anoniem

Anoniem 10 jaar geleden 27 reacties

 
We hebben net de 2e echo gehad, de VK merkte vrijwel direct op dat het hartje te langzaam klopte (rond 60-70). Gaandeweg de echo liep het wel op, gelukkig. De baby groeit goed, dus dat is ook heel fijn! Nu neemt de VK contact op met het ziekenhuis, dus we wachten af.. Over 2 weken weer een echo.. Iemand hier ervaring mee? Liefs Manuela

Pagina 1, reactie 1 t/m 10 van totaal 27 reacties.

anoniem

Anoniem 10 jaar geleden

Niet meegemaakt, maar hoe weet je zo zeker dat het 8 weken moet zijn? Als ze een embyo van 5 weken gezien hebben, dan zal het wel zo oud zijn!

anoniem

Anoniem 10 jaar geleden

hoi allemaal  wiekanmij een beetjehelpenof wie heeft hetzelfde meegemaakt. we zijn gister bij de vk geweest voor de 8 weken echo omdat we morgen op vakantie gaan  het hartje klopte goed maar het kindje had niet de groei vaneen8 weken oud kindje maar van een ongeveer 5 weken oud indje. we weten 10000 procent zeker dat ik 8 weken moet zijn . dus de vk zei het mag een godswonder zijn als het goed blijft gaan en het blijft zitten. gr poppie

anoniem

Anoniem 10 jaar geleden

oh wat fijn dat je gerustgesteld bent zeg. En haha laat die huilbuilen maar komen, hoort er bij en kan soms zoooo lekker zijn

anoniem

Anoniem 10 jaar geleden

Bij mijn tweede zwangerschap had ik met 10 week eerste echo, het kindje was te klein en het hartje kloptte ook niet goed, twee week later was alles prima, maar het waren wle twee hele spannende weken. Nu is hij bijna twee en doet het reuze goed, hij is een kilo zwaarder dan zijn 1 jaar oudere broer en ze zijn even groot. Nu bij mijn derde zwangerschap had ik met 9 week 1e echo, ook nu weer een kindje wat 1o dagen kleiner was, maar een hele goede hartslag, afgelopen maandag nogmaals echo en in eerste instantie bleek het nog te klein te zijn, totdat het even ging draaien en zwaaien. Toen was het precies op termijn. sterkte in deze onzekere tijd!  

anoniem

Anoniem 10 jaar geleden

We hebben inmiddels weer 2 echos gehad en alles is goed! De kleine groeit goed en hartje klopte zoals het hoort. De vk zei dat het hartje ws nog onrijp was en hierdoor niet continue snel klopte. Bij de 20 weken echo bekijken ze het nog eens goed!

anoniem

Anoniem 10 jaar geleden

pfieuw gelukkig!! Nu lekker genieten!

anoniem

Anoniem 10 jaar geleden

Als ik geen huilbui heb omdat iemand boe zegt, ben ik heerlijk aan het genieten! Haha

anoniem

Anoniem 10 jaar geleden

wat fijn bloemetje! er zal wel veel van je af vallen nu je gerustgesteld bent. geniet lekker van elkaar!

anoniem

Anoniem 10 jaar geleden

Hoi Smausia, Ik kan je helaas niet geruststellen met kennis, maar het lijkt mij niet zo dat een soortgelijke situatie altijd verkeerd af loop. Anders zou dat al wel gezegt zijn lijkt mij. Een gynacoloog of verloskundige zou je nooit hoop willen geven als er geen hoop is. Als je hier teveel mee blijf zitten bel diegene die je echo heeft gemaakt gewoon op en zeg dat je, je erg veel zorgen maakt en graag wil weten hoe groot de kans is dat alles uiteindelijk goed komt. Dan heb je wat meer zekerheid en houvast. Hopelijk kan ze je dan gerust stellen. Wat betreft de zwangerschaps kwaaltjes, elke zwangerschap is anders. Ik ben nu bijna 27 weken zwanger en heb de eerste 3 maanden extreme vermoeidheid gehad en niet hoeven over te geven. Mijn moeder heeft beide zwangerschappen van haar totaal anders ervaren, dus dat je nu niet spuugt is alleen maar fijn en zeker niet iets om je zorgen om te maken. Wens je nog veel succes en sterkte. Ik hoop dat het allemaal goed komt en dat je snel wat geruster hierop bent.

anoniem

Anoniem 10 jaar geleden

@ Ien, we hebben 20 juli weer een echo en 1 augustus een afspraak staan (ik denk algehele controle). 1 aug zijn we 14 weken en 2 dagen.

Dit is niet ok!

Als je iets tegenkomt waarvan je denkt dit hoort niet op het forum thuis. Laat het ons weten, dan kunnen we actie ondernemen. Klik op onderstaande knop als er iets mis is op de huidige pagina. Alsvast bedankt, zo houden we het forum schoon en gezellig!

 
Login of meld je aan!

Login

Login om te kunnen reageren of nieuwe onderwerp aan te maken.

Login

Aanmelden

Meld je aan om je reageren en ervaringen te delen met andere moeders.

Aanmelden