Anoniem 10 jaar geleden 18 reacties

 
Hallo,

Misschien een rare vraag. Maar ik lees overal op internet dat de slijmprop wit is met een beetje bloed er doorheen. Nu was die van mij groen. Is dat normaal?

Pagina 1, reactie 1 t/m 10 van totaal 18 reacties.

Anoniem 5 jaar geleden

Hallo, Ik heb 2dagen geleden onveilig sex gehad , het was men eerst keer en de pennis zat er dus niet hellemaal in, enkel met de eikel het deed ook pijn. Mijn vraag is nu de ochtend na de sex had ik last van doorzichtig wit verlies & dag 2 heb ik nu ook al wit verlies.. Kan dat duiden op een zwangerschap?

Anoniem 10 jaar geleden

steffi en Girlygirl.... het kan ook zo zijn dat je een onsteking heb aan je vagina... kan ook heel goed niet zo zijn... maar ik zou zegen heb het er wel beid over met je vk... zelf ook altijd veel slijmverlies gehad (ook voor zwangerschap) en nu na behandling voor ontsteking bijna helemaal niks... dus tja... ik weet het verder ook niet... maar zou zo maar kunnen... hier ook begrepen dat het verliezen van je slijmprop geen probleem is en dat die inderdaad als die de tijd krijg terug groeide!!! succes er mee

Anoniem 10 jaar geleden

Hoi revitally! ik heb altijd al veel afscheiding gehad.. nu nog meer als anders, maar schijnt een normaal zwangerschapskwaaltje te zijn. elke 4 weken controleren ze bij de vk voor de zekerherid of het een infectie is, maar nee hoor niks aan de hand.. liefs

Anoniem 10 jaar geleden

als ze daar op gecntroleer ben zal er inderdaad niks aan de hand zijn... wel fijne dat ze het zo geod in de gaten houden!!!

Anoniem 10 jaar geleden

Mijn verloskundige gaf aan dat meer afscheiding normaal is, mits het doorzichtig/ wittig is. Wanneer het een andere kleur heeft, wil ze het weten en laat ze het altijd even checken...

Anoniem 10 jaar geleden

Hee hoooi! Nou ik heb ook een vraag! Misschien is er wel niks aan de hand, maar maak me best wel zorgen nu...misschien kunnen jullie me geruststellen? Ik heb het idee dat ik de slijmprop ook verloren ben...Het was een aardige lange sliert dik slijm en het was geel van kleur. Geen bloed ertussen. Heb nu echt een beetje een zere buik, maar weet natuurlijk niet of dat nu komt door die prop of door de zenuwen die ik er van kreeg... Ik lees best veel over een bloederige slijmprop, maar die van mij was dus gewoon geel. Maar ik ben nog maar 33,5 week zwanger....Donderdag moet ik naar de vk voor een echo... Zal ik wachten tot dan? Help!

Anoniem 10 jaar geleden

Hoi girly, Slijmprop verliezen is geen probleem hoor! Google het maar :p Tenzij je weeen krijgt dan natuurlijk de vk bellen, maar de slijmprop verliezen wil niets zeggen... Ik ben de mijne verloren toen mijn vliezen braken, maar datwas puur toeval. Sommige vrouwen verliezen hem weken voor de bevalling! Gewoon de weeen in de gaten houden, en niet te veel zorgen maken! Sterkte ;)

Anoniem 10 jaar geleden

ik verlies al mijn hele zwangerschap zoveel vocht en afscheiding,  ik vraag me af de dag dat ik de slijmprop ga verliezen ik het wel ga merken! pff..  ik concentreer me meer op wanneer ik weeen ga voelen, of me vliezen breken.. ik wacht en wacht en wacht......

Anoniem 10 jaar geleden

hey steffi! ik heb het ook al een hele poos dat ik meer verlies dan normaal, maar vanmiddag was het echt een prop of draderige klont. En het was heel geel. Ik ga donderdag wel even vragen bij de vk. Ik lees ook her en der dat je lichaam weer een nieuwe aanmaakt. We zien wel...Ben in ieder geval weer ietsie rustiger! Liefs..

Anoniem 10 jaar geleden

Hoi! Bedankt voor de reacties. Ik heb de vk gebeld. En het zou een infectie kunnen zijn of dat de baby in t vruchtwater heeft gepoept. Maar omdat ik geen vocht/vruchtwater verlies is er niks aan de hand. Zegt ze. Het kan nl ook niks betekenen. Soms is t gewoon groen. Moet vanmiddag naar de Gyn. Zal t daar ook nog een keer vragen.

Dit is niet ok!

Als je iets tegenkomt waarvan je denkt dit hoort niet op het forum thuis. Laat het ons weten, dan kunnen we actie ondernemen. Klik op onderstaande knop als er iets mis is op de huidige pagina. Alsvast bedankt, zo houden we het forum schoon en gezellig!

 
Login of meld je aan!

Login

Login om te kunnen reageren of nieuwe onderwerp aan te maken.

Login

Aanmelden

Meld je aan om je reageren en ervaringen te delen met andere moeders.

Aanmelden