anoniem

Anoniem 9 jaar geleden 51 reacties

 
Hallo dames zijn er ook dames die ervaring hebben met stuitligging?? en wat daar aan te doen?? Vanmiddag moet ik weer naar de VK en dan hoop ik natuurlijk dat de baby is gedraaid maar ik heb zelf sterk het gevoel dat het koppie nog lekker boven ligt! het kindje heeft nog 2 weken de tijd om "zelf" te draaien! dus het kan allemaal nog hoor maar begin me wel een beetje zorgen te maken omdat ik graag weer op de normale manier wil bevallen!! ik wil er graag zeker van zijn dat ik er alles aan gedaan heb om het kindje te laten draaien, ik vind een keizersnede echt niet erg als het echt moet maar ik kies er liever zelf niet voor. Nou heb ik al wel wat dingen gehoord over Moxatherapie en zelf op de kop hangen schijnt ook te helpen! als het niet draait voor de 35 week wil het het misschien door de gynacoloog proberen laten te draaien maar daar hoor ik ook wisselende verhalen over en het schijnt soms gigantisch pijn te doen!! en tja.... hoe ver ga je dan om normaal te willen bevallen!! 1 ding is zeker gezondheid staat wel voorop dus mocht gyn/VK het niet vertrouwen dan is het ook direct over! maar ik was wel benieuwd of meer meiden hier ervaring mee hebben of misschien zelf wel een kindje hebben laten draaien!! Ik hoop zo dat als ik straks bij de VK kom dat ik goed nieuws krijg..... Groetjes, Danielle

Pagina 1, reactie 1 t/m 10 van totaal 51 reacties.

anoniem

Anoniem 9 jaar geleden

Dat is heel fijn om te horen! Gelukkig zijn de wonderen toch de wereld nog niet uit! echt heel fijn joh.

anoniem

Anoniem 9 jaar geleden

Nou er is een enorm WONDER gebeurt!!!! Ons kindje is gedraaid en ligt helemaal GOED!!!!! zelf de gyn was helemaal verbaasd en dacht zelf ook een stuitligging te voelen!! 3 nachten geleden had ik al mega pijn gehad s'nachts dus ik denk dat het toen is gebeurd!! WAUW wat een nieuws en ontlading weer zeg.... het idee dat ik weer normaal mag bevallen (als alles goed gaat natuurlijk) echt wat GEWELDIG!! ik moet de knop nog wel even omzetten ik was al helemaal van een keizersnede uitgegaan vooral omdat de VK en de GYN allebei dachten dat het kindje niet meer "kon" draaien!! of de Moxatherapie geholpen heeft weet ik niet het draaien was wel toen ik daarmee al gestopt was, maar dat maakt me ook niet meer uit!! het ligt heelijk goed!!!!! Ik ben echt zooooooooooooooooooooooooooooooooo blij!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

anoniem

Anoniem 9 jaar geleden

Oohw meid, wat een gaaf nieuws, zeg! En wat onverwacht inderdaad! haha, die kleine van jou is me er één. Maar wat fijn is dit voor je. Zoals het er nu naar uitziet, zul je dus kunnen bevallen via de natuurlijke weg, wat tçh je voorkeur heeft, dus ben blij voor je!

anoniem

Anoniem 9 jaar geleden

echt super geweldig hoor!! gefeliciteerd!! 

anoniem

Anoniem 9 jaar geleden

haha geeft nix annabel, ik zet op hyves niet alles wat ik hier wel neer zou zetten (zwangeren onder elkaar begrijpen het ook beter) heel veel mensen (ook op mijn hyves) hebben niet in de gaten dat het kindje echt niet meer kan draaien (tenzij er een groot wondertje gebeurt) het kontje zit echt al vrij laag, iedereen die niet zwanger is zeg maar die denken daar zo makkelijk over!! dat is soms ook even vervelend om te horen... Maargoed ik heb gister echt best een ROTdag gehad en en ga vanaf vandaag proberen lekker weer alles op te pakken...... ik ga huisje maar is lekker weer soppen haha en we wachten woensdag gewoon af!! owja en ik heb nog 1 klein voordeeltje gevonden aan een geplande keizersnede ;) wij hebben ons wondertje niet in oktober maar eind september al in onze armen :) rond 38/39 weken plannen ze het namelijk!! ik hoef misschien dus lekker niet "overtijd" te lopen!!! haha maar we wachten woensdag gewoon af en vanaf die dag kijken we wel weer verder!! eerst maar is lekker mijn verjaardag vieren zondag met de familie!! daarna wil ik ook lekker rust hier in huis tot aan dat de kleine komt!!!!

anoniem

Anoniem 9 jaar geleden

Je hebt helemaal gelijk. Kom eerst maar tot rust en denk vooral aan jezelf. Alvast fijne verjaardag :D

anoniem

Anoniem 9 jaar geleden

Hahaha Danielle dat is een voordeel en dat je gewoon alles kunt regelen voor je het ziekenhuis in gaat is een voordeel! Ik heb de dag voor de bevalling nog alle boodschappen gehaadl zodat mijn vriend dat niet hoefde te doen. Nog een voordeel zodra het de dag van de bevalling is heb je binnen een paar uurtjes je baby in je armen ipv uren en uren weeen opvangen en daarna nog moeten gaan persen. Je baby krijgt meestal een mooi rond hoofdje omdat het niet door het geboortekanaal heen heeft hoeven persen.. Kortom ik probeer je de positieve kanten van deze situatie te laten inzien ;) Ik heb al die tijd maar zo gedacht; m'n baby heeft deze houding niet voor niets gekozen en voelt zich schijnbaar het prettigst in deze houding...

anoniem

Anoniem 9 jaar geleden

Hey meid, aah wat jammer dat die kleine niet gedraaid is, was toch het mooiste scenario geweest. Ik vind de positiviteit/de manier hoe je schakelt in je hoofd, heel goed. Denk ook wel dat dat eigenlijk wel moet voor jezelf, om het zo makkelijk mogelijk te maken. Ik denk ook dat Sanne wel gelijk heeft: Het moment van geboorte bij een keizersnee blijft heel mooi. Ik ken het alleen uit verhalen van mijn zus: Die heeft 2 tweelingen en allebei de keren heeft ze een keizersnee gehad. Het moment dat je de babytjes ziet en ze beginnen te huilen, blijft emotioneel en prachtig. haha, tja, inderdaad worden kindjes met keizersnee eerder gehaald dan de uitgerekende datum. Ik hoop dat er een wijze beslissing genomen zal worden en je samen met je partner daar naartoe kan leven en het blijft ervaren als iets magisch en prachtigs. Iedere bevalling is anders of het nu beiden via natuurlijke weg is of niet, het blijft een bevalling op zich. Aaah, dus zondag gaan we met zn allen voor je zingen! woohooooo!!! hahaha. Geniet van je verjaardag! De laatste als mams van 1 ! hihi. En pak lekker je rust daarna zodat je je heerlijk kunt voorbereiden op je tweede kleine wonder! Groetjes Herma

anoniem

Anoniem 9 jaar geleden

Ik heb echt bewondering voor je positieve omschakeling hoor! echt super knap van je! Geniet van je verjaardag zondag en dan lekker naar de dag toeleven dat je je kleintje in je armen hebt :)

anoniem

Anoniem 9 jaar geleden

@ danielle: spannende dag vandaag!!!! hoe laat moet je? ik zit te duimen hier hoor!!

Dit is niet ok!

Als je iets tegenkomt waarvan je denkt dit hoort niet op het forum thuis. Laat het ons weten, dan kunnen we actie ondernemen. Klik op onderstaande knop als er iets mis is op de huidige pagina. Alsvast bedankt, zo houden we het forum schoon en gezellig!

 
Login of meld je aan!

Login

Login om te kunnen reageren of nieuwe onderwerp aan te maken.

Login

Aanmelden

Meld je aan om je reageren en ervaringen te delen met andere moeders.

Aanmelden