hoort niet op het forum thuis. Laat het ons weten, dan kunnen we actie ondernemen. Klik op onderstaande knop als er iets mis is op de huidige pagina. Alsvast bedankt, zo houden we het forum schoon en gezellig!

 
Login of meld je aan!

Login

Login om te kunnen reageren of nieuwe onderwerp aan te maken.

Login

Aanmelden

Meld je aan om je reageren en ervaringen te delen met andere moeders.

Aanmelden