anoniem

Anoniem 9 jaar geleden 8 reacties

 
Door de ziekenuisopname van Jonathan had ik besloten te willen stoppen met borstvoeding en liefst zo snel mogelijk. Als tip van een lactatiekundige: Salie thee.
Mocht je om wat voor reden ook, in een korte tijd willen stoppen zonder weken van afbouwen en kolven, die thee werkt fantastisch!
Ik had twee koptjes thee op en hoefde nog maar 2 keer te kolven om de druk eraf te halen, na 3 dagen was de druk helemaal weg en hoefde ik niet meer te kolven of wat ook.

Pagina 1, reactie 1 t/m 8 van totaal 8 reacties.

anoniem

Anoniem 9 jaar geleden

MommyD wat heerlijk om te lezen dat je het allemaal weer op de rit aan het krijgen bent!! En indd prioriteit nummer 1 is gewoon gaan genieten van je ventje en deze moeilijke periode goed verwerken en dan maar snel vergeten!!

anoniem

Anoniem 9 jaar geleden

Haha, ja ik had melk voor een weeshuis! Zodra de beha los ging, spoot het er vaak al uit! Ik denk dat ik met de douche en ijs niet voldoende had... Het gaat goed met hem, de operatie is goed gegaan en hij is alweer thuis. Zijn eet en slaap ritme is al een groot deel verbeterd!

anoniem

Anoniem 9 jaar geleden

Nou gelukkig, en hoe is het met jezelf verder? Kun je alles een beetje een plekje geven? Liefs!

anoniem

Anoniem 9 jaar geleden

Hee mommy, Wat een goede tip van je nu weet ik dat ik voor begin sept het op die manier kan doen. Ook ik merk dat onze lisa veels te veel aan de borst krijgt ze spuugt dan veel en aan de fles van 150 helemaal niet. Soms spuit het er gewoon uit recht in haar gezicht zo zielig. Hoe gaat het verder met je en de kleine man? Heb je het allemaal al een klein beetje plek kunnen geven. WIl toch ff zeggen dat ik het toppie vanje vind dat je er zo mee om bent gegaan een knuffel waard.

anoniem

Anoniem 9 jaar geleden

Het gaat goed... Jonathan is gewoon een heel ander kind geworden, veel rustiger en echt ontspannen. Hij drinkt nu om de 3 uur en van het CB mag ik gaan toewerken naar om de 4 uur. Ik ga denk ik eerst een tussenstap maken van 3 1/2 uur omdat zijn maag zal moeten wennen. Ik geef hem nu 7 voedingen van 120 cc (water) en ga kijken of hij 150 cc (water) binnenkort kan hebben. Ik kom wat meer tot rust, moest van de huisarts naar een psychologe en dat is op zich ook goed. Zij heeft wel aangegeven dat ik half augustus de ziektewet in moet, omdat ze bang is dat ik anders te snel weer aan de gang ga. Ik ben nogal een strever, maar hierin denk ik wel dat ze gelijk heeft. Ik merk dat ik dingen begin te verwerken en dat ik af en toe opeens nog ff moet huilen. Ook realiseerde ik me dat ik door alles eigenlijk vrij weinig heb kunnen genieten, dat is dan ook prioriteit nummer 1 voor de komende weken: gewoon genieten!

anoniem

Anoniem 9 jaar geleden

MommyD Wat een plotseling besluit maar goed dat je de knoop gelijk hebt doorgehakt voor jezelf! Hoe gaat het met Jonathan na zijn operatie?

anoniem

Anoniem 9 jaar geleden

Nou ik hoop dat het wat meer rust geeft zo voor jezelf, hoe is de operatie gegaan en hoe is het met de kleine man?

anoniem

Anoniem 9 jaar geleden

hoi hoi, Nou ik moest gewoon onder de warme douche de borsten masseren en de melk er uit laten druppelen, daarna met een ijspack de vaatjes weer dichtkoelen...na 1 dag was ik daar al klaar mee...vond het maar niets....en daarna nog wel een paar dagen met van die nursing pads in de beha, maar daarna was het ook zo klaar.... Maarja, ik heb dan ook maar 10 dagen borstvoeding gegeven...dus dat zal wel verschil maken!

Dit is niet ok!

Als je iets tegenkomt waarvan je denkt dit hoort niet op het forum thuis. Laat het ons weten, dan kunnen we actie ondernemen. Klik op onderstaande knop als er iets mis is op de huidige pagina. Alsvast bedankt, zo houden we het forum schoon en gezellig!

 
Login of meld je aan!

Login

Login om te kunnen reageren of nieuwe onderwerp aan te maken.

Login

Aanmelden

Meld je aan om je reageren en ervaringen te delen met andere moeders.

Aanmelden