anoniem

Anoniem 9 jaar geleden 26 reacties

 
Hey meiden,

Ik vroeg me af welke temperatuur de babykamer heeft. (Wij kunnen dit zien op de babyfoon). Ik vind het altijd wel moeilijk of het niet te koud of te warm is en wat ik Steffie dan aan moet doen. Er staat nu trouwens geen verwarming aan op de kamer en het is dan ongeveer 17-19 graden.
Steffie ligt nog in de wieg en heeft een pyjama'tje, geen sokjes en een slaapzakje zonder mouwen aan (niet heel dun, die slaapzak)
Dan ligt ze onder een lakentje met 2 hele dunne fleece-dekentjes.

Het leuke is wel dat Steffie gewoon altijd prima doorslaapt, alleen ik ben gewoon wat onzeker :-) Wil gewoon niet dat ze het te koud of te warm heeft. Weet ook niet of ze het zal aangeven als ze het te warm of te koud heeft.

Ik hoor graag van jullie

Liefs

Pagina 1, reactie 1 t/m 10 van totaal 26 reacties.

anoniem

Anoniem 9 jaar geleden

Haha, iedereen twijfelt wel! Ik vind de handjes van ons manneke soms erg koud, maar hij vindt het volgens mij prima. De richtlijnen van veilig slapen geven volgens mij aan dat de beste slaapkamer temperatuur 15 - 18 graden is.... Toch klinkt mij dat wat koud in de oren ;-)

anoniem

Anoniem 9 jaar geleden

Heerlijk he, die ondeugdigheid! Heb gister een muzikale bus gekocht met toeters en bellen, nou nou dat vind ie toch maar wat interessant hoor! Hij schatert het uit dan! En als ie weet dat ie ergens af moet blijven (en dat weet ie drommels goed!) is het EXTRA interresant haha! We gaan dit weekend sloten kopen voor op de kastjes en zo, we moeten echt alles veilig gaan maken nu, vooral nu hij hard aan het proberen is om te kruipen! Maar ik vind het fantastisch om te zien :)  

anoniem

Anoniem 9 jaar geleden

Daar krijg ik ook zin in: dat ze rondkruipt enzo..maar...volgens mij is het nu nog wel erg makkelijk dat ze alleen nog maar ligt (en spartelt enz....) Maar...vandaag een pyjama gekocht!!!! Heerlijk lijkt hij me, maar hij was er niet in mijn maat :P Roze wafeltjesmotief van Feetje. Het lijkt me idd ook helpen om aan te geven: nu wordt het nacht. Nou bedankt voor de tips hoor!

anoniem

Anoniem 9 jaar geleden

Tijn kreeg pas een pyjama toen hij kleertjes ging dragen die mij niet lekker leken om een hele nacht in te liggen. Dit was denk ik ook pas na een week 8.... Toen ging hij ook doorslapen en vond ik het zielig om hem in zijn 'spijkerbroekje' of zoiets te laten liggen

anoniem

Anoniem 9 jaar geleden

remco sliep tot 6 weken ook gewoon in een rompertje dat ie al aan had die dag... pas na 6 weken hebben we de pyama geintroduceerd omdat we een duidelijker nacht en dag ritme wilden aanwennen, nu als hij lekker in badje geweest is en zijn pyama aan heeft weet ie dat het bijna bedtijd is en wordt ie al soezerig voor slaaptijd...  

anoniem

Anoniem 9 jaar geleden

Hihi dat klinkt zo lief "soezerig voor slaaptijd..."

anoniem

Anoniem 9 jaar geleden

haha ja zo ziet ie er dan ook uit.. als ie slaapt :p LIEF het is me nu toch een ondeugd aan het worden, heerlijk hoor maar een hand vol!

anoniem

Anoniem 9 jaar geleden

Haha hier nog zo'n ondeugd. Je ziet in die oogjes van Steffie dat je haar goed in de gaten moet houden als die eenmaal goed kan verplaatsen.... niet te vertrouwen ;-) hihih. Even over het pyjamaatje. Steffie had in de eerste weken ook s nachts haar kleertjes aan die ze die dag aan had gehad.Ook wij zijn pas later met de pyjama begonnen. En eigenlijk wat Jennefer ook al zei, zohebbenwe voor onszelf en voor Steffie een ritme.

anoniem

Anoniem 9 jaar geleden

Mirthe maak je niet druk, ik ben ook pas met pyamatjes begonnen toen ze een week of 10 was. Voor die tijd sliep ze gewoon in de kleertjes die ze aan had die dag. Zeker als ze nog geen goed dag/nacht ritme hebben. Ik ben met 10 weken gestopt met de borstvoeding. Toen kreeg ze ook nog maar 1 voeding 's nachts (als ik het me goed herinner, ik merk nu dat je dingen ook weer snel vergeet). Dus toen vond ik het slim om duidelijk te gaan maken dat een pyama erbij hoort. Maar heb nog steeds weleens dat als ze heel moe is en al in slaap is gevallen en ze heeft gewoon een shirtje en een zacht broekje aan, dat ik dat lekker aan laat. Het wordt pas onfris als je ze dagen lang in het zelfde laat liggen. Maar neem aan dat ze iedere dag schone kleertjes aankrijgt (want anders kan je nooit alle leuke dingen aan doen haha) dus dan mag ze er best in slapen. Jurkjes en malliot deed ik wel uit, dat leek me ook niet lekker slapen

anoniem

Anoniem 9 jaar geleden

Ik hou zelf meer van een frisse kamer en een dik dekbed. Maar....nou lees ik dat sommigen een pyjamaatje aan doen. Ik doe dat nog niet, terwijl ze 10 weken is. Eerlijk zeggen, is dat nou onfris? Wanneer ga je dat doen? Als ze 's avonds alles onderpoept of spuugt, doe ik ze wel een lekker zacht pakje met voetjes aan. Zelf vind ik een maillot en panty best rot zitten. Dus zit ik nu voor de nacht aan een pyjamaatje te denken! En wanneer gaan jullie een dubbele deken doen?

Dit is niet ok!

Als je iets tegenkomt waarvan je denkt dit hoort niet op het forum thuis. Laat het ons weten, dan kunnen we actie ondernemen. Klik op onderstaande knop als er iets mis is op de huidige pagina. Alsvast bedankt, zo houden we het forum schoon en gezellig!

 
Login of meld je aan!

Login

Login om te kunnen reageren of nieuwe onderwerp aan te maken.

Login

Aanmelden

Meld je aan om je reageren en ervaringen te delen met andere moeders.

Aanmelden