anoniem

Anoniem 10 jaar geleden 9 reacties

 
Hey hoe slapen jullie snachts? Ik probeer al van het begin op mijn linkerzij te slapen daar dit aangeraden wordt, maar steeds vaker word ik nu wakker op mijn rug, oncomfortabel! Bovendien begint mijn linkerzij pijn te doen, arm gaat slapen en rug doet zeer... Hoe staat het bij jullie?

Pagina 1, reactie 1 t/m 9 van totaal 9 reacties.

anoniem

Anoniem 10 jaar geleden

whahhaha jij met je kussens!!! ik vind het wel grappig.. Ik lig altijd op me zij, of links of rechts dat ligt aan me mood.. soms even op me rug, maar is een momentje om op adem te komen als ik last heb van me rug, maar het lekkerste lig ik op me zij. Ik gebruik geen kussen, maar gebruik me partner..hihi.. hij houdt me stevig van achter vast (zo kan ik ook niet op me rug rollen :P) en ondersteunt me buik want hij houdt altijd zijn handen erop en dat ligt en slaapt heel prettig, lekker veilig.  of we liggen andersom als ik de neiging heb om op me buik te slapen, dan pak ik hem vast  en leg ik een been over hem heen.. soort zelfde idee wat iedereen doet met een kussen tussen de benen... verder word ik 14 keer per nacht wakker om te plassen.. Maar terug in bed slaap ik als een os..

anoniem

Anoniem 10 jaar geleden

hahaha moet wel erg laggen.. wat komt het me allemaal bekenden voor. zelf ben ik echt een buik/zij ligger (kan nooit helemaal op mijn buik liggen krijg dan last van mijn borsten, altijd al gehad) lig meestal op mijn rechter zij met de deken onder mijn been. nu had vriendje lief gelezen dat het beter is om tijdens zwangerschap op je linker zij te liggen om dat je ander de bloedsomloop naar je benen afsluit. besloot dus 2/3 weken gelezen afvaste maar dat me zelf aan te gaan leren. begingt nu steeds makelijk er zijn. beland nog regelmatie anders om of half op mijn ruig. tot gisteren heb ik een kussen tussen me benen gerbuikt daar dat mijn vriendje snacht te warm en zweter ik word voor mij. en gisteren was mijn voedingskussen binnen en heb die gebruikt werkt ook prima. dan slaap ik net met mijn rechter ben er op... ben allen nog niet helemaal uit waar ik mijn arme kwijt wil. als ik echt op mij zij slaap moet ik er op de ene liggen... van daar dat het dus ook meestal half zij/buik of half zij/rug word dan ligt mijn onders arm vrij... ben benieuwde hoe dit verder gaat als ik meer buik krijg. afhankelijk van mijn huiding plast ik tussen de 2 a 4 keer op een nacht .... (als je er op lig moet je gewoon vaken) succes allemaal met de juist huiding vinden en je partner nog in de zelfde bed ruimte te geven

anoniem

Anoniem 10 jaar geleden

ik lig voornamelijk op me linkerzij ik kan slecht op me rechterzij liggen omdat ik dan last van me bekken krijg.. me buik word echt te zwaar om lang op me rug te liggen dan krijg ik gewoon een heel zwaar gevoel in me buik.. maar word ook heel vaak smorgens wakker dat ik toch op me rug lig.. zelf mis ik het echt om op me buik te slapen ik ben een echte buik slaper al vanaf de eerst minuut dat ik op deze wereld rond loop 

anoniem

Anoniem 10 jaar geleden

ik wissel links en rechts af, maar voornamelijk op de linkerzij..voor zo ver slapen nog lukt ;)

anoniem

Anoniem 10 jaar geleden

Ik word in een hoek gedruk door mijn zoon die ook tussen ons in slaapt dus het is maar net hoe ik nog een klein beetje plek heb, maar op mijn rug lig ik niet lekker, ook als ik niet zwanger ben ben ik geen rugslaper. Ik lig dus ook nog gewoon op mijn buik te slapen.

anoniem

Anoniem 10 jaar geleden

Ooh ik mis het slapen op mijn buik ook zo erg... Vannacht weer een slechte nacht gehad. Ik lig wel altijd in bed met mijn voedingskussen, die kan ik niet meer missen. I.v.m. de bekkeninstabiliteit leg ik het onderste deel van het kussen tussen mijn benenen de bovenkant onder mijn hoofd. Op mijn rug liggen gebeurt ook vaak en dan leg ik het kussen onder mijn bovenbenen. Op mijn zij liggen gaat steeds meer pijn doen. Succes allemaal

anoniem

Anoniem 10 jaar geleden

Volgens mij gaat het bij mij makkelijk, want ik kan nog op alle manieren liggen. Ik lig vaak op mijn zij, allebei de kanten en op mijn rug. Op mijn buik heb ik jaren geleden af moeten leren omdat ik mijn nek dan als het ware vast draaide, maar van het weekend lag mijn buik ook nog prima. Soms heb ik wat kramp in mijn kuiten, maar verder gaat het liggen prima.

anoniem

Anoniem 10 jaar geleden

Ook ik kan nog op alle manieren slapen dit ook omdat mijn buik niet echt groeit. Gelukkig kan ik dus nog heerlijk slapen en ben ik ook diep vertrokken. Maar ik weet dat ik bij mijn vorige zwangerschappen op mijn zij sliep met een kussen tussen mijn benen dit was dan wel in het 3de trimester. Liefs Ien

anoniem

Anoniem 10 jaar geleden

Weet iemand of het gevaarlijk is om op je rug te slapen? Ik lees overal dat het afgeraden is...iets met het gewicht van de baarmoeder en inhoud dat een slagader kan afdrukken zodat je bloeddruk verlaagt...met een reeks gevolgen voor jezelf en de baby? Ik voel me niet comfortabel op mijn rug, maar soms is het even een opluchting van mijn zij... Mijn hele linkerkant is pijnlijk nu, van heup tot schouders, rugpijn en slapende arm...lekker he haha! Op mijn buik slapen gaat al van de 7de week echt niet meer, mijn buik groeit als kool :) Ik heb zo'n 5 kussens om mij heen snachts... Een voedingskussen tussen mijn benen, een dun kussen onder mijn buik, eentje tussen mijn armen, eentje in mijn rug tegen op mijn rug draaien (helpt niet haha). Mijn man is er niet blij mee want ik neem het hele bed op met mijn fort van kussens hehe maar gelukkig begrijpt ie het wel :)

Dit is niet ok!

Als je iets tegenkomt waarvan je denkt dit hoort niet op het forum thuis. Laat het ons weten, dan kunnen we actie ondernemen. Klik op onderstaande knop als er iets mis is op de huidige pagina. Alsvast bedankt, zo houden we het forum schoon en gezellig!

 
Login of meld je aan!

Login

Login om te kunnen reageren of nieuwe onderwerp aan te maken.

Login

Aanmelden

Meld je aan om je reageren en ervaringen te delen met andere moeders.

Aanmelden