Anoniem 10 jaar geleden 4 reacties

 
Hey mama's, even twee kleine vraagjes; Yaiza moet komende maand voor het eerst prikjes. Nu las ik hier over suikerwater. Misschien een stomme vraag maar doe je dan gewoon lauw water met wat suiker erin opgelost? En hoeveel geef je ze dan? Nog meer tips om de pijn te verzachten? Vraag 2 ;-) Ze heeft erg last van pukkeltjes in haar gezichtje. Sommigen zeggen van de warmte, anderen van de moedermelk. Heeft iemand ook een kleintje die dit heeft, of gehad heeft? En is er iets aan te doen? Ze zeggen dat het snel weer wegtrekt maar ik zie nog steeds geen verbetering!

Pagina 1, reactie 1 t/m 4 van totaal 4 reacties.

Anoniem 10 jaar geleden

Voor de prikjes nam ik altijd een koud washandje mee. Deze even op het plekje doen waar geprikt is, en even goed de benen bewegen! Op die manier verspreid de vloeistof zich sneller waardoor ze minder last hebben! Suikerwater heb ik nooit geprobeerd maar schijnt de moeite waard te zijn! Die pukkeltjes had Tijn ook heel erg. Kan een soort baby acne zijn. Komt door de hormonen die je baby mee krijgt vanuit jouw lichaam na de geboort en in geval van borstvoeding nog via die weg. Gaat echt vanzelf over maar kan gerust 3 maanden duren! Bij Tijn is het pas sinds kort wat minder!!

Anoniem 10 jaar geleden

Ethan heeft soms ook last van pukkeltjes van zowel warmte pukkeltje(rood kleurig) als echt (kleine)pukkeltje zo als wij ze kennen als jeugtpuisjes dit komt door de bv omdat hij ook hormonen mee krijgt van mij.. voor de rode pukkeltjes doe ik vaak sudocrem op en dan trekt en van zelf weg andere pukkeltjes trekken ook vanzelf weg

Anoniem 10 jaar geleden

Dat van dat suikerwater zegt mij helemaal niks hoor!?! Ik geef altijd als ze erg last van de prikjes hebben een zet pil! En wat de pukkeltjes betreft ben ik het met dromertje eens.

Anoniem 10 jaar geleden

Hoi lincy Die pukkeltjes gaan echt vanzelf weg hoor, ff tijd geven. Haar gezicht vaak wassen met water is goed. Voor de prikjes ga naar je huisarts en vraag Emla zalf. Dit lekker dik op de prikgebieden aanbrengen, pleister erover een uur vantevoren, (tip kwa pleisters, niet van die erg plakkerige, die komen moeilijk eraf en breng wat babyolie om de pleister eraf te halen) en Yaiza voelt er niets van want het verdoofd de huid. De suikerwater kun je zo zoet maken als je wilt, en lekker net voor en na de prikjes geven! Succes ermee!

Dit is niet ok!

Als je iets tegenkomt waarvan je denkt dit hoort niet op het forum thuis. Laat het ons weten, dan kunnen we actie ondernemen. Klik op onderstaande knop als er iets mis is op de huidige pagina. Alsvast bedankt, zo houden we het forum schoon en gezellig!

 
Login of meld je aan!

Login

Login om te kunnen reageren of nieuwe onderwerp aan te maken.

Login

Aanmelden

Meld je aan om je reageren en ervaringen te delen met andere moeders.

Aanmelden