anoniem

Anoniem 9 jaar geleden 18 reacties

 

ik had al ongesteld moeten zijn, maar dat is nog niet zo! :)
ik hoop dat het nu gelukt is!
maar k heb nog niet teveel hoop..... nog even afwachten dus!
erg spannend! :$

Pagina 1, reactie 1 t/m 10 van totaal 18 reacties.

anoniem

Anoniem 9 jaar geleden

Nu maar weer afwachten,... ik heb een paar dagen geleden mijn meest vruchtbare dagen gehad... moet 7dec ongi worden... nja, eigenlijk niet ;) vind het zooo spannend... pff ik weet van mezelf dat ik er eigenlijk veel te veel mee bezig ben, maar kan het bijna niet uit mn hoofd zetten.. we hopen op het beste :)

anoniem

Anoniem 9 jaar geleden

we duimen, wijsvingeren, middelvingeren, ringvingeren, pinken, en tenen mee! ;) hopelijk is het nu eindelijk raak haha

anoniem

Anoniem 9 jaar geleden

ja dat zou zo mooi zijn voor haar

anoniem

Anoniem 9 jaar geleden

Ja dat probeer ik ook, om er niet teveel mee bezig te zijn, maar dat is makkelijker gezegd als gedaan.. pff het lijkt wel of iedereen zwanger is, en dat er overal baby's worden geboren.. maarja, komt bij ons ook wel goed! :)

anoniem

Anoniem 9 jaar geleden

hey! nee helaas nog niet gelukt... haha mn schoonmoeder zei; met de benen omhoog! ;) dus dat proberen we dan maar eens ;) Ja ik weet wat mn vruchtbare dagen zijn...  :)

anoniem

Anoniem 9 jaar geleden

Succes met oefenen!! Het komt vast goed!! Probeer er niet te veel meebezig te zijn!!

anoniem

Anoniem 9 jaar geleden

he goudsbloem, Wat jammer dat het nog niet gelukt is. Een tip, als je de daad hebt gedaan op je rug blijven liggen met je knieeen naar je toe en je kont iets omhoog voor eenhalf uurtje. Dat schijnt ook te helpen. Weet je wel wanneer je exacte vruchtbare dagen zijn, tussen de 14e en 18e dag naar je eerste dag menstruatie succes

anoniem

Anoniem 9 jaar geleden

deze maand maar eens de tip van schoonmams uitproberen! ;)

anoniem

Anoniem 9 jaar geleden

Hallo dames, wat fijn al deze reacties, dat doet me wel even goed.. want voelde me wel even *Pieeeep* zeg maar, nog maar weer een maandje "oefenen" ;) En FDI, heel mooi gezegd door de kleine van je zus :), en ik geloof ook echt dat het wel komt als het er tijd voor is.. En tsja, bij sommige mensen gaat het nou eenmaal niet in 1 x.. maar nu was er wel even een grote teleurstelling. Jullie horen volgende maand weer van mij! ;) wie weet kan ik dan wel blij nieuws hier aankondigen!

anoniem

Anoniem 9 jaar geleden

helaas :( werd woendagavond ongesteld, vlak voordat mn man thuis kwam... pff heb wel ff zitten janken,.. ik dacht echt dat het nu gelukt was,.. word normaal altijd heel regelmatig ongesteld,.. maar nu das 2dagen later... lekker dan :( nja,...  nog maar weer een maandje proberen dan ;) nieuwe ronde, nieuwe kansen.. maar er was wel een hele grote teleurstelling..

Dit is niet ok!

Als je iets tegenkomt waarvan je denkt dit hoort niet op het forum thuis. Laat het ons weten, dan kunnen we actie ondernemen. Klik op onderstaande knop als er iets mis is op de huidige pagina. Alsvast bedankt, zo houden we het forum schoon en gezellig!

 
Login of meld je aan!

Login

Login om te kunnen reageren of nieuwe onderwerp aan te maken.

Login

Aanmelden

Meld je aan om je reageren en ervaringen te delen met andere moeders.

Aanmelden