anoniem

Anoniem 10 jaar geleden 3 reacties

 
In december ben ik met een nieuwe pil begonnen. Omdat ik allemaal vage klachten kreg ebn ik tijdelijk gestopt met die pil om te kijken of de klachten door de pil komen. Dit is mijn 1e cyclus zonder pil. We zijn de afgelopen weken wat voorzichtig geweest, dus het zijn nu spannende dagen. Als mijn cyclus 28 dagen is dan heb ik vrijdag mijn nod. Op dit moment heb ik verschillende zwangerschapskwaaltjes (moe, duizelig, wat misselijk. Ik ben benieuwd of de duiveltjes zich in de komende dagen gaan melden of dat ik misschien toch zwanger ben.

Pagina 1, reactie 1 t/m 3 van totaal 3 reacties.

anoniem

Anoniem 10 jaar geleden

Hi Lotte, hoe is het nu?? zijn de duiveltjes gekomen of toch niet?

anoniem

Anoniem 10 jaar geleden

Spannend! Je bent gestopt met de pil omdat je vage klachten kreeg. Maar jullie willen wel graag een kindje? Dit is ook mijn 1e cyclus zonder pil! Na 2 weken wel duidelijk een eisprong gevoeld en ook last van kwaaltjes (pijnlijke tepels, erg vermoeid, buikkrampen alsof ik ga menstrueren) als mijn cyclus 28 dagen is zou ik morgen gaan menstrueren. Ik hoop van niet, maar dat kan ook komen doordat je lijf weer moet ontwennen..

anoniem

Anoniem 10 jaar geleden

Hoi Lotte, Wat spannend. Ook ik ben zwanger geworden van de eerste nadat ik gestopt was met de pil omdat ik allemaal vage klachten kreeg, en bij mij was het binnen een maand raak. Terwijl normaal gesproken je lichaam de tijd nodig heeft om de troep uit je lichaam te halen. Hopelijk blijft de nod weg. Gr

Dit is niet ok!

Als je iets tegenkomt waarvan je denkt dit hoort niet op het forum thuis. Laat het ons weten, dan kunnen we actie ondernemen. Klik op onderstaande knop als er iets mis is op de huidige pagina. Alsvast bedankt, zo houden we het forum schoon en gezellig!

 
Login of meld je aan!

Login

Login om te kunnen reageren of nieuwe onderwerp aan te maken.

Login

Aanmelden

Meld je aan om je reageren en ervaringen te delen met andere moeders.

Aanmelden