anoniem

Anoniem 10 jaar geleden 10 reacties

 
ik moest ze gewoon even met jullie delen.

stoere vent (hij toont nu echt intresse voor de hond)


lekkerding 


Flighing Dutchman


en eindelijk beginnen zijn haartjes weer te groeien


kusje van de hond


Pagina 1, reactie 1 t/m 10 van totaal 10 reacties.

anoniem

Anoniem 10 jaar geleden

bedankt voor de reacties.. met dieren moet je altijd voorzichtig zijn.. ethan en de hond zijn ook nooit samen alleen in een ruimte ook al ligt ethan in de box.. de hond kan als hij wil zo in de boxspringen..  al moet ik even naar de voorraad kast dan neem ik ook ethan mee of de hond mee.. het is niet dat ik me hond niet vertrouw maar er hoef maar een klein dingetje gebeuren waar door er iets bij hem "knapt"en ethan pakt en dat vergeef je je zelf nooit

anoniem

Anoniem 10 jaar geleden

Hoi Girlygirl, Het is me gelukt bedankt

anoniem

Anoniem 10 jaar geleden

Leuke foto´s zeg, hij lijkt echt op zijn papa hé  Grappig ook met de hond, zo'n enorm bakbeest en dan toch heel voorzichtig een kusje geven, lief!

anoniem

Anoniem 10 jaar geleden

Oeh wat een stoere vent! Wat is hij al sterk! Ik vind het wel een beetje eng hoor met die grote hond... Maar ieder zijn ding natuurlijk! De kleine man doet het in elk geval super!

anoniem

Anoniem 10 jaar geleden

zooo schattig! mooi om te zien hoe dieren, in dit geval jouw hond, weten dat het een klein mensje is en dus altijd voorzichtig zullen zijn echt zo mooi om te zien vind ik dat!

anoniem

Anoniem 10 jaar geleden

haha, heb ook geprobeerd met de hond en Levi... Nou dat wou dus niet..hahaha.... Onze hond vind Levi heeeel interessant...maar wel van een afstandje... Kan goed merken dat zij weet dat het een heel klein ventje is en er zachtjes mee moet doen. Ze komt er nu namelijk nog niet bij in de buurt en bij m'n nichtje van bijna 1 jaar speelt ze wel gewoon mee. Maar toch kun je een hond nooit voor de volle 100% vertrouwen met zo'n kleintje, dus ik pas wel goed op. Hoe lief onze hond ook is, ik let wel goed op als ze samen zijn. Liefs...

anoniem

Anoniem 10 jaar geleden

ja natuurlijk moet je op blijven letten, you knever know ;)

anoniem

Anoniem 10 jaar geleden

Het blijven beesten he, ook al zijn onze katten nog zoo lief ik laat ze toch echt niet op Tijn zijn kamertje ofzo liggen. Stel je voor dat je er niet bij bent en je kindje doet per ongeluk het beest pijn waardoor die uithaalt of bijt brrr moet er niet aan denken!!

anoniem

Anoniem 10 jaar geleden

Hoi, Wat een leuk stoer ventje zeg. En hoe krijg jij Dr fotos zo in je topic.

anoniem

Anoniem 10 jaar geleden

hoi graafjes, ik had het geloof ik ergens al eens uitgelegd, maar hier nog een keertje de uitleg! als je ergens al online (zoals hyves of facebook) foto's hebt staan, kun je ze hier in het tekstvak zetten. Dat doe je als volgt: Stap 1: Zoek de foto online op Stap2: Daarna ga je op de foto staan en doe je rechtermuisknop, daarna eigenschappen, daar zie je een http:// regel staan, deze moet je kopieren. Stap 3: Daarna ga je naar forumvoorzwangerevrouwen, en ga je in het tekstvak staan. Stap 4: Boven in de tekstvak staan icoontjes, je neemt het 5e icoontje van rechts...dat is een soort van plaatje met een huisje, naast die rare wereldbolletjes....die klik je aan Stap 5: Dan plak je in de bovenste regel je http:// regel en dan op oke! Succes!!

Dit is niet ok!

Als je iets tegenkomt waarvan je denkt dit hoort niet op het forum thuis. Laat het ons weten, dan kunnen we actie ondernemen. Klik op onderstaande knop als er iets mis is op de huidige pagina. Alsvast bedankt, zo houden we het forum schoon en gezellig!

 
Login of meld je aan!

Login

Login om te kunnen reageren of nieuwe onderwerp aan te maken.

Login

Aanmelden

Meld je aan om je reageren en ervaringen te delen met andere moeders.

Aanmelden