anoniem

Anoniem 10 jaar geleden 5 reacties

 

Ik ben nu 10 weken zwanger ik had steken in de onder buik en in de zei.

Heb geen bloedverlies.

wie kent dit.

Pagina 1, reactie 1 t/m 5 van totaal 5 reacties.

anoniem

Anoniem 10 jaar geleden

Hoi Jantine, Ik heb dat ook gehad in de eerste weken van de zwangerschap. Soms voelde het gewoon als ongesteldheidsbuikpijn. Gaat vanzelf over. Je baarmoeder is aan het uitrekken en je darmen krijgen een nieuwe plek. Waarschijnlijk zal je buik daarom ook iets opzwellen. Is verder niks ernstigs zolang je geen bloed verliest. Ben je onzeker, gewoon even een belletje naar de verloskundige! Groetjes Girlygirl

anoniem

Anoniem 10 jaar geleden

Gelukkig geen bloedverlies. Af en toe wel een iets slijm. (volgens moeders normaal) Ben wel heel misselijk vooral vaak naar het warme eten s'avonds.

anoniem

Anoniem 10 jaar geleden

Ja dat slijm is idd normaal. Je zult meer afscheiding krijgen, hoort erbij helaas! Nou hey, dan zit het toch lekker goed :) geniet ervan, en welkom nogmaals;)

anoniem

Anoniem 10 jaar geleden

hallo Jantine, gefeliciteerd met je zwangerschap! Wat je beschrijft is normaal, het is bandenpijn. De banden van de baarmoeder rekken uit, dus gewoon even voorzichtig zijn met bepaalde bewegingen, niet te snel opstaan enz. Als het erge pijn is, even op je zij gaan liggen, dat helpt meestal wel. En als je je zorgen maakt, of bloed verliest, bel de vk!  

anoniem

Anoniem 10 jaar geleden

Hoi hooi! Ik heb het ook. Soort pijn van ei-sprong hé!?! volgens mij is het een goed teken: het kindje groeit en de baarmoeder rekt uit... Succes en ... als het wat anders is, hoor ik het wel! Groetjes

Dit is niet ok!

Als je iets tegenkomt waarvan je denkt dit hoort niet op het forum thuis. Laat het ons weten, dan kunnen we actie ondernemen. Klik op onderstaande knop als er iets mis is op de huidige pagina. Alsvast bedankt, zo houden we het forum schoon en gezellig!

 
Login of meld je aan!

Login

Login om te kunnen reageren of nieuwe onderwerp aan te maken.

Login

Aanmelden

Meld je aan om je reageren en ervaringen te delen met andere moeders.

Aanmelden