Anoniem 10 jaar geleden 45 reacties

 


Hallo,

Misschien even een beetje raar onderwerp maar, ik zit op het moment een beetje met het volgende probleem...
Sinds de bevalling zit ik niet echt meer lekker in mijn vel. Schaam me voor mijn buik en voor alle strepen op mijn benen! Daarnaast vind ik het moeilijk om mijn 'liefde'te delen. Ben nog zo verliefd op Tijn dat er in mijn hoofd veel minder ruimte is voor mijn vriend. Wat natuurlijk niet wil zeggen dat ik niet onwijs veel van hem houd en gek op hem ben....
Al met al komt dit natuurlijk ons seksleven niet echt te goede. Nou vraag ik mij af hoe het momenteel bij jullie is? Is het 'oude' ritme al terug of bij jullie ook nog op een redelijk laag pitje doordat een baby al vermoeiend genoeg is?

Pagina 1, reactie 1 t/m 10 van totaal 45 reacties.

Anoniem 10 jaar geleden

Nou hier is het pitje ook laag hoor, haha en dat terwijl de bevalling (keizersnede) 6,5 maand geleden was. Ik heb lang last van mijn buik gehad en daarbij ging de kleine elke keer huilen als wij probeerden te ontspannen. Inderdaad alsof ze het wist. Dus toen hielden we het maar erg kort, ook niet echt leuk. Nu slaapt ze wel goed door en gaat ze op tijd naar bed (rond 20.30), maar dan ben ik weer erg moe door werken of huishouden of ik denk te veel aan haar en ik ben elke keer weer bang dat ze gaat huilen op het moment dat we er helemaal voor gaan.  Ook ben ik nog niet helemaal mezelf. Ik vergeet nog steeds veel en heb nog een buikje en strepen waardoor ik me niet zo aantrekkelijk vind. Hopelijk kan ik het allemaal wat beter loslaten als ik mezelf weer helemaal goed voel, dus nog 2,5 maand ontzwangeren, hoop ik en dan gaan we er weer voor. 

Anoniem 10 jaar geleden

hahah heerlijk he dat niets hier taboe is met een spiegeltje lukte mij van 32 weken echt niet meer hoor... mijn buik was veeeeels te groot en zwaar...

Anoniem 10 jaar geleden

Haha ojee moest je aan MIJ denken? :p Maarre het wordt echt minder hoor, hoe vaker je het doet! Ik voel het nu nog af en toe in het begin en bepaalde posities maar ook vaak niet ;)

Anoniem 10 jaar geleden

Whahaha ow meiden sorry hoor maar ik moet soms zo lachen om die onderwerpen hier ;) Het is maar goed dat de mannen niet alles lezen ;) @Bloemetje; ik heb het altijd zelf geschoren. Gewoon op de tast en dan laten controleren door manlief... Heb het zelfs nog geschoren een dag voor de bevalling!!

Anoniem 10 jaar geleden

Hahaha alles goed hoor! hihi Ja dat verhaal van het harsen van Steffie bezorgd mij nog steeds een lachbui!

Anoniem 10 jaar geleden

nou die heb ik ook nog steeds in mijn hoofd! Prachtverhaal! ik heb het ook mijn man laten doen op een gegeven moment, of ik ging in bad liggen, dan ging het wel. Alleen ik gebruik vaak zo'n mannenscheermes en daar zit op de achterkant ook een mesje... dat was dus niet zo slim! auwie! Maar met die vrouwenmesjes kun je een eind komen op de tast hoor! en desnoods even laten controleren. Maar het is wel echt waar wat ze zeggen, tijdens de bevalling kan het je echt geen reet schelen!

Anoniem 10 jaar geleden

haha ik deed het uiteindelijk met een spiegeltje erbij is lastig maar werkt wel.

Anoniem 10 jaar geleden

hahahaha!

Anoniem 10 jaar geleden

Dames, jullie zijn de ervaringsdeskundigen; hoe konden jullie jezelf scheren van onder? Mijn buik groeit en ik kan er maar lastig bij! Als ik te lang buk (en dan heb ik mijn voet op een randje staan), voelt dat niet fijn bij mijn buik. Ik doe er dus enige tijd over om de boel weer kaal te scheren, gisteren heb ik mij in mijn vinger gesneden, werd er een beetje gefrustreerd van (weet wel dat het erbij hoort). Ik ben toch een beetje zo van als ik niet geschoren ben voel ik me niet zo sexy, dus dan sta ik minder open voor seks enzo. Ondanks dat ik weet dat mijn vriend er niet zoveel problemen mee heeft. Hij zegt dan; joh laat je niet zo frustreren, zal ik het voor je doen? Maar toch wil ik zo lang mogelijk zelf alles doen. Ik ben nu net 24 weken zwanger... Tot hoelang hebben jullie het zelf gedaan? Als we toch open zijn ;)

Anoniem 10 jaar geleden

mijn man deed het, alhoewel ik niet kaal doe, enkel kort.. maar dat is het laatste waar je aan denkt tijdens de bevalling hoor dus ik zou zeggen, laat maar lekker groeien haha

Dit is niet ok!

Als je iets tegenkomt waarvan je denkt dit hoort niet op het forum thuis. Laat het ons weten, dan kunnen we actie ondernemen. Klik op onderstaande knop als er iets mis is op de huidige pagina. Alsvast bedankt, zo houden we het forum schoon en gezellig!

 
Login of meld je aan!

Login

Login om te kunnen reageren of nieuwe onderwerp aan te maken.

Login

Aanmelden

Meld je aan om je reageren en ervaringen te delen met andere moeders.

Aanmelden