Anoniem 7 jaar geleden

 
Hallo,

Misschien een rare vraag. Maar ik lees overal op internet dat de slijmprop wit is met een beetje bloed er doorheen. Nu was die van mij groen. Is dat normaal?
 
avatar Anoniem

Anoniem 2 jaar geleden

Hallo, Ik heb 2dagen geleden onveilig sex gehad , het was men eerst keer en de pennis zat er dus niet hellemaal in, enkel met de eikel het deed ook pijn. Mijn vraag is nu de ochtend na de sex had ik last van doorzichtig wit verlies & dag 2 heb ik nu ook al wit verlies.. Kan dat duiden op een zwangerschap?

avatar Anoniem

Anoniem 7 jaar geleden

steffi en Girlygirl.... het kan ook zo zijn dat je een onsteking heb aan je vagina... kan ook heel goed niet zo zijn... maar ik zou zegen heb het er wel beid over met je vk... zelf ook altijd veel slijmverlies gehad (ook voor zwangerschap) en nu na behandling voor ontsteking bijna helemaal niks... dus tja... ik weet het verder ook niet... maar zou zo maar kunnen... hier ook begrepen dat het verliezen van je slijmprop geen probleem is en dat die inderdaad als die de tijd krijg terug groeide!!! succes er mee

avatar Anoniem

Anoniem 7 jaar geleden

Hoi revitally! ik heb altijd al veel afscheiding gehad.. nu nog meer als anders, maar schijnt een normaal zwangerschapskwaaltje te zijn. elke 4 weken controleren ze bij de vk voor de zekerherid of het een infectie is, maar nee hoor niks aan de hand.. liefs

avatar Anoniem

Anoniem 7 jaar geleden

als ze daar op gecntroleer ben zal er inderdaad niks aan de hand zijn... wel fijne dat ze het zo geod in de gaten houden!!!

avatar Anoniem

Anoniem 7 jaar geleden

Mijn verloskundige gaf aan dat meer afscheiding normaal is, mits het doorzichtig/ wittig is. Wanneer het een andere kleur heeft, wil ze het weten en laat ze het altijd even checken...

avatar Anoniem

Anoniem 7 jaar geleden

Hee hoooi! Nou ik heb ook een vraag! Misschien is er wel niks aan de hand, maar maak me best wel zorgen nu...misschien kunnen jullie me geruststellen? Ik heb het idee dat ik de slijmprop ook verloren ben...Het was een aardige lange sliert dik slijm en het was geel van kleur. Geen bloed ertussen. Heb nu echt een beetje een zere buik, maar weet natuurlijk niet of dat nu komt door die prop of door de zenuwen die ik er van kreeg... Ik lees best veel over een bloederige slijmprop, maar die van mij was dus gewoon geel. Maar ik ben nog maar 33,5 week zwanger....Donderdag moet ik naar de vk voor een echo... Zal ik wachten tot dan? Help!

avatar Anoniem

Anoniem 7 jaar geleden

Hoi girly, Slijmprop verliezen is geen probleem hoor! Google het maar :p Tenzij je weeen krijgt dan natuurlijk de vk bellen, maar de slijmprop verliezen wil niets zeggen... Ik ben de mijne verloren toen mijn vliezen braken, maar datwas puur toeval. Sommige vrouwen verliezen hem weken voor de bevalling! Gewoon de weeen in de gaten houden, en niet te veel zorgen maken! Sterkte ;)

avatar Anoniem

Anoniem 7 jaar geleden

ik verlies al mijn hele zwangerschap zoveel vocht en afscheiding,  ik vraag me af de dag dat ik de slijmprop ga verliezen ik het wel ga merken! pff..  ik concentreer me meer op wanneer ik weeen ga voelen, of me vliezen breken.. ik wacht en wacht en wacht......

avatar Anoniem

Anoniem 7 jaar geleden

hey steffi! ik heb het ook al een hele poos dat ik meer verlies dan normaal, maar vanmiddag was het echt een prop of draderige klont. En het was heel geel. Ik ga donderdag wel even vragen bij de vk. Ik lees ook her en der dat je lichaam weer een nieuwe aanmaakt. We zien wel...Ben in ieder geval weer ietsie rustiger! Liefs..

avatar Anoniem

Anoniem 7 jaar geleden

Hoi! Bedankt voor de reacties. Ik heb de vk gebeld. En het zou een infectie kunnen zijn of dat de baby in t vruchtwater heeft gepoept. Maar omdat ik geen vocht/vruchtwater verlies is er niks aan de hand. Zegt ze. Het kan nl ook niks betekenen. Soms is t gewoon groen. Moet vanmiddag naar de Gyn. Zal t daar ook nog een keer vragen.

avatar Anoniem

Anoniem 7 jaar geleden

Ja beter dat je het even goed laat uitzoeken ,  succes bij de gyn.

avatar Anoniem

Anoniem 7 jaar geleden

Hoi Hoi, Wat raar dat de vk zegt dat het geen kwaad kan. Stel je eens voor dat de baby in het vruchtwater gepoept heeft, dan kan dat wel degelijk kwaad. Ik wil je niet ongerust maken maar vind dat je vk een beetje nonchelant reageert. Gelukkig dat je vanmiddag nog even bij de gyn moet zijn. Gr

avatar Anoniem

Anoniem 7 jaar geleden

Hoi! Nou de gyn heeft gekeken en die denkt dat t gewoon slijm was. En dus niet m'n slijmprop. Terwijl t echt een propje was. Had nog nooit zoiets gezien. Maar ik vind ze ook een beetje laks. Weet t ook niet meer zo goed.

avatar Anoniem

Anoniem 7 jaar geleden

Heb er ook nooit van gehoord! Maar wel belangrijk om erachteraan te gaan. Hou het wel goed in de gaten. Bijv koorts etc.

avatar Anoniem

Anoniem 7 jaar geleden

ik had een paar weken terug ook last van groen stukjes/propjes slijn.... is nu helemaal weg... heb toen eerst medicijne gehad voor een blaasonsteking en daar na voor een vagina onsteking... (eitjes noede ze het...) moest 3 avonden achter elkaar een rond ei achter oplosbare ding naar binnen brengen... nu helemaal weg... veel minder afscheiding... dan voor heen en zeker geen groen stukjes... zou dus misschien wel niet je slijmpop kunnen zijn... maar gewoon afscheinding door een ontsteking!!! wat ik begrepen had kon het opzicht geen kwaat... allen zou er een moglijkheid zijn dat de klein tijdens de bevaling spruiw op zou kunnen lopen... maar dat heb ik ook maar via via gehoord...  wat ik daar weer van heb begrepen is dat het borstvoeding moelijker en onprettiger maakt maar geen leven bedrijgende ziektes of infecties!!! ik heb allen aan gegeven dat ik acht dat ik een vagina infecht had en toen kreeg ik mateen de spoel mee... (denk achter af dat ik het echt al heel lang heb... wand vagina afscheiding is nu echt heel anders dan daar voor!!!) succes....

avatar Anoniem

Anoniem 7 jaar geleden

Hm dit wist ik niet! Toen mijn vliezen braken verloor ik mijn prop en die was ook groenig! En Remco had idd een beginnende luchtweg infectie! Zou dus echt dan je vk bellen, als ik dit geweten had was misschien veel kunnen voorkomen.. Maar goed, de uk doet het goed nu dus godzijdank!success :)

avatar Anoniem

Anoniem 7 jaar geleden

Heb wel ergens gelezen dat als het groen is dat je even de vk moet bellen omdat het een infectie zou kunnen zijn. Maarja internet hé, je kunt ook niet alles geloven wat je leest en ik ben geen dokter. Bel even voor de zekerheid met de vk beter een keer te veel bellen dan te weinig. Laat even weten hoe het afloopt, succes!

avatar Anoniem

Anoniem 7 jaar geleden

Mijn verloskundige gaf vorige week aan dat wanneer de slijmprop anders van kleur was dan slijmerig met eventueel bloed, ik even moest bellen.... Ik zou inderdaad de VK even bellen om te overleggen :-)

Login of meld je aan!

Login

Login om te kunnen reageren of nieuwe onderwerp aan te maken.

Login

Aanmelden

Meld je aan om je reageren en ervaringen te delen met andere moeders.

Aanmelden