anoniem

Anoniem 9 jaar geleden 23 reacties

 
Hoi dames,
We hebben een beetje striae ontdekt,  nu al, bij 26 weken. En dat terwijl mijn vrouw helemaal nog niet erg dik is en pas 7 kg is aangekomen. Is dit niet erg vroeg? En betekent dat dat het wel eens heel veel striae kan worden? 
Het hoort erbij en we krijgen er een mooie dochter voor in de plaats, maar horen graag jullie ervaringen hiermee..

ps. we smeren al vanaf het begin met Weleda olie..

Pagina 1, reactie 1 t/m 10 van totaal 23 reacties.

anoniem

Anoniem 5 jaar geleden

Heyy. Ik ben nu 28 weken en tot nu toe nog geen striae, ben ook nog maar 5.5 kilo aangekomen dus miss dat ze nog gaan komen. Ik smeer sochtends Zwitsal mama en savonds bio oil hopen dat het helpt!

anoniem

Anoniem 5 jaar geleden

Hee hee. Het maakt niet uit of je smeert heb alleen maar lopen smeren . En dacht dat ik ze niet zou krijgen maar ben nu 36 week en ze komen nu nog even balen dus. Zijn kleine streepjes maarja het is zoals het is .

anoniem

Anoniem 9 jaar geleden

Dag dames, Ook ik mag me melden in het 3e trimester! Eigelijk moet ik wij zeggen... Toch een vraag.. omdat het (denk ik) te maken heeft met striae plaats ik m hierbij. Hopelijk lezen jullie dit nog. Ik heb op mijn heupen striae. Altijd gehad, nu is dat opgezwollen en het jeukt als de......!!! Het is zo erg geworden dat niets helpt. Ik heb sudocrem gesmeerd. babyolie, talcpoeder, buikencreme. Intussen heb ik een creme van de HA gekregen.. en het lijkt nog steeds alsof het alleen maar erger wordt. Het gaat nu van de ene kant van mijn heup over mijn buik tot de andere kant van mijn heup! Word er helemaal gek van. Herkend iemand dit? heeft iemand tips? gr Alana

anoniem

Anoniem 9 jaar geleden

Hee Alana! Ik herken het niet :( Geef het anders aan bij je VK! Misschien weet zij meer. Volgens mij hebben meer vrouwen last van een jeukende huid tijdens de zwangerschap. Succes!

anoniem

Anoniem 9 jaar geleden

Ik snap wat je bedoelt hoor, op het laatst sliep ik al 8 weken niet, kon niet zitten of liggen van de pijn want meneer zat knus tegen mijn ruggegraat te duwen. Mijn voeten waren groter gezwollen dan olifantenpoten, kon er een vingerafdruk in achterlaten en geen schoen of slipper die nog pastte. Hij duwde constant tegen mijn ribben, en tijdens het eten ging hij schoppen. Huilen van de pijn maakte het erger want volgens mij voelde hij het en werd ie extra actief (alsof hij wilde laten weten dat hij het niet express deed) En dat zijn maar een paar van de laatstee loodjes. Als je zwanger bent gaat het niet meer om jou. Het gaat om je baby en je baby is te jong om nu veilig geboren te worden!

anoniem

Anoniem 9 jaar geleden

Veertje, het is voor je baby beter als hij nog een paar weken blijft zitten hoor! Je bent pas 34 weken, pas op! Iedereen heeft het zwaar op het laatst, het is gewoon even doorbijten. Maar het is het dubbel en dwars waard hoor!

anoniem

Anoniem 9 jaar geleden

@Jennefer, ja uiteraard snap ik dat! Maar de pijn is zo erg dat ik er gewoon echt niet van kan slapen, overdag huilbuien heb van de pijn! Ik heb gewoon te weinig ruimte (in de hoogte) zeggen mijn doktoren, ondanks dat hij al ingedaald is!!

anoniem

Anoniem 9 jaar geleden

je kan gewoon voor de zekerheid je vk bellen, gewoon doen anders zal je altijd zoiets hebben van, had ik maar... althans zo ben ik...

anoniem

Anoniem 9 jaar geleden

Ja wordt gewoon niet sirieus genomen heb ik het idee... Huil overdag continu van de pijn, slaap slecht tot niet! En ze zien gewoon niet in, dat ik het niet langer vol houd op deze manier!

anoniem

Anoniem 9 jaar geleden

nou wat balen zeg! kan je niet naar een andere gyn of vk gaan? dit is ook nix hoor!

Dit is niet ok!

Als je iets tegenkomt waarvan je denkt dit hoort niet op het forum thuis. Laat het ons weten, dan kunnen we actie ondernemen. Klik op onderstaande knop als er iets mis is op de huidige pagina. Alsvast bedankt, zo houden we het forum schoon en gezellig!

 
Login of meld je aan!

Login

Login om te kunnen reageren of nieuwe onderwerp aan te maken.

Login

Aanmelden

Meld je aan om je reageren en ervaringen te delen met andere moeders.

Aanmelden