anoniem

Anoniem 10 jaar geleden 47 reacties

 
Wil ik opstaan uit bed krijg ik een vreselijke steek in mn buik, kom ik op de wc , bloed! Ik schrik me een ongeluk!
Meteen de vk gebeld en ik moet zo komen, ze zei dat het ook wel de slijmprop kon zijn. 
Geen idee wat ik moet denken. Dat hoort toch niet zeer te doen?
Nou daar gaan we weer voor een rondje ziekenhuis!!!

Pagina 1, reactie 1 t/m 10 van totaal 47 reacties.

anoniem

Anoniem 10 jaar geleden

Ik ben nu wel erg benieuwd hoe het is afgelopen.....

anoniem

Anoniem 10 jaar geleden

hoi alana, annabel is inmiddels bevallen, haar verhaal kan je lezen onder het bevallen tabje. ik ben verder nog steeds aan het rommelen, het wil nog steeds niet doorzetten. hoe is het met jou?

anoniem

Anoniem 10 jaar geleden

Hey Eileen, Toen ik me vanmiddag verveelde heb ik het tabje bevallen al doorgebladerd.. (had de rest al allemaal gehad)Eerst wilde ik die verhalen eigelijk niet lezen omdat ik er bang van word, maar het is toch bij iedereen anders. Daar had ik idd het vervolg gelezen :) Het zal nu spannend voor je zijn.. Ben je zenuwachtig of laat je het meer op je afkomen? Hier gaat alles goed. Ik ben al 3 dagen niet meer ochtendmisselijk (alleen nog maar in de avond) en voel sinds een paar dagen goed de baby bewegen. Wat een supergevoel zeg. Ik dacht het al eerder gevoeld te hebben, maar dit is duidelijk anders. In de avond zit ik met een grote glimlach op de bank met mijn hand op mijn buik. Helaas heb ik nog steeds geen zin om te vrijen.. Daar baal ik zelf wel van.. Eerst was het omdat ik 24/7 ziek was daarna te moe.. nu heb ik wel es zin.. maar ben te bang dat het zeer gaat doen in mijn buik (toen ik 6 weken was was dat het geval) dus dan gaat mijn zin daarvan weg.. Het zal allemaal wel loslopen.. kan toch niet 9 maanden niks doen.. Dat overleefd mijn vriend niet haha Ik wil je veel succes en sterkte wensen de komende dagen! Groetjes!

anoniem

Anoniem 10 jaar geleden

wat ik doe als ikd e verhalen lees, dan neem ik me zoizo bij voorbaad voor het niet op mezelf te betrekken.ieder kindje, iedere zwangerschap en iedere moeder is anders. dus zoals het bij de een gaat hoeft het niet bij de ander te gaan.zoals je misschien wel hebt gelezen nu is geen een verhaal hetzelfde en de een heeft de kleine binnen 4 uur eruit zonder problemen en de ander heeft alles tegen en duurt het 30 uur. het verschild zo ontzettend dat je nooit van te voren kunt zeggen hoe het bij jou zal gaan. dus ik lees gewoon alle verhalen, het word bij jezelf toch anders. ik ben totaal niet bang voor de bevalling, ik had dat eerst wel maar nu sinds een week of 3 denk ik dat ik echt niet bang meer ben. ik laat het allemaal maar over me heen komen en ik zie het wel hoe het loopt. ik heb volledige vertrouwen in mijn lichaam en we zijn ervoor gemaakt we kunnen het aan dus ik ook. wat fijn dat je je beter voeld zeg! en leuk is het altijd als je de kleine voeld :) echt een speciaal gevoel is dat. kan je vriend het ook al voelen van de buitenkant of zijn de bewegingen daar nog te licht voor? ik heb bijna de hele zwangerschap geen zin in sex gehad, niet dat het zeer deed of dat ik bang ben voor de kleine maar het is er gewoon ff niet. ik voel mezelf ook totaal niet sexy of mooi. mijn man denkt hier gelukkig anders over, maar aan de andere kant het is niet leuk dat hij wel gewoon zin heb en ik niet, hij gaat dan aan zichzelf twijfelen maar dat hoeft niet want het ligt echt aan mij. het komt vaker voor, het is niet gek of raar hoor echt het komt heel veel voor. hoop dat jij wel weer gewoon zin heb het kan echt helemaal geen kwaad voor je kleintje. groetjes :)

anoniem

Anoniem 10 jaar geleden

oeh spannend eileen...ben erg benieuwd 

anoniem

Anoniem 10 jaar geleden

Oeh wat spannend voor jullie allemaal! Veel succes!

anoniem

Anoniem 10 jaar geleden

@ angelique: Hoe was je ctg vandaag?

anoniem

Anoniem 10 jaar geleden

ben ook wel benieuwd an :)

anoniem

Anoniem 10 jaar geleden

He meiden. De ctg was weer helemaal goed ze is weer lekker actief. Ze had gister gewoon een rustdag dat hebben we allemaal wel eens toch Ik ben zo blij dat ze me zo goed in de gaten houden ik ga liever te vaak dan te weinig. We zullen wel blij zijn als ze geboren is ik wil haar zo graag vast houden gezond en wel in mijn armen we kunnen echt niet meer wachten Alles gaat dus gelukig helemaal goed. Alles komt helemaal goed meiden voor dat we het weten is het zover

anoniem

Anoniem 10 jaar geleden

fijn om te horen an :) het komt vast helemaal goed, nog eventjes!!!

Dit is niet ok!

Als je iets tegenkomt waarvan je denkt dit hoort niet op het forum thuis. Laat het ons weten, dan kunnen we actie ondernemen. Klik op onderstaande knop als er iets mis is op de huidige pagina. Alsvast bedankt, zo houden we het forum schoon en gezellig!

 
Login of meld je aan!

Login

Login om te kunnen reageren of nieuwe onderwerp aan te maken.

Login

Aanmelden

Meld je aan om je reageren en ervaringen te delen met andere moeders.

Aanmelden